Xbox 360 Elite με hdmi και σκληρό δίσκο 120GB

Reaction score
0
Re: Xbox elite!!!

Εμενα ουτε που με νια ζει ποτε θα κυκλοφορησει, αφου εχω 360 τι επειδη εχει HDMI και μεγαλο σκληρο.....προτιμω να παρω το ps3..

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Xbox elite!!!

Εμενα ουτε που με νια ζει ποτε θα κυκλοφορησει, αφου εχω 360 τι επειδη εχει HDMI και μεγαλο σκληρο.....προτιμω να παρω το ps3..
Εγώ θα πάρω PS3 για το blu-ray και xbox 360(hdmi) για το hd-dvd......και έτσι θα έχω και τις δύο κονσόλες και τα δύο HD φορμάτ.........:happy_6:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Xbox elite!!!

Εγώ θα πάρω PS3 για το blu-ray και xbox 360(hdmi) για το hd-dvd......και έτσι θα έχω και τις δύο κονσόλες και τα δύο HD φορμάτ.........:happy_6:
Και μια υπεχρεωμένη πιστωτική κάρτα :happy_4:
Πλάκα κάνω, καλές αγορές!!!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Xbox elite!!!

Αμα εχει μεγαλη διαφορα στην εικονα..τοτε κατι λεει..και μπορει να το παρω και γω, γιατι εχουμε ολοι το μικροβιο.... αλλα ακομα και ταινια αμα βαλεις σε HDMI, και μετα σε component δεν βλεπεις τεραστια διαφορα, αμα ειναι ετσι xbox elite που εγω νομιζω ετσι θα ειναι..τοτε τσαμπα η αγορα δεν θα ειναι... καλυτερα να τα επαιρνες αυτα τα λεφτα σε παιχνιδια (ps3 360) να το ευχαριστιοσουν κιολας...:cool_4:

Reaction score
0

το HDMI το θες ουσιαστικα για το HD-DVD γιατι τα παιχνιδια σε 1080p δεν θα βγουνε ποτε στο xbox , και στο 720p μια χαρα ειναι και το component.
Αμα δειξεις σε καποιον ακομα και απο εμας που ασχολειται ενα video 720p και τον ρωτησεις να καταλαβει αν ειναι η συνδεση Component ή HDMI δεν προκειται να μπορεσει. Τωρα να τα βαλεις διπλα διπλα και με ακινητοποιηση της εικονας και ψαξιμο εκει μπορει να ωρεις μικρες διαφορες.

Το point ειναι οτι το κυριως πλεονεκτημα της υπαρξης HDMI ειναι οτι θα μπορεις να συνδεσεις το xbox σε ολα τα 1080p μεσα χωρις προβλημα και να παρεις 1080p. Ενω μεχρι τωρα ελαχιστες συσκευες δεχονταν 1080p μεσω component και ησουν καταδικασμενος. Αλλα το 1080p με το xbox το θες μονο για τα HD-DVD , οποτε το θεωρω βλακεια που δεν ενσωματωσαν το drive.

Ειδικα αφου δεν καταργουνται οι παλιες εκδοσεις και αυτη λεγεται "elite" θα μπορουσε ανετα να εχει και το HD-DVD ενσωματομενο.

Reaction score
0

το HDMI το θες ουσιαστικα για το HD-DVD γιατι τα παιχνιδια σε 1080p δεν θα βγουνε ποτε στο xbox , και στο 720p μια χαρα ειναι και το component.
Αμα δειξεις σε καποιον ακομα και απο εμας που ασχολειται ενα video 720p και τον ρωτησεις να καταλαβει αν ειναι η συνδεση Component ή HDMI δεν προκειται να μπορεσει. Τωρα να τα βαλεις διπλα διπλα και με ακινητοποιηση της εικονας και ψαξιμο εκει μπορει να ωρεις μικρες διαφορες.

Το point ειναι οτι το κυριως πλεονεκτημα της υπαρξης HDMI ειναι οτι θα μπορεις να συνδεσεις το xbox σε ολα τα 1080p μεσα χωρις προβλημα και να παρεις 1080p. Ενω μεχρι τωρα ελαχιστες συσκευες δεχονταν 1080p μεσω component και ησουν καταδικασμενος. Αλλα το 1080p με το xbox το θες μονο για τα HD-DVD , οποτε το θεωρω βλακεια που δεν ενσωματωσαν το drive.

Ειδικα αφου δεν καταργουνται οι παλιες εκδοσεις και αυτη λεγεται "elite" θα μπορουσε ανετα να εχει και το HD-DVD ενσωματομενο.
Έχεις δίκιο το hdmi το θέλω ΜΟΝΟ για το hd-dvd............και αν θες να μάθεις έχω ήδη εντοπίσει ένα 1080p παιχνίδι του xbox 360(Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2)................:happy_6: :happy_6: :happy_6: :happy_6: :happy_6:

Reaction score
0

virtua tennis 3
nba home street court

Τα πρώτα παιχνίδια native 1080p για 360. κυκλοφορούν ένα μήνα τώρα.

Reaction score
0

Αποτι φαινεται δεν ειμαι και τοσο καλα ενημερωμενος αμα εχουν ηδη βγει 1080p παιχνιδια. Και παλι βεβαια δε βλεπω το λογω σε μια εκδοση που η ιδια η MS ονομαζει "elite" και δεν καταργει τις προηγουμενες, να μην ειναι ενσωματομενο το hd-dvd.

Αν το ειχε μεσα ισως ξανααγοραζα xbox360 , τωρα προτιμω να περιμενω φτηνα drives για το PC.

Reaction score
0

Έχουν βγεί ήδη.

Virtua Tennis 3 1080p

EDIT: Συγγνώμη, μόλις είδα πώς το έχουν αναφέρει πιο πάνω.

Reaction score
0

Αποτι φαινεται δεν ειμαι και τοσο καλα ενημερωμενος αμα εχουν ηδη βγει 1080p παιχνιδια. Και παλι βεβαια δε βλεπω το λογω σε μια εκδοση που η ιδια η MS ονομαζει "elite" και δεν καταργει τις προηγουμενες, να μην ειναι ενσωματομενο το hd-dvd.

Αν το ειχε μεσα ισως ξανααγοραζα xbox360 , τωρα προτιμω να περιμενω φτηνα drives για το PC.
Σκεψου ομως μετα οτι θα ανεβαινε και η τιμη..και γιατι ρε φιλαρακι να καταργησει τις προηγουμενες γιατι να μην υπαρχουν επιλογες... ο καθενας αγοραζει με τις δικε στου αναγκες...

Reaction score
0

Και παλι βεβαια δε βλεπω το λογω σε μια εκδοση που η ιδια η MS ονομαζει "elite" και δεν καταργει τις προηγουμενες, να μην ειναι ενσωματομενο το hd-dvd.
Το ξαναλέω (με επιφύλλαξη γιατί δεν είμαι σίγουρος 100%) ότι δεν υπάρχουν ακόμα HD-DVD drives που να διαβάζουν DVD σε ταχύτητα 12x όπως αυτό του Xbox 360. Και να ήθελε να το βάλει η MS μάλλον δεν μπορούσε.
Εγώ δεν βλέπω το λόγο γιατί δεν ενσωμάτωσαν Wi-fi. Τι σόι elite έκδοση είναι αν πρέπει να αμολήσεις καλούμπα cat5 από το router στο καθιστικό ή το δωμάτιο;

Reaction score
62

Από το myxbox.gr

Μετά από αρκετές εβδομάδες, κατά τη διάρκεια των οποίων λίγο ή πολύ ακούσαμε πολλές εκδοχές για το πακέτο "Xbox 360 Elite", ήρθε σήμερα και η επίσημη επιβεβαίωση.Έτσι, το 3ο πακέτο το οποίο θα είναι διαθέσιμο στην Αμερική μετά τις 29 Απριλίου, δε θα είναι "περιορισμένης κυκλοφορίας" αλλά μια 3η επιλογή που προστίθεται στις ήδη υπάρχουσες δυο, με τιμή αγοράς 479,99$.
Θα προσφέρει HDMI έξοδο, σκληρό δίσκο 120GB ενώ όλα τα περιφερειακά καθώς και η βασική κονσόλα θα είναι σε μαύρο χρώμα.
Ο σκληρός δίσκος των 120GB θα είναι διαθέσιμος και για ξεχωριστή αγορά (με τιμή περίπου 170$), ενώ μέσω ειδικού καλωδίου USB θα μπορεί με τη συμβολή της κονσόλας να γίνει μεταφορά όλων των δεδομένων από τον "παλιό" δίσκο στον καινούριο.
Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο Xbox.com, όπου υπάρχει πλέον και ξεχωριστή σελίδα για την κονσόλα.
Να σημειωθεί ότι δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα οτιδήποτε αφορά κυκλοφορία στην Ευρώπη (και Ελλάδα), οπότε ημερομηνία κυκλοφορίας και τιμή, τόσο του Elite όσο και του σκληρού δίσκου, δεν είναι διαθέσιμες.

Reaction score
0

Το HD DVD drive ενσωματωμένο σε xbox 360 δεν θα δούλευε γιατί:

α) προς το παρόν τουλάχιστον είναι πιο αργό

β) θα φθειρόταν πολύ από την συνεχή χρήση για games/movies.

γ) προφανώς θα χρειαζόταν η Microsoft να επενδύσει σε RND για να βρεί ένα drive που θα δίνει ταχύτητα στα Loading times και δεν θα χε πρόβλημα να διαβάζει συνεχώς από dvd dl, χωρίς να τα παίζει η κεφαλή και να έχει προβλήματα στην ανάγνωση HD DVD ταινιών (και dvd προφανώς)

δ) θα ανέβαζε την τιμή του xbox στα ίδια επίπεδα με αυτής του Ps3. γι αυτήν ακριβώς τη διαφορά υπερηφανεύεται η MS.

Reaction score
0

Εγώ δεν βλέπω το λόγο γιατί δεν ενσωμάτωσαν Wi-fi. Τι σόι elite έκδοση είναι αν πρέπει να αμολήσεις καλούμπα cat5 από το router στο καθιστικό ή το δωμάτιο;
Ωραίος.......:cool_4: ..............και η πλάκα ξέρεις ποιά είναι?Ότι το Wi-fi adapter είναι πανάκριβο(79.99E)...................Έλεος....... :pc: :pc: :pc: :pc: :pc:

Reaction score
0

Τελικά το Elite ΔΕΝ θα έχει 65nm cpu όπως περιμέναμε όλοι , αλλά θα είναι ακριβώς σαν το απλό xbox360 , με HDMI .
(συν 120gb σκληρό - αντί 20gb ή καθόλου)

Σαν τιμή συμφέρει τρομερά αφού κοστίζει 70 μόνο ευρώ παραπάνω και έχει 120GB σκληρό... επίσης δεν μπορείς να βάλεις hdmi στο παλιό xbox360, αλλά ούτε και να ξεφύγεις από τα 20gb σκληρό γιατί ο 120 gb σκέτος είναι τρέλα...

Reaction score
62

Τελικά το Elite ΔΕΝ θα έχει 65nm cpu όπως περιμέναμε όλοι , αλλά θα είναι ακριβώς σαν το απλό xbox360 , με HDMI .

Σαν τιμή συμφέρει τρομερά αφού κοστίζει 70 μόνο ευρώ παραπάνω και έχει 120GB σκληρό... επίσης δεν μπορείς να βάλεις hdmi στο παλιό xbox360, αλλά ούτε και να ξεφύγεις από τα 20gb σκληρό γιατί ο 120 gb σκέτος είναι τρέλα...
Δηλαδή μάπα το καρπούζι!!:happy_5::happy_5:

Reaction score
0

Όντως είναι αλήθεια.........παρόλα αυτά εγώ θα το πάρω για το hd-dvd(αν δεν έχω πάρει το HD-XE1).....και για κανένα Halo 3 και Bioshock φυσικά...........:happy_6:

Reaction score
0

Δηλαδή μάπα το καρπούζι!!:happy_5::happy_5:
Πάντως συμφέρει τρομερά σε σχέση με το απλό, γιατί με 70 ευρώ παίρνεις 100 gb HD και hdmi .
Έλεος δηλαδή , για ένα παιχνίδι διαφορά μιλάμε τώρα.

Και από πάνω, σκεφτείτε έναν που αγοράζει το απλό και θέλει μεγαλύτερο δίσκο κάποια στιγμή !!!
580 ευρώ και δεν θα έχει ούτε hdmi ούτε τίποτα.

Reaction score
0

Πάντως συμφέρει τρομερά σε σχέση με το απλό, γιατί με 70 ευρώ παίρνεις 100 gb HD και hdmi .
Έλεος δηλαδή , για ένα παιχνίδι διαφορά μιλάμε τώρα.

Και από πάνω, σκεφτείτε έναν που αγοράζει το απλό και θέλει μεγαλύτερο δίσκο κάποια στιγμή !!!
580 ευρώ και δεν θα έχει ούτε hdmi ούτε τίποτα.
"Συμφέρει" γιατί η Microsoft έχει τιμολογήσει πανάκριβα το σκληρό σαν αξεσουάρ. Και αυτό πιο πολύ για τους Αμερικάνους στους οποίους διατίθενται ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, εκτός ΗΠΑ και με τον 20 GB νομίζω πως την κάνεις τη δουλειά σου. Μια χαρά είναι το premium και πιστεύω ότι αυτό θα συνεχίσει να πουλάει καλά, όχι το elite.
Πάντως ως τώρα η μόνη εταιρεία που χρέωνε το μαύρο χρώμα ως extra ήταν η Apple:το λευκό Macbook με ίδιο configuration με το μαύρο είναι 100 € φθηνότερο :crazy_1: . Και μετά έχουν άδικο οι macάδες που λένε ότι η MS αντιγράφει την Apple... :happy_5:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.782
Members
38.494
Νεότερο μέλος
mpalo