World of Warcraft. ( Μassive multiplayer online game.)

Reaction score
7
Το WoW πριν λίγο τελείωσε το uninstall...Καλό ήταν όσο κράτησε αλλά όπως είπα και σε άλλο θέμα δεν θα γίνω εγώ ζόμπι για το WoW...Παίδες όσοι συνεχίζετε καλό παιχνίδι...

Marios over and out!!

Reaction score
7
Ημέρα Συζητήσεων Και Αποφάσεων η σημερινή

Έπειτα από την χθεσινή on the spot απόφαση να εγκαταλείψω το άθλημα,σήμερα είχα συζητήσεις με πολλούς φίλους. Μερικοί από αυτούς παίζουν WoW και άλλοι όχι...Τα αποστάγματα των συζητήσεων ήταν τα ακόλουθα...

Όλοι οι άνθρωποι έχουν πάθη...Αδυναμίες...Μικρές απολαύσεις που τους δίνουν ιακνοποίηση...Μια κινητήριο τρέλα...Άλλοι λατρεύουν τα αμάξια,άλλοι τις μηχανές. Άλλοι φτιάχνονται με ναρκωτικά, άλλοι με αλκοόλ και άλλοι με μουσική... Η δική μας φάρα, των υπολογιστανθρώπων φτιάχνεται με πιο απλά πράγματα...Internet,επικοινωνία και το πιο σκληρό e-ναρκωτικό...Τα παιχνίδια...Μετά την σύσκεψη που είχαμε συμφωνήσαμε στο ότι όλοι οι άνθρωποι δικαιούνται να έχουν μια απόλαυση που να τους ξεκουράζει και να τους διασκεδάζει...

Δεν πίνω.Δεν καπνίζω.Δεν κάνω ναρκωτικά.Πάω στην σχολή μου κανονικά.Με λένε Μάριο,αύριο πάω να αγοράσω το WoW αυθεντικό και είμαι μια χαρά...:)

Από αύριο ο Genjuros θα αποκτήσει ένα μόνιμο κάτοικο...;)

Aν είναι το Gaming αμαρτία τότε από αύριο θα τρέχω στην Highway to Hell...Συμπολεμιστές μου καλώς σας βρήκα...:D :D :D

Reaction score
7
Speaking of professions,εγώ τον δικό μου του έβαλα mining+blacksmithing για ντύσιμο και πούλημα μετά...Ξέρω οτι δεν είναι και ότι καλύτερο late game αλλά θα βολεύει στο ντύσιμο πιστεύω...Cooking,First Aid και ψάρεμα έχω πάρει και τα αναπτύσσω..

Reaction score
0
Μάριος Λαζάρου said:
Aν είναι το Gaming αμαρτία τότε από αύριο θα τρέχω στην Highway to Hell...Συμπολεμιστές μου καλώς σας βρήκα...:D :D :D
Να πω ότι λυπάμαι για το κόλλημα, θα είναι βαρύ.
Από την άλλη υπάρχουν τόσα πράγματα να ασχοληθείς και τόσα guilds :D στη ζωή για να μπεις που τελικά ο καθένας βρίσκει ότι του κάνει περισσότερο κλίκ και προχωράει...

Η ένστασή μου σε παιχνίδια τύπου Wow είναι ότι δυστυχώς χάνεται το μέτρο. Όποιος ήταν μέσα την τελευταία εβδομάδα από την παρέα μας, ξέρει τη χαρά του "λίγο ακόμα". Σε όλους μας αρέσει μια καλή ταινία, αλλά πόσες καλές ταινίες σερί μπορείτε να δειτε ?

Οι δικαιολογίες του στύλ δεν πίνω, δεν καπνίζω πάντα θα υπάρχουν για έναν non-smoker, non-drinker, non-something και θα δίνουν το συγχωροχάρτi πριν στρίψεις για το highway to hell.

Δεν ξέρω αν το πολύ κάπνισμα σκοτώνει ή ακόμα και το λίγο, σίγουρα όμως το μέτρο πρέπει να υπάρχει.
Και από τη στιγμή που το έχεις αγοράσει το πακέτο με τα τσιγάρα, θα το καπνίσεις...

Αν κάτι άξιζε σε όλη αυτή την ιστορία που αρχίσαμε με τα Warrock, τα Warcraft και όλα τα συνθετικά του War και με κράτησε στη παρέα, ήταν ο χαβαλές που κάναμε και όχι αν ήταν του γούστου μου τα γραφικά, η υπόθεση και όλα τα υπόλοιπα.

Από την άλλη δυστυχώς το Warcraft έχει 3 μειονεκτήματα:

α) Έχοντας τον χαρακτήρα του "the more you play, the stronger/richer/super duper you are", σε αναγκάζει να κολλάς.
β) Πληρώνοντας μια συνδρομή κάθε μήνα, σε σπρώχνει στο "να βγάλεις τα λεφτά της"... Όχι ότι 15 ευρώ το μήνα είναι πολλά, αλλά ο χρόνος μας είναι μάλλον πιο πολύτιμος.
γ) Ο κόσμος του είναι απέραντος, ειδικά τώρα με τα νέα expansion. Μπαίνεις 21 χρονών και βγαίνεις τριαντάρης μέχρι να τα κάνεις όλα!

Θέλοντας λοιπόν να κρατήσω μια ισορροπία μεταξύ της ψυχαγωγίας και του εθισμού, θα ψάξω να βρώ την άκρη με κανένα free server και όταν μου την βαρέσει να μπαίνω κανένα δύωρο να ξεσκάω.

Αν μπορούσαμε να βρούμε όλοι εδώ την ισορροπία αυτή και να συνεχιζαμε σε κάτι τέτοιο, θα ήταν νομίζω ιδανικό...

My 2 cents...

Reaction score
0
Δεν ειναι κακο το WoW οπως και οποιοδηποτε computer game.
Απλα το παιχνιδι για μενα εχασε το νοημα του οταν διαπιστωσα οτι δεν μπορει να με καλυψει.
Εγω σε αυτη τη φαση της ζωης μου δε μπορω (μαλλον δε θελω) να μπω στο WoW και να να παιξω 5-7 ωρες τη μερα. Δε μπορω να ειμαι δεσμευμενος οτι την ταδε μερα στις 9 το βραδυ εχει raid στο molten core και πρεπει να μπω να παιξω 5 ωρες.
Προτιμω σε καθε περιπτωση να βγω εξω με τους φιλους μου, με κοπελες, να διασκεδασω.
Αυτο που ζηταω αυτη τη στιγμη απο ενα game ειναι να γεμισει τις ωρες που αναποφευκτα θα μεινω σπιτι και στην προκειμενη περιπτωση ειναι καλυτερο ενα game απο το χαζοκουτι της τηλεορασης. Αρα μπορω αν παιξω 1-2 ωρες τη μερα.

Μπορει το WoW να μου δωσει αυτες τις 1-2 ωρες διασκεδασης? Δυστυχως δε μπορει, γιατι το παιχνιδι ειναι φτιαγμενο να ανταμειψει τον παικτη που παιζει πολλες ωρες και οχι καποιον σαν και εμενα. Θα μπω μεσα, θα παω σε ενα battleground να παιξω λιγο pvp να κανω το χαβαλε μου, αλλα αντι για αυτο θα τρωω το ξυλο της αρκουδας απο αυτους που εχουν τα super-duper epics επειδη πηγαν στα 40man instances κλπ. Εκτος αυτου θα ειμαι μονος μου και χαμενος με 9 αγνωστους στο party, δηλαδη μια ευκολη νικη για ενα αντιπαλο οργανωμενο group. Αρα αντι να διασκεδαζω, απλα θα μετραω θανατους...

