Xρονια πολλα Χρηστο,Χριστινα, Μανωλη

Reaction score
874
Αντρέα(ιδρυτή), Νίκο(Τσαρ)..Μαρία(Παρ)...Σας ευχαριστώ πολύ...
Ευχαριστώ και όλα τα υπόλοιπα μέλη και φίλους για τις ευχές...
Χρόνια πολλά σε ολον τον κόσμο...

Μάνος...

Reaction score
40
Απάντηση: Xρονια πολλα Χρηστο,Χριστινα, Μανωλη

Xρόνια πολλά και καλά σε όλους/ες όσους γιορτάζουν...Υγεία, αγάπη, χαρά σε όλους σας...:619::619:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Μήπως μου ευχήθηκες και δεν το κατάλαβα???

Αν σε ενοχλεί όμως ακόμη και το οτι αντεύχομαι σε κάποιον που πρέπει πλέον να εχει θάρρος για να μου ευχηθεί πρώτος η πρώτη (για να ακολουθήσουν μετά και 2-3 άλλοι δήθεν ξεχασμένοι...) μπορεί να το σβήσει η διαχείριση...

Λυπάμαι πολύ!!!

Reaction score
14
Μήπως μου ευχήθηκες και δεν το κατάλαβα???

Αν σε ενοχλεί όμως ακόμη και το οτι αντεύχομαι σε κάποιον που πρέπει πλέον να εχει θάρρος για να μου ευχηθεί πρώτος η πρώτη (για να ακολουθήσουν μετά και 2-3 άλλοι δήθεν ξεχασμένοι...) μπορεί να το σβήσει η διαχείριση...

Λυπάμαι πολύ!!!
όπως και να το φέρεις... λοιπάμαι αλλά απέχεις απο τα στοιχειώδη αυτού που θεωρώ ώς "ευγένεια"... κύριε Σκαλούμπακα...

αλλά και πάλι αλλίμονο αν όλοι σκέφτονταν όπως θα θέλαμε εμείς να σκέπτονται... you can't teach an old dog new tricks... or manners...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Μου αρέσεις που ενώ εσύ είσαι ο ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ που παρενέβης ΑΓΑΡΜΠΑ, προσπαθείς να τα μπαλώσεις. :101:

Αλλά όταν δεν έχει κανείς στοιχειώδες τακτ τι να πω!!!

Δεν έχεις αντιληφθεί οτι ο Αντρέας ήδη το παραδέχτηκε, ενώ εσύ ακόμα???

Reaction score
3
Απάντηση: Xρονια πολλα Χρηστο,Χριστινα, Μανωλη

Χρόνια Πολλά σε "Γενικούς", "Προέδρους" και γενικώς...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.855
Ρε Σκαλουμπακίδη, ακόμη και την ημέρα της γιορτής σου, αγένεια και κομπλεξισμό βγάζεις; Τι παραδέχτηκε και ποιός βρε αστοιχείωτε αγενέστατε προεδροχωριάταρε, που μπήκες πάλι να μας τσιτώσεις τα νεύρα με τις Σκαλουμπακιές σου; Άντε πάγαινε επιτέλους και άσε μας ήσυχους. Τι στον κόρακα γυρεύεις εδώ μέσα που όλο ορκίζεσαι ότι δεν θα μπαίνεις και όλο σαν την γκόμενα που έφαγε χυλόπιτα, εδώ γυροφέρνεις να πετάξεις τις εξυπνάδες σου.

Σε βαρεθήκαμε πως διάολο να το πούμε πια. Το ύφος σου και η ποιότητά σου ως άνθρωπος δεν έχει καμία απολύτως σχέση με μια σοβαρή κοινότητα όπως το AVSite. :618:

...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Ρε Σκαλουμπακίδη, ακόμη και την ημέρα της γιορτής σου, αγένεια και κομπλεξισμό βγάζεις; Τι παραδέχτηκε και ποιός βρε αστοιχείωτε αγενέστατε προεδροχωριάταρε, που μπήκες πάλι να μας τσιτώσεις τα νεύρα με τις Σκαλουμπακιές σου; Άντε πάγαινε επιτέλους και άσε μας ήσυχους. Τι στον κόρακα γυρεύεις εδώ μέσα που όλο ορκίζεσαι ότι δεν θα μπαίνεις και όλο σαν την γκόμενα που έφαγε χυλόπιτα, εδώ γυροφέρνεις να πετάξεις τις εξυπνάδες σου.

Σε βαρεθήκαμε πως διάολο να το πούμε πια. Το ύφος σου και η ποιότητά σου ως άνθρωπος δεν έχει καμία απολύτως σχέση με μια σοβαρή κοινότητα όπως το AVSite. :618:
...
Απολαύστε τα χρόνια πολλά του Αναπληρωτή Διαχειριστή σε καποιον που γιορτάζει!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.454
Members
38.456
Νεότερο μέλος
Seeyou