x35 vs TW8100

Reaction score
239
Καλημερα!
Ειδα χθες στο οντεον σε ψηφιακη προβολη (2Δ παρακαλω!!!) το pacific rim και μετα απο ενα μικρο σοκ (ηταν πολυ καλο, τα χρωματα ειδικα μου κανανε μεγαλη εντυπωση, μονο τα μαυρα δεν ηταν καλα αλλα δεν ενοχλουσαν ιδιεταιρα)
πηγα για αμεση συγκριση να δω τον tw8100 που ειχα αποφασισει να αγορασω εδω και λιγο καιρο αλλα δεν ικανοποιηθηκα μετα απο το HD cinema:/ ειδα μετα και τον χ35 ο οποιος μου φανηκε οτξ ηταν κοντα! Μαυρα σιγουρα καλυτερα ειδικα με ιριδα ηταν καλυτερα απο του επσον κ σκοτεινεσ με λιγο φως η διφοραμεγαλωνε λογω ιριδας του επσον...το βασικο που με κερδισε στον χ35 ηταν το χρωμα στο wide range, και η ευκρινεια&invisible grid.

.. μπορει να ηταν και το καλιμπρατιον αλλα θα ηθελα και τη πολυτιμη εμπειρια σΑς πριν αποφασισω!(1Κ πανω ειναι, δεν ειναι κ λιγο...)

(Εχω αλλαξει 3εις προβολεις απο το 2003 οποτε δεν ειμαι τελειως ασχετος!)

Ευχαριστω:)

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.791
Καλημέρα φίλε μου. Δεν κατάλαβα κάποια σημεία στο κείμενο σου, αλλά ο jvc δεν χρησιμοποιεί δυναμική ίριδα. Επίσης δεν έχει cms για να ρυθμίσεις με ακρίβεια τα χρώματα. Απ' ότι κατάλαβα όμως αυτό δεν πρόκειται να σε ενοχλήσει, αφού σου άρεσαν ούτως ή άλλως περισσότερο τα presets του.
Κατά τ' άλλα ο x-35 είναι απλά το καλύτερο μηχάνημα στην κατηγορία τιμής του. Για μένα αξίζει τα παραπάνω χρήματα.

Reaction score
239
Οντως η συνταση ηταν λιγο ακυρη...κινητο βλεπεις! Μανουαλ ιριδα ο χ35 και δυναμικη ιριδα του επσον, που οταν εχει μαυρα η σκηνη αλλα με φωτεινα σημεια κλπ στο ιδιο πλανο (πχ σκοτεινο δωματιο με μικρο παραθυρο που εξω εχει ηλιο...) δε κλεινει αρκετα οπως οταν ειναι σκοτεινη η σκηνη χωρις πολυ φωφεινες λεπτομερειες.

εχεις εμπειρια απο hd 2d cinema? Κ χ35 ειναι κοντα η η εντυπωση μου ειναι? Ειχα δει james bond περσυ και ηταν πολυ καλο αλλα το ειχα ξεχασει

Reaction score
239
Θα ηθελα να παω στις 120 απο 106" που ειμαι τωρα (εχω σαγρε ταπετσαρια οχι πολυ ανακλαστικη αλλα ασπρη και το ταβανι επισης ασπρο) ματια ο8ονη 5.3 περιπου καθομουν στα 3.7-8μετρΑ

Reaction score
239
Sony 50ες δεν εχω δει, αυτος τι λεει ξερετε?
Βγαινει πιο φτηνο το 3Δ...αλλιως δε θα το σκευτομουν
Στα ρεβιους παντως στο νετ βγαζουν πολυ κοντα επσον χ35 και σονυ:/ απο αυτα που ειδα δεν ισχυει επσον-χ35

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.791
O sony hw50 θα αντικατασταθεί απ' τον λογικά ανώτερο hw55 τους προσεχείς μήνες.

Reaction score
239
Ασχεφο αλλα διαβαζω οτι τα γυαλια μιας σαμσουνγκ που εχω κανουν για τον rf emitter, οντως ισχυει? Εχει δοκινασει κανεις κατι τετοιο για jvc(loggeo?)

Reaction score
0
Συγνώμη για την εκφραση,αλλα κουκουρούκου συνγκριτικό,
ξερει ή τους εχει δει καποιος κ τους δυο απο κοντά για να μας πει κατι περισσότερο?

Reaction score
0
Καταρχήν,τα 2.600 του Χ35 με τα 1.600 του TW8100 ειναι αρκετά μεγαλη διαφορά,και κατ´εμε δεν αξίζει να τα δωσει καποιος αυτα τα παραπάνω 1000€ εν οψη του 4Κ.Οποτε η δική μου ερώτηση ειναι..αξίζει να τα δωσει καποιος αυτα τα παραπάνω κ ποιες οι διαφορές τους τη στιγμή που σιγουρα ο 8100 εχει πολυ καλύτερο μαυρο..

Reaction score
15.548
μηπως εχεις μπερδεψει τους προβολεις ;

o jvc εχει καλυτερο μαυρο

για 4k και σε τετοιες τιμες εχουμε αρκετο καιρο μπροστα μας ακομη.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.208
...τη στιγμή που σιγουρα ο 8100 εχει πολυ καλύτερο μαυρο..

Για μένα δεν έχει καλύτερο μαύρο ο 8100, αλλά ο Χ35.

Edit: Με πρόλαβε ο Κωστάκης.

Reaction score
0
μηπως εχεις μπερδεψει τους προβολεις ;

o jvc εχει καλυτερο μαυρο

για 4k και σε τετοιες τιμες εχουμε αρκετο καιρο μπροστα μας ακομη.
Εννοω καποιον που θελει να δωσει αρκετα λεφτα για κατι καλο,εν οψη του 4Κ καλο θα ηταν να μεινει σε λιγο πιο χαμηλες τιμες εως οτου ξεκαθαρισει το τοπιο με τους 4Κ ας τα δωσει τοτε εκει..
εγω παντως αν ειμουν διαθέσιμος να δωσω κοντα 3 χιλιαρικα τωρα,θα προτιμουσα να δωσω 3.600 στον Χ55 που εχει κ τεραστια διαφορά απο ολους τους πιο κατω..;)

Reaction score
15.548
αν ηταν να δωσεις 3600 τωρα,καλυτερα θα ηταν να παρεις τον x500 που θα ερθει,μιας και θα μπορεις να δεις 4k

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.248
Members
38.671
Νεότερο μέλος
Katerinanota