www.chinesedemocracy.com

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Όχι δεν είναι κινέζικο κατάστημα, ούτε κυβερνητικό site της Κίνας.

Είναι απλά ο καινούριος δίσκος των Guns 'n' Roses (ή μάλλον καλύτερα του Axl Rose μιας που είναι ο μοναδικός από τα παλιά μέλη του γκρούπ). Κυκλοφόρησε επίσημα χθες.

Οι G'n'R (δηλαδή ο Axl) έστησαν ένα site για την υποστήριξη του νέου τους δίσκου. Μπείτε και δείτε

www.chinesedemocracy.com

Στο καθαρά μουσικό κομμάτι τώρα.

Ακούω τον δίσκο από χθες, αλλά δεν μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα.

Ναι είναι rock (δεν θα μπορούσε άλλωστε να είναι κάτι διαφορετικό με τέτοια παρακαταθήκη πίσω του).

Ναι είναι τυπικός δίσκος G'n'R με ότι αυτό συνεπάγεται.

Δεν έχει όμως εύκολο hit (βλέπε welcome to the jungle) με εξαίρεση ίσως το ομώνυμο τραγούδι.

Δεν έχει την σπιρτάδα του "νέου".

Έχει παρόλα αυτά ενδιαφέρον μουσικά και στιχουργικά (όχι όμως σε όλα τα κομμάτια).

Δεν μπορώ όμως ακόμη να το αξιολογήσω...

Reaction score
1
Είχα κατεβάσει προ μηνών μερικά κομμάτια που είχαν διαρεύσει στο ίντερνετ, τα οποία απο ότι είδα είναι μόνο 2-3 ίδια με αυτά που τελικά κυκλοφόρησαν. Ήταν να αγοράσω το δισκάκι εχτές, τελικά δεν τα κατάφερα, απο Δευτέρα σίγουρα.

Αν και μόνο 2-3 κομμάτια έχω ακούσει ως τώρα... νομίζω ότι πρόκειται για πολύ καλό δίσκο. Ανυπομονώ να τον πιάσω στα χέρια μου!

Από τις επόμενες μέρες θα σας πώ.

Reaction score
19
Τον ακούω αυτή τη στιγμή για πρώτη φορά και νομίζω ότι είναι πολύ respect... Μουσικά για την ώρα!

Reaction score
0
Δεν πίστευα ότι θα ζήσω να ακούσω τον επόμενο δίσκο των G 'n' R. Σαν τον κομήτη του Χάλεϋ ένα πράμα :142:

Με πριζώσατε τώρα, θα τον πάρω να τον ακούσω το βράδυ.

Reaction score
1
Τον αγόρασα τελικά!

Είναι πολύ καλός, θέλω να πιστεύω όχι μόνο για μένα!

Εγώ όπως και να έχει μεγάλωσα με GnR... έχω μια νοσταλγία.

Reaction score
19
Βγάλαν μπαλαντάρα (track 13 - this i love) και είναι επίτευγμα να κάνεις come back μετά από τόσα χρόνια και να βγάζεις πιθανώς ανεξίτηλα κομμάτια.

Γενικά είναι δίσκος που τον βάζεις μέσα, πατάς play στο track 1 και το αφήνεις να παίξει μέχρι τέλους...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.879
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis