Xε , χε , χε...

Reaction score
14
Πες μας, πες μας.......
Μανωλη , εσυ επειδη εισαι απο Θρακομακεδονες θα επρεπε να μαθεις αλλα ελα που εχω κανει ταμα να μην ξαναπαρει πρωταθλημα ο γαυρος :lol:
Και Videowall απο "Πλασματα" να στησεις στην εκκλησιά στου Θρακ. για να προβάλουν σε κάθε πόστο όποιον Αγιο θέλουν.... ο Αγιος Κόκκαλης εμας μας οδηγεί σταθερά φίλε Ανδρέα!!!!!

Reaction score
0
Πες μας, πες μας.......
Μανωλη , εσυ επειδη εισαι απο Θρακομακεδονες θα επρεπε να μαθεις αλλα ελα που εχω κανει ταμα να μην ξαναπαρει πρωταθλημα ο γαυρος :lol:
Μα και εγω το ιδιο ταμα εχω κανει αλλα οπως βλεπεις το ταμα δεν μας βγαινει για φετος.

Λοιπον γειτονα και συν-βαζελε θα πεις? Αστο αστο ας εχουμε αγωνια μεχρι το Σαββατο.

What about the Mitsubishi?

Γιατι θα θησαυρισει η εκκλησια Videomix? (ετσι και αλλιως ειναι ηδη παμπλουτη με τοσους γαμους και βαφτισεις απο ολες τις περιοχες της Αττικης)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Δυο μερουλες ακομα νομιζω πως μπορειτε να περιμενετε.
Οσο για την εκκλησια Θρακ/δονων μην μου την θυμιζετε γιατι εκει τελειωσαν οι ημερες μου ως περιζητητου εργενη :lol:

Sothoms , δεν με βοηθας λιγο με τον τιτλο που θα εχει το θεμα που θα ξεκινησουμε με τα αποτελεσματα?Θα ηθελα να εμπεριεχει οπωσδηποτε τις λεξεις "τελος" η "θανατος" κλπ κλπ :lol: :mrgreen:

Reaction score
0
Δεν χρειάζονται βαρύγδουποι τίτλοι... ;-)
'Οσοι διάβασαν το review από τους audioholics κατάλαβαν το μήνυμα... :)

Reaction score
0
Νομίζω πως μετά απο αυτό το ποστ του Αντρέα ο είμαι σχεδόν σίγουρος οτι σε λίγες μέρες θα ψάχνω αγοραστή για τον 900αρι μου:D :D
Axxx πάλι σε μπελάδες θα μπούμε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.366
Members
38.690
Νεότερο μέλος
s channel