Xbox360 sixaxis???

Reaction score
0
To ΧΒΟΧ πχ έφερε το online gaming και τον σκληρό δίσκο.
Kανείς δεν τολμούσε να πει ότι είναι κακά στοιχεία αυτά ... και όσο προχωράει ο καιρός τόσο πιο σημαντικά γίνονται.
Οπότε το ps3 σωστά αντέγραψε τον σκληρό ,ενώ το 360 λάθος κατά την γνώμη μου γύρισε προς την memory card...

Και η sony δίνει το online όπως πρέπει να είναι , ΔΩΡΕΑΝ, ενώ η MS σου απαγορεύει εντελώς την πρόσβαση αν δεν τους τα σκάς κάθε χρόνο.
(Ακούω ότι το live θα έρθει δωρεάν για τους pc users ... μάλλον δεν μπορεί να τους «εκβιάζει» εκεί για να πληρώσουν.)

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Xbox360 sixaxis???

(Ακούω ότι το live θα έρθει δωρεάν για τους pc users ... δεν μπορεί να τους «εκβιάζει» εκεί μάλλον για να πληρώσουν.)
Δωρεάν θα έρθει αν πληρώνουν ήδη συνδρομή για το 360................:happy_6:

Reaction score
0

Εαν θυμάμαι καλά , το wii δεν έχει ακόμα online παιχνίδι !
Το πρώτο online παιχνίδι του Wii θα είναι το καινούργιο Pokemon και έρχεται τον Μάιο.............:happy_4:

Reaction score
164
Επειδή δεν το έχω ξεκαθαρίσει, αυτή τη στιγμή υπάρχουν παιχνίδια που να παίζονται Multiplayer για το PS3;

Reaction score
0

Επειδή δεν το έχω ξεκαθαρίσει, αυτή τη στιγμή υπάρχουν παιχνίδια που να παίζονται Multiplayer για το PS3;
Το Call of Duty 3, το Resistance και το Full Auto σίγουρα..........για τα άλλα δεν ξέρω.........

Reaction score
4
Και το motorstorm παιζει online. Παιζω εγω καμια φορα. Ξερω σιγουρα και για το Fall of man αλλα δεν το εχω.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Xbox360 sixaxis???

Εκτός το tennis και το tony hawk που έχουν online στο 360 και όχι στο ps3 δεν υπάρχουν διαφορές.
(δεν έχει και το virtua fighter συν κάποια Jap , αλλά γενικά παντού υπάρχει online)

Και μάλιστα υπάρχουν dedicated server που σημαίνει γενικά καλύτερη ποιότητα σε σχέση με το 360.
Δωρεάν θα έρθει αν πληρώνουν ήδη συνδρομή για το 360................:happy_6:
Έχω ακούσει ότι θα είναι δωρεάν τελικά για όσους μπαίνουν από pc , και θα πληρώνουν μόνο όσοι μπαίνουν από xbox360.

Reaction score
5
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά μεγαλύτερη εφφετζίδικη μπούρδα από το motion sensor δεν υπάρχει...
Πάντως στο motorstorm δεν υπάρχει περίπτωση να παίξεις με αυτή την επιλογή....
εσύ κανονισε να ερθεις απο το σπίτι μου καμια μέρα να παίξουμε wii να δεις αν ειναι μπούρδα. Τέσπα. Πάντως μία συζητηση για μια τεχνολογία που θα βάλει η Microsoft στο XBOX βλέπω πάλι πάει να γίνει για το πια κονσολα ειναι καλύτερη, ποια έχει καλύτερα παιχνίδια ποια έχει δωρεάν υπηρεσία, ποια σου δίνει μια ρωσίδα δώρο για όταν κοβεται το ρεύμα (γιατι οσο έχει ρεύμα δεν μπορούμε να πιάσουμε την ρωσίδα) κλπ κλπ :respect::respect::respect:

Reaction score
164
ποια έχει δωρεάν υπηρεσία, ποια σου δίνει μια ρωσίδα δώρο για όταν κοβεται το ρεύμα (γιατι οσο έχει ρεύμα δεν μπορούμε να πιάσουμε την ρωσίδα) κλπ κλπ :respect::respect::respect:
Ρωσίδα δίνει το 360 μόνο στην έκδοση premium, αλλά θέλει έξτρα χρήματα. Oι χρήστες του core, μαθαίνουν ότι στη φτήνεια δεν πηδ@ς...
Η Sony δίνει Ουκρανέζα, έναν gay και μία τραβεστί (ώστε να καλύπτει όλες τις περιπτώσεις) αλλά φοβούνται το σκοτάδι, οπότε όταν κοπεί το ρεύμα.... "δεν"...
Η Nintedo δεν δίνει κοπέλα, αλλά μόνο πορνοπεριοδικά και ένα φακό για όταν κοπεί το ρεύμα. Τελικά, πάλι, μόνο με την Nintedo βρίσκεις άκρη. Όχι ακριβώς όπως το φαντάζεσαι, αλλά δουλειά τελικά κάνεις.
(Τα πιο πάνω δεν είναι καθόλου τυχαία :happy_8: )

Reaction score
0

Ρωσίδα δίνει το 360 μόνο στην έκδοση premium, αλλά θέλει έξτρα χρήματα. Oι χρήστες του core, μαθαίνουν ότι στη φτήνεια δεν πηδ@ς...
Η Sony δίνει Ουκρανέζα, έναν gay και μία τραβεστί (ώστε να καλύπτει όλες τις περιπτώσεις) αλλά φοβούνται το σκοτάδι, οπότε όταν κοπεί το ρεύμα.... "δεν"...
Η Nintedo δεν δίνει κοπέλα, αλλά μόνο πορνοπεριοδικά και ένα φακό για όταν κοπεί το ρεύμα. Τελικά, πάλι, μόνο με την Nintedo βρίσκεις άκρη. Όχι ακριβώς όπως το φαντάζεσαι, αλλά δουλειά τελικά κάνεις.
Ε είσαι απίστευτος................."happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1" "happy_1"

Reaction score
62
:happy_5::happy_5::happy_5::happy_5:

Reaction score
0
Η Nintedo δεν δίνει κοπέλα, αλλά μόνο πορνοπεριοδικά και ένα φακό για όταν κοπεί το ρεύμα.
Λάθος "happy_1"

Τελικά, πάλι, μόνο με την Nintedo βρίσκεις άκρη. Όχι ακριβώς όπως το φαντάζεσαι, αλλά δουλειά τελικά κάνεις.
Ελπίζω να μην εννοείς έτσι! Guitar Hero FTW! :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
0

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά μεγαλύτερη εφφετζίδικη μπούρδα από το motion sensor δεν υπάρχει...
Πάντως στο motorstorm δεν υπάρχει περίπτωση να παίξεις με αυτή την επιλογή....
Είναι φοβερό φίλε, απλά αφιέρωσε 5-6 ώρες μέχρι να το μάθεις ... μετά θα είναι άλλη αίσθηση.
Το κράτα κάπως όρθιο σαν τιμόνι και γύρνα το σαν τιμόνι, όχι αριστερά δεξιά με τον τρόπο που το πιάνεις κανονικά, και θα το συνηθίσεις πολύ πιο γρήγορα.

Γενικά είναι μεγάλη υπόθεση το motion sensing και δεν υπάρχει περίπτωση να μην πιάσει πλέον... όλο και περισσότερα games θα το έχουν, και θα γίνεται συνεχώς καλύτερη χρήση του.
(Το πιο καλό με τo sixaxis είναι ότι δεν αλλάζει εντελώς τον παλίο τρόπο χειρησμού αν δεν θες , και προσθέτει κάποια πράγματα στο gameplay)

Reaction score
14
Eίναι απαράδεκτο αυτό που κάνεις πρωινιάτικα marvin...:happy_9:
Aναστατώνεις τον κόσμο με αυτό το βιντεάκι...:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:
Εμένα πάντως το ξανθό με έπεισε.....( σοβαρά το λέω... )
:bravo: :bravo: :bravo:

Reaction score
62
Κι εγώ δεν μπορώ να το συνηθίσω... για να λέμε όμως και τα πράγματα όπως πρέπει, ούτε στο Wii μπορώ να παίξου Call of Duty, γιατί είναι κουραστικό. Αλλά το Wiiremote, προς το παρών, είναι υπόδειγμα motion sensor και το sixaxis δεν συγκρίνεται με τις δυνατότητες, που έχει. Αρκεί να παίξει κανείς Warioware, για να καταλάβει...

Reaction score
0
Eίναι απαράδεκτο αυτό που κάνεις πρωινιάτικα marvin...:happy_9:
Aναστατώνεις τον κόσμο με αυτό το βιντεάκι...:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:
Εμένα πάντως το ξανθό με έπεισε.....( σοβαρά το λέω... )
:bravo: :bravo: :bravo:
Αυτό το βίντεο είναι τόσο καλό και on message που έπρεπε να το βγάλει σαν κανονική διαφήμιση η Nintendo. I'm cheap! And I'm fun!!! :happy_9: :respect:

To motion sensor στο Motorstorm δε με βολεύει ούτε εμένα και δεν έχω καμία διάθεση να περάσω ώρες για να το μάθω.
Πιστεύω όμως ότι σε παιχνίδια με δράση στον αέρα θα λέει πάρα πολύ, βλέπε αρχικά Warhawk & Lair.

Reaction score
14

Είναι φοβερό φίλε, απλά αφιέρωσε 5-6 ώρες μέχρι να το μάθεις ... μετά θα είναι άλλη αίσθηση.
Κράτα το κάπως όρθιο σαν τιμόνι και γύρνα το σαν τιμόνι, όχι αριστερά δεξιά με τον τρόπο που το πιάνεις κανονικά, και θα το συνηθίσεις πολύ πιο γρήγορα.

Γενικά είναι μεγάλη υπόθεση το motion sensing και δεν υπάρχει περίπτωση να μην πιάσει πλέον... όλο και περισσότερα games θα το έχουν, και θα γίνεται συνεχώς καλύτερη χρήση του.
το πρόβλημά του είναι ότι είναι ακριβέστατο...και οι κινήσεις περιορίζονται σε χιλιοστά...πιάνεται το χέρι σου σε dt..
Γενικά το χειριστήριο είναι ανυπόφορο και φτηνιάρικο...
Ελπίζω να ξαναδοκιμάσω το motion sensor σε άλλης εταιρίας χειριστήριο και μάλλον σε άλλου τύπου παιχνίδι...
Και μου λείπει τρομερά το rumble..σε παιχνίδι racing είναι απαραίτητο..

***Άσχετο με το topic , μιας και μιλάμε για motorstorm που είναι απίστευτο εκτός των low rez ground textures είδα κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει όλους τους κατόχους ps3..
Σε μιά πίστα με "γουρούνες-level 2" υπήρχε πολύ έντονο frame drop και έδειχνε ότι η κονσόλα ζορίζεται...κάτι σαν το Oblivion στο 360...
Eλπίζω να είναι software και όχι hardware κόλλημα..
Αλλιώς θα είναι απογοήτευση...***

Reaction score
0

Αυτό το βίντεο είναι τόσο καλό και on message που έπρεπε να το βγάλει σαν κανονική διαφήμιση η Nintendo. I'm cheap! And I'm fun!!! :happy_9: :respect:

To motion sensor στο Motorstorm δε με βολεύει ούτε εμένα και δεν έχω καμία διάθεση να περάσω ώρες για να το μάθω.
Πιστεύω όμως ότι σε παιχνίδια με δράση στον αέρα θα λέει πάρα πολύ, βλέπε αρχικά Warhawk & Lair.
:cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: .........................με την ευκαιρία πότε έρχονται τα Warhawk & Lair?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xbox360 sixaxis???

το πρόβλημά του είναι ότι είναι ακριβέστατο...και οι κινήσεις περιορίζονται σε χιλιοστά...πιάνεται το χέρι σου σε dt..
Γενικά το χειριστήριο είναι ανυπόφορο και φτηνιάρικο...
Ελπίζω να ξαναδοκιμάσω το motion sensor σε άλλης εταιρίας χειριστήριο και μάλλον σε άλλου τύπου παιχνίδι...
Και μου λείπει τρομερά το rumble..σε παιχνίδι racing είναι απαραίτητο..
Δοκίμασε αυτό..............είναι τέλειο.........αλλά δυστυχώς δεν είναι ασύρματο.......39,99Ε.............Πλαίσιο................... :happy_6:

Κι όσο για το rumble θα ενσωματωθεί σε λίγους μήνες στις καινούργιες παρτίδες..................................φυσικά εμείς θα μείνουμε με το παλιό.......:pc: :pc: :pc: :pc: :pc:

Reaction score
0

:cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: .........................με την ευκαιρία πότε έρχονται τα Warhawk & Lair?
Απ' ό,τι θυμάμαι το φθινόπωρο αλλά ξέρεις πως είναι αυτά, λίγο φλου...

Εγώ θα πάρω χειριστήριο με rumble ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ για το GT5, δε λέει χωρίς. Ίσως το πάρω και νωρίτερα άλλα προς το παρόν δε μου λείπει ιδιαίτερα, γενικά πιστεύω ότι δεν είναι πολλά τα παιχνίδια που το χρησιμοποιούν σωστά. Στα περισσότερα το βρίσκω από ανεπαίσθητο έως μερικές φορές ενοχλητικό.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll