WoW Burning Crusade Collector's σφραγισμενο

Μηνύματα
1.122
Reaction score
0
Πωλειται η collector's edition εκδοση του πρωτου expansion του WoW , του Burning Crusade που κυκλοφορησε πριν 2 χρονια. Ειναι σφραγισμενο αφου δεν ειχα καταφερει να το παρω με την κυκλοφορια του παιχνιδιου, ετσι ενεργοποιησα απλο burning crusade, και αργοτερα οταν το βρηκα δε μπορουσα να το ενεργοποιησω και το πηρα μονο για συλλεκτικους λογους και το κρατησα σφραγισμενο στο δωματιο μου, οποτε εχει ακομα τη ζελατινα του. Ειναι η ENGB version δηλαδη η Αγγλικη που ειναι και αυτη που κυκλοφορει στην Ελλαδα.

Το δινω οσο το πληρωσα και τοτε στο ebay , δηλαδη 110 ευρω, δε θελω να βγαλω κερδος απλα να ξεφορτωθω οτιδηποτε εχω σπιτι μου και εχει σχεση με WoW...
Εννοειται οτι δε μπορειτε να το βρειτε πουθενα πλεον ουτε εδω αλλα ουτε και στο ebay (αντε εκει ναι αλλα πολυ δυσκολα, ζητημα να υπαρχει 1 καθε φορα). Τα πιο σημαντικα απο αυτα που περιλαμβανει ειναι το μοναδικο in-game pet , και το mousepad, αλλα εχει και πολαλ αλλα μεσα (card game της blizzard, 2 decks, artbook κλπ), μπορειτε να δειτε αυτο το link :

http://www.worldofwarcraft.com/burningcrusade/townhall/collectors.html

Οποιος ενδιαφερεται ας στειλει PM, προτιμω καποιον απο Αθηνα να συναντηθουμε καπου και να γινει γρηγορα η συναλλαγη.
 


Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.694
Μηνύματα
2.870.126
Members
37.945
Νεότερο μέλος
daemon76
Top