World Cup 2010.

Reaction score
114
Σχεδον εφτασαν οι μερες αυτου του σπουδαιου γεγονοτος για τους ποδοσφαιροφιλους και οχι μονο.
Καναλια ελευθερα που θα το μεταδωσουν :

Ard das Erste SD k' HD 19*E
IBA channel 1 4*W
ISRAEL 10 4*W
RAI UNO 13*E
TRT HD 42*E
RTL Ger. 19*E
France 3 5*w
France 2 5*w
ZDF 19*E
ITV HD 28*E

Reaction score
114
Απάντηση: World Cup 2010.

Για να το προσθεσετε εσεις :135:
Που να τα θυμαμαι και ολα ?

Reaction score
3.085
Ερώτηση για το World Cup 2010.

Σχεδον εφτασαν οι μερες αυτου του σπουδαιου γεγονοτος για τους ποδοσφαιροφιλους και οχι μονο.
Καναλια ελευθερα που θα το μεταδωσουν :

Ard das Erste SD k' HD 19*E
IBA channel 1 4*W
ISRAEL 10 4*W
RAI UNO 13*E
TRT HD 42*E
RTL Ger. 19*E
France 3 5*w
France 2 5*w
ZDF 19*E
ITV HD 28*E
Συν το ZDF HD, που είπε ο newlynx

Johnny και newlynx, σας ευχαριστούμε.

Για μας τα νήπια στο άθλημα, πώς γίνεται να αντιστοιχίσουμε κάθε κανάλι με τον δορυφόρο του, ώστε να ξέρουμε προς τα πού θα πρέπει να είναι στραμένα τα πιάτα και τα LNBs μας;
-

Reaction score
114

Διπλα απο καθε καναλι εχω γραψει και τις μοιρες απο καθε δορυφορο.

Reaction score
114

HOTBIRD 13*E
ASTRA 19*E
AMOS 4*W
ATLANTIC BIRD 5*W
ASTRA/EUROBIRD 28*E

Reaction score
0

To RAI και το TRT δεν θα είναι κλειστά κατά τη διάρκεια των αγώνων; Μακάρι να είναι ανοιχτά πάντως....

Reaction score
1

παιδιά, τι είναι αυτή η EBU που στο σάιτ της ΕΡΤ αναφέρεται ότι θα παρουσιάζει όλους τους αγώνες και κάποιους μάλιστα σε HD ;;;

http://news.ert.gr/sports/pagkosmio...anosi/17412-synergasia-ert-kai-ebu-gia-to-p-k

εχει να κανει με δορυφορικες μεταδοσεις δηλαδη Η ΕΡΤ θα παρει σημα απο τον δορυφορο απο feed Που θα το μοιραστουν και αλλα καναλια πακετων κτλπ αγωνες

Defkalion

Administrator
Reaction score
915

Όλα αυτά τα κανάλια συν το ZDF που λέτε θα μεταδώσουν σε FTA τους αγώνες σε hd? Προλαβαίνω να ψωνίσω hd δέκτη? :p

Reaction score
0

3 μέρες σου έμειναν. Τρέξεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!

Defkalion

Administrator
Reaction score
915

Δεν έχω ιδέαν! βοήθεια! έχω ένα gibertini 1,40 με κέντρο τον hotbird και παράκεντρο τον astra. Απ 'όσο ξέρω το ZDF εκπέμπει στον astra στις 19ο σωστά; αλλα θα είναι FTA οι μεταδόσεις των αγώνων σε hd?

Reaction score
0

Ναι τα ZDF HD και Das Erste HD θα δείξουν 46 από τα 64 ματς FTA.

Reaction score
1

Δεν έχω ιδέαν! βοήθεια! έχω ένα gibertini 1,40 με κέντρο τον hotbird και παράκεντρο τον astra. Απ 'όσο ξέρω το ZDF εκπέμπει στον astra στις 19ο σωστά; αλλα θα είναι FTA οι μεταδόσεις των αγώνων σε hd?

ναι φιλε

Reaction score
1
Ξέρουμε άν τα κανάλια που θα εκπέμψουν δωρεάν τους αγώνες σε HD έχουν επιλογή για γλώσσα στον ήχο? Αγγλικά π.χ.?

Reaction score
1
Απάντηση: Re: World Cup 2010.

Ξέρουμε άν τα κανάλια που θα εκπέμψουν δωρεάν τους αγώνες σε HD έχουν επιλογή για γλώσσα στον ήχο? Αγγλικά π.χ.?

το zdf γερμανικα σχεδον σιγουρα

Reaction score
1

παιδια ραδιοφωνο κοντα ειναι δυνατον να εχετε hd καναλια και να βλεπετε σε αλλα καναλια β ποιοτητα

λυνετε αυτο νομιζω !!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Να ξαναβάλω τον οδηγό για όσους θέλουν να δουν το Μουντιάλ σε HD από ξένο κανάλι και να ακούν τον Ελληνικό Ήχο της ΕΡΤ.

1. Βρίσκουμε έναν δέκτη τηλεόρασης. Χρησιμοποιούμε ένα παλιό βίντεο που έχουμε, μία παλιά τηλεόραση, μία κάρτα τηλεόρασης, οτιδήποτε μπορεί να δεχθεί κεραία και να δείξει τηλεοπτικό σήμα. Εκεί συνδέουμε την κεραία της τηλεόρασης.

2. Από τον δέκτη τηλεόρασης (βίντεο, κλπ...) παίρνουμε ΜΟΝΟ τον ήχο και τον στέλνουμε σε ένα pc ή ένα laptop. Συνδέουμε π.χ. το παλιό μας βίντεο με ένα pc δίνοντας το line out του ήχου στο line in του pc.

3. Κατεβάζουμε το πρόγραμμα Audio Sync Software .

4. Παίρνοντας τον ήχο από το κανάλι της ΕΡΤ που δείχνει τον αγώνα ρυθμίζουμε το πρόγραμμα να έχει καθυστέρηση. Είναι πολύ εύκολο να το κάνετε.

5. Από το pc τώρα έχουμε ήχο από την ΕΡΤ ενώ από τον δορυφορικό δέκτη έχουμε τον ήχο του καναλιού. Τον ήχο από το pc τον ακούμε είτε σε ηχεία είτε σε ενισχυτή είτε όπως αλλιώς θέλουμε.

6. Ίσως να υπάρξει μία μικρή ταλαιπωρία στην αρχή μέχρι να βρούμε πόσα δευτερόλεπτα έχει διαφορά ο ήχος της ΕΡΤ με την εικόνα της δορυφορικής. Όσοι ξεκινήσετε δοκιμές την πρώτη μέρα παρακαλώ να πείτε το σωστό νούμερο και στους υπόλοιπους. Εγώ θα δω σίγουρα Γερμανικά κανάλια και θα σας πω!

Για όποιες απορίες πείτε μου. Είναι εγγυημένη η επιτυχία. Το πρόγραμμα δοκιμάστηκε και το 2006!

Reaction score
1
Απάντηση: Re: World Cup 2010.

Να ξαναβάλω τον οδηγό για όσους θέλουν να δουν το Μουντιάλ σε HD από ξένο κανάλι και να ακούν τον Ελληνικό Ήχο της ΕΡΤ.

1. Βρίσκουμε έναν δέκτη τηλεόρασης. Χρησιμοποιούμε ένα παλιό βίντεο που έχουμε, μία παλιά τηλεόραση, μία κάρτα τηλεόρασης, οτιδήποτε μπορεί να δεχθεί κεραία και να δείξει τηλεοπτικό σήμα. Εκεί συνδέουμε την κεραία της τηλεόρασης.

2. Από τον δέκτη τηλεόρασης (βίντεο, κλπ...) παίρνουμε ΜΟΝΟ τον ήχο και τον στέλνουμε σε ένα pc ή ένα laptop. Συνδέουμε π.χ. το παλιό μας βίντεο με ένα pc δίνοντας το line out του ήχου στο line in του pc.

3. Κατεβάζουμε το πρόγραμμα Audio Sync Software .

4. Παίρνοντας τον ήχο από το κανάλι της ΕΡΤ που δείχνει τον αγώνα ρυθμίζουμε το πρόγραμμα να έχει καθυστέρηση. Είναι πολύ εύκολο να το κάνετε.

5. Από το pc τώρα έχουμε ήχο από την ΕΡΤ ενώ από τον δορυφορικό δέκτη έχουμε τον ήχο του καναλιού. Τον ήχο από το pc τον ακούμε είτε σε ηχεία είτε σε ενισχυτή είτε όπως αλλιώς θέλουμε.

Για όποιες απορίες πείτε μου. Είναι εγγυημένη η επιτυχία. Το πρόγραμμα δοκιμάστηκε και το 2006!

αψογο χιλια Thanks θα δοκιμασουμε :447::447::619::619:

Reaction score
0

Επίσης ως πρόγραμμα για την καθυστέρηση του ήχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το radiodelay. To πρόγραμμα δοκιμάστηκε επιτυχώς από το Euro 2008 και μετά!!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.924
Members
38.519