xbox 360 core 199 euro ! στο carrefoure

Reaction score
0
Για όποιον ενδιαφερεται να αγοράσει xbox 360 , στο carrefoure στο Ελληνικό έχει καμιά δεκαριά κομμάτια στιβαγμένα (με τίτλο τελευταία κομμάτια) και τα πουλάει 199 ευρώ.

GTX

Reaction score
39
Είναι τελικά που το ΧΒΟΧ 360 πουλάει σαν τρελό...........
Ρε θα μα τρελάνουν.......Σε λίγο θα το πουλάνε ίδια τιμή με το PS2.
Ε και??? :confused:

Δηλαδή επειδή το carefour προσπαθεί να σπρώξει τις core εκδόσεις που έχει πάει να πει οτι δε πουλάει η κονσόλα??? Έλεος!!!!!

Αλλά και πάλι είναι ένα χρόνο και βάλε στην αγορά, τί ήθελες, να ανεβαίνει η τιμή του???? Τώρα μάλιστα που έχει βγει και το PS3?????

Να ρίξουν την τιμή του PS3 και να αρχίσεις να κράζεις το καταλαβαίνω αλλά μιας κονσόλας που είναι πάνω απο χρόνο στην αγορά είναι τουλάχιστον φυσιολογικό και αναμενόμενο :happy_4:

Η πλάκα είναι οτι την Παρασκευή ήμουν στο Carefour του Αλίμου και η προσφορά δεν υπήρχε!!!???

Reaction score
0
to carrefoure 3eri ti kanei
prospathi na to 3efortothi, giati malon katalavan oti 3eperastike h texnologia tou ...
me aplo dvd, 3core (tora ta pc tha vgenoun 4core)
me analogiko kalodio(composite, pou hdmi!!!mera me nixta)
kai me 20Gb HDD.... me pordes den vafonte tavga

pame giala sou lene, xbox 360 elite

(astio)stin vodafone se ligo tha ta dinoun tzampa gia na poulane sindesis(astio)

Reaction score
0
Απάντηση: Re: xbox 360 core 199 euro ! στο carrefoure

Παρακαλω οχι Greeklish.
Έλεγα να κάτσω να το επεξεργαστώ και να το γράψω κανονικά αλλά βαριέμαι.........αύριο ίσως......:happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7:

Reaction score
0

sorry pedes ala to PS3 den vgazi ellinikous xaraktires
Sorry κι από μένα αλλά σε παρακαλώ να μην συνεχίσεις με τα Greeklish γιατί απλούστατα το thread δεν θα διαβάζεται..........:mad_1:

Reaction score
164
to carrefoure 3eri ti kanei
prospathi na to 3efortothi, giati malon katalavan oti 3eperastike h texnologia tou ...
me aplo dvd, 3core (tora ta pc tha vgenoun 4core)
me analogiko kalodio(composite, pou hdmi!!!mera me nixta)
kai me 20Gb HDD.... me pordes den vafonte tavga

pame giala sou lene, xbox 360 elite

(astio)stin vodafone se ligo tha ta dinoun tzampa gia na poulane sindesis(astio)
:happy_5: :happy_5: Composite έχει το XBOX 360; Αυτό είδες; :happy_5: :happy_5:
Ποιά τα πλεονεκτήματα "του αναλογικού" καλωδίου σε σχέση με το "ψηφιακό";
"Τώρα τα PC θα βγαίνουν με 4 core". :happy_5:
Ε, επειδή υπάρχουν ήδη PC με δύο quad core, και το PS3 είναι ξεπερασμένο...
Εγώ έμαθα ότι το ΘΕΜΑ με 3 κουπόνια και 20€ θα δίνει το 360 Premium, γιατί έχει ξεπεραστεί... :happy_5:
Μπα σε καλό σου βραδυάτικα! "happy_1"

Reaction score
1

sorry pedes ala to PS3 den vgazi ellinikous xaraktires akoma
Τιιιιιι δεν βγαζει ελληνικα? Σου εχω λυση: το βαφεις μπλε και το ριχνεις στη θαλασσα:cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
802
Αν καποιος θελει να παιξει στην εκδοση core, με ποιους τροπους μπορει να σωζει την προοδο των παιχνιδιων του?Αν θυμαμαι καλα δεν εχει σκληρο.

Reaction score
164
Σε κάρτα μνήμης, αλλά καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω να πάρεις σκληρό να ξεμπερδεύεις.

Reaction score
0
παιδια μην κουραζεστε τσαμπα το carrefour εδινε την ακριβη εκδοση των 399 με 199 οχι το core για αυτο και χτυπησα τρια και αδειασα το ραφι ! θα τα σπρωξω τωρα σε φιλους! δεν ξερω πως εγινε αυτο παντως λαθος τιμολογηση μου μυριζει εμενα! παντως υπαρχει και στο μαρινοπουλο στη γλυφαδα. Δεν ξερω πως να το εξηγησω αλλα 50% εκπτωση δεν ειναι απλως υπερβολικη δεν ξερω αν επιτρεπεται και απο την microsoft( υποτειθεται οτι εχει κλειδωμενη τιμη!)

Reaction score
0
Απάντηση: xbox 360 core 199 euro ! στο carrefoure

Εγώ είδα το core με 199 στο Ηράκλειο (Κρήτη). Είχε καμιά 10αριά κομμάτια.
Την ακριβή έκδοση την είχε 399.

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: xbox 360 core 199 euro ! στο carrefoure

Τιιιιιι δεν βγαζει ελληνικα? Σου εχω λυση: το βαφεις μπλε και το ριχνεις στη θαλασσα:cool_11: :cool_11: :cool_11:
"happy_1" "happy_1" "happy_1" Γρήηηηηηγορα στο Thread μίσους :happy_5:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm