Xbox 360 Elite με hdmi και σκληρό δίσκο 120GB

GTX

Reaction score
39
Re: Xbox elite!!!

ΟΧΙ , μην πιστεύεις ότι γράφει ο καθένας στο διαδίκτυο.
Με μπέρδεψες τώρα. Να τα πιστέψω ή όχι αυτά που λες??? :crazy_1::happy_5::happy_5::happy_5:

Reaction score
164

)Ενα χαμηλής ποιότητας motherboard , με διαφορά από το premium το 1.2 hdmi ( όχι 1.3 για οικονομία υποθέτω) ,dvd πάντα, τι υποτίθεται ότι πρέπει να δούμε?
Για πες μου λίγο, με επιχειρήματα, γιατί είναι χαμηλής ποιότητας το mb του 360 και όχι του PS3, πχ εδώ. Ειλικρινά σε ρωτάω γιατί ούτε έχω σπουδάσει κάτι σχετικό, ούτε ξεχωρίζω τους καλούς πυκνωτές από τους κακούς, ούτε μπορώ να αξιολογήσω το σχεδιασμό και το επίπεδο ολοκλήρωσης μιας mb.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Xbox elite!!!

Ενα χαμηλής ποιότητας motherboard , με διαφορά από το premium το 1.2 hdmi ( όχι 1.3 για οικονομία υποθέτω) ,dvd πάντα, τι υποτίθεται ότι πρέπει να δούμε?
Ρε blizard το έβαλα για να δείς ότι η M$ περιλαμβάνει στο πακέτο όλα τα καλώδια(hdmi,component/composite,αντάπτορα για optical):crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:,για το motherboard δεν ξέρω αν είναι καλό ή όχι:sad: ...............hdmi 1.3 δεν έβαλε για οικονομία ή επειδή δεν πήρε την επίσημη έγκριση(προς το παρόν στο hdmi 1.3 έχουν πρόσβαση η Sony,η Panasonic και η Epson)....................:pc: :pc: :pc: :pc: :pc: ...............................όμως ποιός έχει τηλεόραση και προβόλι με hdmi 1.3?....................ακόμα και η Sharp σου 1.2 έχει.:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:

Reaction score
0

Δεν είναι τσιγκούνα η sony γιατί έβαλε το emotion engine, και το έβγαλε μόνο όταν είχε φτιάξει καλό emulation.
Η MS το τσιγκουνεύτηκε και αυτό ... στην αρχή έπαιζαν ελάχιστα games και ακόμα δεν έχουν φτάσει σε καλό επίπεδο.

Για το dvd είπα ...
Με μπέρδεψες τώρα. Να τα πιστέψω ή όχι αυτά που λες??? :crazy_1::happy_5::happy_5::happy_5:
Αν αυτός που σου είπε για τις δηλώσεις σου φέρει και το link να τον πιστέψεις …
Εκτός αν σου αρέσει πολύ αυτό που είπε, οπότε πιστεύεις αυτόν και αγνοείς εμένα.

Reaction score
164

Δηλαδή έβαλε ένα κομάτι hardware επειδή δεν είχε καταφέρει να φτιάξει ένα emulation της προκοπής, και όταν τα κατάφερε, το έβγαλε. :happy_5:
Και το καλώδιο, γιατί δεν το έβαλε;
Για το DVD με έπεισες, είναι άχρηστο και το upscale και το 720p. Ποιός το θέλει; Εδώ μέσα μόνο έχουν γίνει καμία δεκαριά ερωτήσεις για το "πότε" και "αν".:happy_5:

Και άλλη μια ερώτηση: πόσα παιχνίδια περιλαμβάνει η λίστα συμβατότητας του 360 και πόσα του PS3;

Reaction score
164

Τη Δευτέρα που θα επιστρέψω, θα ήθελα μία απάντηση για το "γιατί η mb του 360 είναι φτηνιάρα και γιατί του PS3 δεν είναι;" και άλλη μία απάντηση για το "πόσα παιχνίδια περιλαμβάνει η combatibility list του 360 και πόσα του PS3;".
Γιατί το να λες είναι εύκολο. Το να δικαιολογείς είναι λίγο ζόρι... :happy_4:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Xbox elite!!!

Αν αυτός που σου είπε για τις δηλώσεις σου φέρει και το link να τον πιστέψεις…
Εκτός αν σου αρέσει πολύ αυτό που είπε, οπότε πιστεύεις αυτόν και αγνοείς εμένα.
Αγαπητέ blizard άν κατάλαβα καλά αυτό το υπονοούμενο το είπες για 'μένα..........δεν θα πώ τίποτα.................παρόλα αυτά θα ψάξω να βρώ το link μπας και το πιστέψεις.............και εκτός αυτού για να καταλάβω, εσύ δηλαδή δεν το θές το upscaling?:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

Reaction score
0

Εγώ το θέλω ... θα ήταν καλό νέο και δύσκολα θα μου ξέφευγε , είμαι 99.9% σίγουρος ότι δεν το υποσχέθηκαν συγκεκριμένα για κάποια ημερομηνία.
Δηλαδή έβαλε ένα κομάτι hardware επειδή δεν είχε καταφέρει να φτιάξει ένα emulation της προκοπής, και όταν τα κατάφερε, το έβγαλε. :happy_5:
Το πέτυχες .... όπως ακριβώς έκανε και με το ps2 ,έβγαλε το hardware του ps1 όταν είχε έτοιμο τον emulator.
Αντίθετα οι "σπάταλοι" τις MS σκέφτηκαν να γλυτώσουν λεφτά από το hardware, και να κάνουν το emulation με το πάσο τους.

Και άλλη μια ερώτηση: πόσα παιχνίδια περιλαμβάνει η λίστα συμβατότητας του 360 και πόσα του PS3;
Στην αρχή νομίζω ήταν 1200 , τώρα θα είναι πιο πολλά ... το 360 έχει φτάσει τα 400 ή τους βγαίνει ακριβή η δουλειά και τα παράτησαν ?

Και το καλώδιο, γιατί δεν το έβαλε;
Έβαλε την έξοδο που είναι πολύ πιο σημαντικό όπως καταλαβαίνεις ... το καλώδιο είναι φτηνό και πουλιέται στο εμπόριο, ο καθένας παίρνει αυτό που τον βολεύει, αν δεν έχει.

Για το DVD με έπεισες, είναι άχρηστο και το upscale και το 720p. Ποιός το θέλει; Εδώ μέσα μόνο έχουν γίνει καμία δεκαριά ερωτήσεις για το "πότε" και "αν".:happy_5:
Οι movie fans έχουν ένα φοβερό BR player σε άριστη τιμή, να μην έχουν παράπονο .... κάποια στιγμή θα έρθει και αυτό.

Reaction score
0

Αν κ θεωρώ τον blizard πολύ υπερβολικό σε όλα τα φόρουμ που τον έχω συναντήσει, διαπιστώνω ότι κ ο unforgiven με αυτά που γράφει να είναι αρκετά φανατισμένος, ίσως όχι τόσο πολύ, με το 360.
Προσωπική μου άποψη, αν κ κάτοχος του ps3 κ όχι το 360, μπορώ να πω ότι περίμενα να έχει μέσα στο κουτί ένα καλώδιο hdmi κ το καλώδιο φόρτισης του χειριστηρίου να είναι πιο μακρύ, όχι 1,1.5 μέτρο που είναι...Επίσης θεωρώ ηλίθιο που δεν κάνει upscale dvds αλλά κ το ότι στο κουτί αγοράς 2ου χειριστηρίου δεν έχει καλώδιο φόρτισης...
Από την άλλη είναι ένα θαυμάσιο blu-ray player, που σήμερα είναι ότι φθηνότερο στην αγόρα των bluray αλλά είναι αξιοθαύμαστο κ σε απεικόνιση. Αύριο βέβαια μπορεί να βγει ένα μηχάνημα που να κοστίζει τα μισά κ να είναι καλύτερο, σήμερα όμως ξαναλέω ότι τα αξίζει τα χρηματά του κ μόνο ως blu-ray μηχάνημα για ταινίες !

Reaction score
4

Ενα πραγμα που δεν αναφερθηκε καθολου και ειναι σοβαρο στην στρατηγικη μιας εταιρειας για τις πωλησεις της ειναι οτι η σονυ πουλαει dvd που κανουν upscale και ειναι σαν να ανταγωνιζεται τα ιδια της προιοντα.
Οσο το καθυστερει τοσο υπαρχει περιπτωση να πουλησει και κατι παραπανω.
Η microsoft δεν πουλαει dvd players και δεν την ενδιαφερει.
Για αυτο πιστευω οτι δεν υπαρχει καποια συγκεκριμενη δυσκολια ωστε να ενσωματωσει το χαρακτηριστικο αλλα το αργει επιτηδες και μπορει να μην το βαλει καν δεν ξερω.

Reaction score
164

Αν κ θεωρώ τον blizard πολύ υπερβολικό σε όλα τα φόρουμ που τον έχω συναντήσει, διαπιστώνω ότι κ ο unforgiven με αυτά που γράφει να είναι αρκετά φανατισμένος, ίσως όχι τόσο πολύ, με το 360.
Α, δεν κατλαλαβες Μιχάλη! :happy_8: Με τον Blizard είμαι φανατισμένος. Λείπει και ο Healler, ποδόσφαιρο δεν έχει... :)
Προσωπικά σκοτίστηκα για το PS3 και δόξα τω Θεώ, τα οικονομικά μου μου επιτρέπουν να πάω να πάρω ένα, όποτε θέλω. Δεν υπάρχει αλεπού και κρεμαστάρια :happy_8:

Δηλαδή Blizard, ΔΕΝ ήταν τσιγκουνιά της Sony το ότι δεν έβαλε το καλώδιο; Έλα πες το... Δεν θα σε μαλώσει ο Kutaragi... :happy_5:

Στην αρχή νομίζω ήταν 1200 , τώρα θα είναι πιο πολλά ... το 360 έχει φτάσει τα 400 ή τους βγαίνει ακριβή η δουλειά και τα παράτησαν ?
Περιμένω βέβαια το link. Εκτός αν περιμένεις να πιστέψω ό,τι λέει ο καθένας στο internet.

Και φυσικά μου χρωστάς την επιστημονική ανάλυση των δύο mb.

Το PS3 δεν είναι ένα φοβερό BR Player. Είναι ένα απλό player στην τιμή των 700€. Και μάλιστα με ελλείψεις, πχ χωρίς αναλογικές εξόδους ήχου, χωρίς upscale απλών DVD, χωρίς έξοδο 720p. Και σε ΠΟΛΛΟΥΣ μετράνε αυτά. Πχ, σχεδόν όλοι έχουν ενισχυτή με αναλογικές εισόδους ήχου. Πόσοι έχουν ενισχυτή με HDMI 1.3 και υποστήριξη νέων ηχητικών πρωτύπων; Ξέρεις κανέναν;
Και μην μου πεις να πάρω τώρα το PS3 και στο μέλλον ενισχυτή με 1.3... Γιατί μέχρι τότε τα BR, αν επικρατήσουν, θα είναι πολύ φτηνότερα από το PS3.

Reaction score
7

Το PS3 δεν είναι ένα φοβερό BR Player. Είναι ένα απλό player στην τιμή των 700€. Και μάλιστα με ελλείψεις, πχ χωρίς αναλογικές εξόδους ήχου, χωρίς upscale απλών DVD, χωρίς έξοδο 720p. Και σε ΠΟΛΛΟΥΣ μετράνε αυτά. Πχ, σχεδόν όλοι έχουν ενισχυτή με αναλογικές εισόδους ήχου. Πόσοι έχουν ενισχυτή με HDMI 1.3 και υποστήριξη νέων ηχητικών πρωτύπων; Ξέρεις κανέναν;
Και μην μου πεις να πάρω τώρα το PS3 και στο μέλλον ενισχυτή με 1.3... Γιατί μέχρι τότε τα BR, αν επικρατήσουν, θα είναι πολύ φτηνότερα από το PS3.
Ποιό είναι φοβερό Player στην αγορά αυτή τη στιγμή, κοστίζει 660 ευρώ και δεν το ξέρουμε ακόμα; Το PS3 τουλάχιστον είναι γρήγορο στην απόκριση των μενού και διαθέτει καλύτερη κίνηση από πολλά αυτόνομα players (φυσικά μιλάω για τη μετατροπή από 24 σε 60 fps) και είναι λογικό αφού ο cell διαθέτει άπλετη ισχύ για τη διαδικασία αυτή. Πάντως η υποστήριξη 24fps και το upscale των απλών DVD πιστεύω το γνωρίζεις ήδη ότι θα πραγματοποιηθεί με αναβάθμιση του Firmware. Επίσης για να απολαύσει κανένας τον ασυμπίεστο ήχο των Blu-Ray δεν είναι ανάγκη να διαθέτει ενισχυτή με HDMI 1.3. Ένας ενισχυτής με HDMI 1.1a και υποστήριξη πολυκάναλου LPCM ήχου από την HDMI δουλεύει μια χαρά. Και υπάρχουν μοντέλα στην αγορά που το κάνουν αυτό και σε λογικότατες τιμές (π.χ. ONKYO TX-SR604, SONY STR-DA3200, PIONEER VSX-1016). Και στην τελική είναι και παιχνιδομηχανή που δικαιολογεί κάποιες ελείψεις στον τομέα Blu-Ray. Το xbox360 αλήθεια με το HD-DVD Add-On έχεις σκεφτεί τι ελείψεις έχει σε σχέση με ένα αυτόνομο HD-DVD Player?

Reaction score
0
Απάντηση: Xbox 360 Elite με hdmi και σκληρό δίσκο 120GB

Το thread Xbox elite!!! και το thread Xbox 360 με hdmi και 120gb σκληρό δίσκο!Το τέλος του PS3? συγχωνεύτηκαν και μετονομάστηκαν σε Xbox 360 Elite με hdmi και σκληρό δίσκο 120GB.........................για μεγαλύτερη ευκολία αφού τα θέματα ήταν παρόμοια............:happy_6:

Reaction score
0
Πάντως αναλογικές εξόδους ήχου έχει........Από το καλώδιο της SONY.
Kίτρινο-κόκκινο-άσπρο.
Αυτές τί είναι ?

Reaction score
0
Αυτό το καλώδιο είναι η χειρότερη εικόνα που μπορείς να πάρεις, είναι s-video(κίτρινο καλώδιο).
Τα κόκκινο-άσπρο είναι το αριστερό-δεξί κανάλι ήχου του stereo. Από αυτά γίνεται κ η έξοδος ήχου του sacd αν σε ενδιαφέρει.

Reaction score
0
Πάντως αναλογικές εξόδους ήχου έχει........Από το καλώδιο της SONY.
Kίτρινο-κόκκινο-άσπρο.
Αυτές τί είναι ?
Εννοούν 5.1 αναλογικές, αυτές είναι στέρεο.

Reaction score
164

Ποιό είναι φοβερό Player στην αγορά αυτή τη στιγμή, κοστίζει 660 ευρώ και δεν το ξέρουμε ακόμα;
Κανένα! Υπάρχουν πολύ καλά και ακριβά players, υπάρχει και το PS3 με τα 685€ (θέλουμε και remote, ε; ). Αλλά το PS3 δεν είναι φοβερό.
Το ότι ΘΑ απόκτήσει κάποιες δυνατότητες δεν μου λέει κάτι. Εδώ ο Blizard λέει ότι δεν θα αποκτήσει δυνατότητες upscale.
Το xbox360 αλήθεια με το HD-DVD Add-On έχεις σκεφτεί τι ελείψεις έχει σε σχέση με ένα αυτόνομο HD-DVD Player?
Βεβαίως και ξέρω πολύ καλά τι ελλείψεις έχει, μιας και το έχω. Προσωπικά (αλλά μιλάμε 100% προσωπικά), καλύτερα που έχει component, γιατί με γλυτώνει από ένα εξτρά HDMI Switcher. Δεν έχω ούτε προβολέα ή τηλεόραση 1080p. Δεν έχω ενισχυτή με HDMI. Με ενδιαφέρει το ότι μου προσφέρει ονειρική εικόνα με 180€ που έδωσα. 180, επειδή ήδη είχα το 360. Αν δεν το είχα καθόλου, δεν θα έδινα τόσα λεφτά για παιχνιδομηχανή+HD-DVD, ιδίως από τη στιγμή που δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο μέλλον.
Κουτσουρεμένο το PS3, κουτσό το 360.
Αλλά όταν καταλαγιάσει η μάχη των νέων φορμά, θα αγοράσω player με 300€ και θα είμαι μια χαρά. :cool_4:

Blizard, πέρασαν δύο μέρες... Ακόμα δεν βρήκες το link με τις λίστες συμβατότητας; Ακόμα δεν έγραψες τη μελέτη πάνω στον σχεδιασμό των μητρικών; :happy_5:

Reaction score
0
Απάντηση: Xbox 360 Elite με hdmi και σκληρό δίσκο 120GB

Εγώ blizard όταν λέω κάτι το εννοώ.:mad_1: Σου είχα πεί ότι θα βρώ το link για το upscaling και το βρήκα.Το άρθρο που έλεγε ότι το περιμένουμε γύρω στον Αύγουστο δεν το βρήκα αλλά βρήκα την επίσημη ανακοίνωση του Phil Harrison.:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:

http://www.fiercegamebiz.com/story/sony-s-harrison-we-need-to-open-up/2007-03-05

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.742
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88