Δεν ειναι κακο το οτι το παιχνιδι ανταμειβει τον καμμενο, ειναι αναποφευκτο σε καποιο βαθμο, πρεπει να παρει κατι πισω και αυτος απο τοσες ωρες που εχει αφιερωσει, αλλωστε καποτε ανηκα και εγω στους "καμμενους" επι εποχης που το Diablo2 bnet ηταν στα πανω του (2000-2002).

Σημερα απλα το παιχνιδι δεν ταιριαζει στις αναγκες μου....οποτε παμε για αλλα.

Reaction score
0
Το southpark το είδες Μάριε, έτσι?
Ξέρεις τι λένε για τις σειρές που τραβάνε πολλά χρόνια (Λάμψη κλπ)... Παρμένα από τη ζωή. Όσο αστείο και να είναι, μιας που το σοβαρέψαμε, δυστυχώς συνειδητοποίσα ότι είναι αληθινό.

Αν είχα ένα δωδεκάχρονο παιδί (σαν τα πολλά που ήδη παίζουν) και είχε κολλήσει σε τέτοιου είδους sport, θα έκανα κάτι...

Και μη νομίζετε ότι δεν έχω περάσει και εγώ την εποχή μου με κολλήματα στυλ Warcraft 2 και Command and Conquer...
Άλλο να ξέρεις όμως ότι το παιχνίδι είναι εκεί και σε περιμένει από εκεί που το άφησες, και άλλο ότι όταν εσύ διαβάζεις τα μαθήματά σου, ή όταν έχεις βγει να παίξεις μπάλα, μπάσκετ ή έστω και βόλτα με μια παρέα, ο Γιαννάκης θα έχει πάρει 5 lvl και αύριο θα σου ρίχνει στα duels στο κεφάλι...

Και αυτό πολλά παιδάκια (κάθε ηλικίας) το θεωρούν ως κάτι που δεν πρέπει να συμβαίνει...

Reaction score
0
Προσωπικα το παιχνιδια το παιζω καμια εβδομαδα τωρα και μπορω να πω πως μου αρεσει.

Το σκεφτομαι και εγω να το αγορασω.... :shock:

Αμα το δει καποιος σαν quake που προχωραω και σκοτωνω δεν αξιζει, εχει πολλα περισσοτερα πραγματα να κανεις.

Ετσι που λες Μαριε με βλεπω και εγω να γινομαι κατοικος του Neptulon και να ξερεις πως παντα θα σε περιμενω για να κανα quest, duel κλπ αν αλλαξεις και ερθεις προς τα μερη μου.

B said:
καποτε ανηκα και εγω στους "καμμενους" επι εποχης που το Diablo2 bnet ηταν στα πανω του (2000-2002).
ΑΑΑχχχχχ μην τα λες αυτα!!!
Παλιες καλες εποχες...... :D :D

Reaction score
2
Server:Lightning's Blade
Character: 60 Priest NE
Guild: Exiles of Epica

αυτή την εβδομάδα μπαίνουμε στο τελευταίο dungeon το Naxxramas πριν βγει το expansion.
εαν θέλει κανείς βοήθεια στείλτε pm :)

Reaction score
0
Μάριος Λαζάρου said:
Το WoW πριν λίγο τελείωσε το uninstall...Καλό ήταν όσο κράτησε αλλά όπως είπα και σε άλλο θέμα δεν θα γίνω εγώ ζόμπι για το WoW...Παίδες όσοι συνεχίζετε καλό παιχνίδι...

Marios over and out!!
Krima pou telika den antexes file Marie telos panton mia poy to pires apofasi sou eyxome kalo game kai pano apo ola mi poronese me to game ka8olou des to san mia apolaysi kai mia diexodo apo tin pragmatikotita.
Distixos omos i Blizzard akoma kai aytoys toys pextes opos esy se va8os xronoy tous katastrefei.
Oloi kapos etsi xekiname to wow kai syntoma den asxoloumaste me tpt allo para mono me ayto otan at least ine mprosta sto pc.
8imisou ta logia mou oso pio poli pezis toso pio poli e8izese.H apantisi ine apli alla taytoxrona exei megalo va8os.Oloi meso tou char tous 8eloun na provaloun ton kalitero tous eayto ite san class - race ite san PERSONALLITY.I prosopikotita alla kai ayto pou antiprosopevis dimiourgei ekatontades ex8rous kai filous.Se ayto to game 8a gnorisete kleftes typous pou 8a prospa8isoun na sas xegelasoun misitous antipalous alla kai pollous pragmatikous filous.Ego ayth ti stigmi exo pano apo 100 ellines filous kai xenous 100ades pou den exo gnorisei kai mallon de 8a gnoriso pollous apo aytous pote.Alla sxedon me kapious apo aytous epikinono ka8imerina tilefonika.Ayto katafere i Blizzard na enosei alla kai taytoxrona na xehorisei tous players.Ayto kata ti gnomi mou ine kai to mystiko toy va8ous autou tou pexnidiou.Fantasteite oti to game xekinise 11-2-2005 apo tote i Blizzard diarkos metalassete sto na kani toys pextes na asxolounte perissotero.Fantastite ti exei na ginei otan vgi to xpansion.H Blizzard exei ma8ei tora pia akrivos ti 8a kanei.Stis metaxy mas sizitisis oi ELITE - kammeni pextes exoume simfonisei oti tote pragmatika 8a XANA8rinisoume 8ymata logo toy sinexous gameplay.Emeis vevea exoume labei ta metra mas dioti hdh imaste se periodo makras? apoxhs alla kai anamonis.Eytyxos gnorisame zontana paradigmata an8ropon pou xalasan oikogeneies me paidia :shock:exasan douleies :shock: ginan anergoi :shock: epa8an kardiakes prosvoles :( epa8an egefalika :(PE8ANAN APO ASITIA :shock: kai alla polla pou distixos kai mono pou ta skeftome 8livome.Gi ayto prosoxh kai min afisete to wow na sas kataballei.San simvouli synisto na orisete 1 xroniko hmerhsio ? orio kai na min to xepernate POTE MA POTE.

Reaction score
0
STAMATIS K. said:
San simvouli synisto na orisete 1 xroniko hmerhsio ? orio kai na min to xepernate POTE MA POTE.
Μα αυτο δεν γινεται!!!
Θελω talents, exp, train και πρεπει να κανω mining, fishing......

Δεν προλαβαινω!!!!!! :D :D :D

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.971
Μαριε ,Μαριε ελα ρε μεγαλε Neptulon ειμαστε ηδη 5-6 εδω..........

Ειδα ενα εφιαλτη χθες......οτι ειχα παει για q στα trolls και οτι αφου εκανα οτι πρεπει δεν
μπορουσα να βγω απο την σπηλια τους....... :p

Το πρωι με ξυπνησε ο σκυλος κατα τις 7 και λεω δεν κανω λιγες βολτες για αναγνωριση?
Βρηκα λοιπον ενα λατομειο και ενα q να σκοτωσω μερικα Rockjaws :p
Ελα ντε που καταφερα να μην μπορω να βρω.... :p
Εφυγα για δουλεια και αφησα ενα ghost να με περιμενει.. :lol: Δραμα :p

Βρηκα μετα τον δρομο και ειμαι οκ :p :p

GTX

Reaction score
39
Quiz:

Ποιός τελικά όποτε μπείς στο wow είναι μέσα??? Έχει φτάσει level 10 και στην αρχή το'παιζε και δύσκολος?????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
5
Τελικά δεν ξέρω τι είναι καλύτερο. Να περνάς καλά, ή να νομίζεις ότι περνάς καλά; :?

Καταλαβαίνω πλήρως τα επιχειρήματα υπέρ, την φυγή από την πραγματικότητα και το βάθος του παιχνιδιού.
Αλλά βρε μάγκες και η ζωή απ'έξω είναι πολύ ωραία! :shock: :D

Τι να πω...εύχομαι να έχετε πάντα διαθέσιμο όσο χρόνο χρειάζεστε...

Reaction score
7
Παίδες δύσκολο να έρθω Neptulon...Ο χαρακτήρας μου τώρα είναι 17lvl στον Genjuros. Δεν μπορώ να τον παρατήσω έτσι εύκολα...Γι'αυτό είχα πει να είμαστε όλοι στον ίδιο server...Νίκο έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Ήμουν από τους πολέμιους του να τα σκάς στην Blizzard κάθε μήνα.Βασικά η σκέψη μου έχει να κάνει με το γεγονός ότι ούτως ή άλλος παίζω πολλά games...Και με το WoW να μην πορωθώ θα βρώ κάτι άλλο (Neverwinter Nights 2 έρχεταιιιιιι).Προς θεού δεν πρόκειται να μείνω μέσα να παίξω WoW αντί να βγώ με φίλους...Not going to happen...Πάντως ακόμα είμαι σε χλιαρή κατάσταση...Ούτε κρύο ούτε ζέστη...Αν βρώ κανένα καλό game να ασχοληθώ μπορει και να μην πάρω το WoW. Δεν με ενδιαφέρει το WoW σαν WoW. Αυτό που με νοιάζει είναι να έχω ενα παιχνίδι να με διασκεδάζει.Αν αυτό είναι κάποιο άλλο αυτό δεν με πειράζει...

Reaction score
5
Έτσι ξεκίνησαν κάποιοι την κόκα...ξέρεις που κατέληξαν; ;)
Νταξ, αρκεί να έχετε self-control, γιατί είστε νέα παιδιά και μπορεί να χαθείτε στα dungeons...
:D
Πάντως άμα χαθείτε, να με φωνάξετε να σας σώσω, έχω έναν LvL60 που μόλις αγόρασα από το Ebay...:twisted:

Just kiddin'...:mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
0
Nick_Greek said:
PE8ANAN APO ASITIA
O Μάριος δεν έχει πρόβλημα! Έχει delivery !
Kia ekei ixan delivery apla xehasan na fane kammia vdomada.To peristatiko egine stin Kina otan to wow protovgike kai 8ymata itan 2 foitites pou emenan ston idio xoro.Eginan pantos 60 lvl kai r.i.p.

Reaction score
0
Μάριος Λαζάρου said:
Παίδες δύσκολο να έρθω Neptulon...Ο χαρακτήρας μου τώρα είναι 17lvl στον Genjuros. Δεν μπορώ να τον παρατήσω έτσι εύκολα...Γι'αυτό είχα πει να είμαστε όλοι στον ίδιο server...Νίκο έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Ήμουν από τους πολέμιους του να τα σκάς στην Blizzard κάθε μήνα.Βασικά η σκέψη μου έχει να κάνει με το γεγονός ότι ούτως ή άλλος παίζω πολλά games...Και με το WoW να μην πορωθώ θα βρώ κάτι άλλο (Neverwinter Nights 2 έρχεταιιιιιι).Προς θεού δεν πρόκειται να μείνω μέσα να παίξω WoW αντί να βγώ με φίλους...Not going to happen...Πάντως ακόμα είμαι σε χλιαρή κατάσταση...Ούτε κρύο ούτε ζέστη...Αν βρώ κανένα καλό game να ασχοληθώ μπορει και να μην πάρω το WoW. Δεν με ενδιαφέρει το WoW σαν WoW. Αυτό που με νοιάζει είναι να έχω ενα παιχνίδι να με διασκεδάζει.Αν αυτό είναι κάποιο άλλο αυτό δεν με πειράζει...
Mi stenaxoriese iparxei to PAID char transfer dineis 50 euro kai pas opou goustaris seta eu server ennoite an iparxei dia8esimos xoros gia new chars vevea.Ine dinaton na afisei i Blizzard toys filoys na ine xoria.Ipame oi I8ynontes tis Blizzard ta skeftonte ola.Ola gia to kapsimo ola gia to kollima.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.871
Members
38.508