Xbox Live Vision Review!

Reaction score
0
Λοιπόν ας γράψω μερικά πράγματα μιας και απο χτές το βράδυ έχω στα χέρια μου την καινούρια κάμερα για το 360 την οποία μου έφερε φίλος ο οποίος έτυχε να είναι Αγγλία για το ΣΚ 8) 8).

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές αν και τελικά εξατμίζονται γρήγορα :?. Το μέγεθος της κάμερας είναι πολύ μικρό και το design της αρκετά όμορφο ενώ ωραίο είναι και το πράσσινο δαχτυλίδι που φωτίζεται γύρο απο το φακό (ξέχασα να το βγάλω φώτο) σημαντικό επίσης οτι το καλώδιο που έχει είναι αρκετά μακρύ (πρέπει να είναι 2m).

Η ποιότητα της εικόνας σε βίντεο και φωτογραφίες είναι αρκετά καλή όχι τίποτα το ιδιαίτερο. Ό,τι θα περίμενε δηλαδή κανείς από μια τυπική webcam. Τα εφέ που έχει για τις φωτογραφίες μπορώ να πώ οτι δεν μου άρεσαν και είναι πολύ απλά :(.
Το παιχνίδι που έχει μέσα, το οποίο παίζεται με την κάμερα είναι καλό για τα 1-2 πρώτα λεπτά, ο χειρισμός του είναι πολύ ασαφής, σα παιχνίδι είναι βαρετό και το να προσπαθείς να παίξεις με τα χέρια στον αέρα τελικά είναι αρκετά κουραστικό, άσε που κινδυνέυεις να μπεί κάποιος στο δωμάτιο και να σε δει να παίζεις και να νομίζει οτι το έχεις χάσει τελείως αφού είσαι μπροστά στη τηλεόραση και κουνάς τα χέρια πέρα δώθε σα βλαμένο :oops: :oops: :lol: :lol:.

Εντάξει για το Uno που έχει μέσα κωδικό για το πλήρες παιχνίδι τί να πω? Απλά παίζεις το Uno και σου ανοίγει ένα παράθυρο με το feed απο τη δική σου κάμερα και ένα αλλο με του αντιπάλου σου, ε και? :roll:

Τέλος περνάμε και στο video conf εκεί είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση. Προσπάθησα να κάνω chat με κάποιον που έχει την κάμερα στην Γαλλία και τα αποτελέσματα ήταν δραματικά :(. Η εικόνα που έπαιρνα απο αυτόν ήταν υπερβολικά θολή χωρίς να μπορείς να διακρίνεις λεπτομέρειες (αυτός καθόταν και σχετικά μακριά με αποτέλεσμα να μη διακρίνεται καλά καλά ούτε το πρόσωπο του) και το χειρότερο απ’όλα? Μετά απο μερικά λεπτά η δική μου εικόνα χάθηκε και βγήκε μήνυμα που έλεγε οτι η ταχύτητα της σύνδεσής μου είναι πολύ χαμηλή για να υποστηρίξει video!!!! :? :? Disconnect και ξανά connect και πάλι τα ίδια!!! :? :? :? Ε όχι! 2Mbit σύνδεση όλα κλειστά και δε μπορεί να στηρίξει video? Γιατί???? Γενικά σου δημιουργούνται ερωτηματικά για το πόσο κακή είναι η υλοποίηση στο 360 γενικά του audio/video conf. Γιατί με το skype και το msn έχεις μια χαρά ήχο και εικόνα και με το xbox είναι τόσο χάλια και ο ήχος και η εικόνα???? Γιατί μη μου πείτε οτι και η ποιότητα του ήχου είναι καλή!

Ένα ακόμα μικρό αρνητικό είναι οτι η κάμερα δεν κάνει auto-focus αλλά πρέπει εσυ να περιστρέψεις το γκρί δαχτυλίδι που έχει γύρο απο το φακό. Δεν είναι και το τέλος του κόσμου αλλά δεν είναι και πολύ βολικό να προσπαθείς να κάνεις focus πάνω σου όταν η κάμερα είναι πχ κοντά στην τηλεόραση και εσύ στον καναπέ και για να κάνεις focus πρέπει να πας κοντά στην τηλεόραση άρα να βγείς εκτός κάδρου.
Κατά τα άλλα ωραίο είναι οτι επιτέλους μπορείς να βάλεις customised εικόνα στο gamertag σου αλλά 50 ευρώ για κάτι που θα έπρεπε να ήταν free sorry αλλά αν το ήξερα δε θα έπαιρνα :?.

Ελπίζω να ήμουν κατατοπιστική :D :D.

Reaction score
62
Μας τα λές λίγο πιό αναλυτικά να τα καταλάβουμε??? :lol: :lol: :lol:
Πέρα από την πλάκα, πολύ καλό review!!! :D

Reaction score
0
Εγώ μια φορά δεν είχα προβλήματα σύνδεσης. Έχω ίδια γραμμή με εσένα (αν και ο ΟΤΕ φροντίζει να γίνονται όλα μαντάρα) και έχω δοκιμάσει άνετα online play με τρεις ενώ δεν είχα κανένα πρόβλημα σε video conference. Συν τοις άλλοις, στο MSN έχω χειρότερη επίδοση σε σχέση με το Xbox 360 με την ίδια προφανώς κάμερα.

Όσο για το ζήτημα του auto focus, το θεωρώ αμελητέο μιας και η κάμερα αυτή δεν είναι φτιαγμένη για να μετακινείται πέρα δώθε ενώ θεωρούνται σχετικά δεδομένες οι θέσεις που θα επιλέξει κάποιος να κάτσει και να ασχοληθεί με την κονσόλα, ακυρώνοντας στην πλειονότητα των περιπτώσεων την ανάγκη για επιπρόσθετη ρύθμιση.

Το σημαντικότερο πρόβλημα για εμένα είναι τα φίλτρα που δεν κάνουν πάντα αυτό που πρέπει αλλά και η έλειψη επί μέρους ρυθμίσεων για φωτεινότητα, χρώμα κλπ από το dashboard.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster