Xbox360 vs Ps3

Reaction score
0
Απάντηση: Xbox360 vs Ps3

Δημήτρη κλείδωσε γρήγορα το thread γιατί θα το κλειδώσω εγώ!!!!!!! :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7:

Reaction score
0

Σα να μου φαίνεται καλύτερο το xbox εκτός και αν αρχίζω και δεν βλέπω καλά:shock:

Reaction score
5
Ερώτηση... Ολο φωτό του ΧΒΟΧ έχει εκεί; XBOX VS PS3 δεν είναι; Που ειναι οι φωτό του PS3?

Reaction score
0
Αυτή ακριβώς την απορία έχω και εγώ!Πόσο έχουμε σήμερα?αύριο το πολύ βλέπω το θέμα κλειδωμένο!

Reaction score
5
Αυτή ακριβώς την απορία έχω και εγώ!Πόσο έχουμε σήμερα?αύριο το πολύ βλέπω το θέμα κλειδωμένο!
Καλά στο χέρι μας είναι αυτό... Απλά με προβλημάτισε που δεν βλέπω PS3. Νταξ. Ωραίο το ΧΒΟΧ, ουάου κιετς αλλα οταν συγκρίνεις πρέπει να έχεις και την αντίπαλη μεριά...

Reaction score
5
Αφήστε το mouse πάνω στη φωτογραφία και θα δείτε!!
Thanks Μήτσε.

Να σας πω την μαύρη μου αλήθεια τώρα; Δεν ξεχώρισα κανένα. Αλλού ήταν το PS3 καλύτερο (ΝΒΑ) αλλού το XBOX (Oblivion). Οπως και να'χει... κανένα δεν πιανει το PC μου.

Είδα όλες τις φωτό και σύμφωνα με αυτές τις φωτογραφίες και μόνο το ΧΒΟΧ δείχνει ένα μικρό προβάδισμα. Αλλά πάλι δεν εμπιστεύομαι αν δεν δω με τα μάτια μου :happy_9:

Reaction score
164
Το ποιό από τα δύο έχει καλύτερα γραφικά είναι κάτι το σχετικό και μη άμεσα συγκρίσιμο: Κάποια παιχνίδια είναι απλή μεταφορά από το ένα στο άλλο, κάποια άλλα έχουν βγει με μεγάλη διαφορά, κάποια απλά είναι πιο καλοφτιαγμένα ή πιο κακοφτιαγμένα στη μία ή την άλλη κονσόλα. Όσο αφορά το οπτικό αποτέλεσμα και τη γενικότερη αίσθηση του παιχνιδιού, τα στατικά frames είναι μόνο μία ένδειξη. Η κίνηση, τα σταθερά fps, ο ρεαλιστικότητα των εφέ είναι κάποιοι παράγοντες που παίζουν μεγάλο ρόλο και δεν φαίνονται με απλά still.
Το αν μία κονσόλα είναι καλύτερη ή χειρότερη από την άλλη δεν έχει να κάνει με την υπολογιστική της ισχύ, που πάλι δεν μετριέται και δεν συγκρίνεται άμεσα, παρά μόνο σε ένα εντελώς θεωρητικό επίπεδο, που σχεδόν δεν έχει σημασία σε πραγματικές εφαρμογές.
Η ιστορία μας διδάσκει ότι το Dreamcast ήταν πολύ πιο δυνατό από το PS1, αλλά εξαφανίστηκε. Το ΧΒΟΧ ήταν πολύ πιο εξελιγμένο από το PS2, αλλά το δεύτερο ήταν καλύτερη κονσόλα.

Ρόλο παίζουν τα παιχνίδια και μόνο. Για να μην γίνει ο χαμός, όποιος ενδιαφέρεται ας κάνει μία βόλτα από το Gamerankings.com, όπου υπάρχουν συγκεντρωμένα τα reviews για όλες τις κονσόλες και ας κάνει μία σύγκριση για το ποιά κονσόλα έχει περισσότερα παιχνίδια με μ.ο. όλων των reviews πάνω από πχ 8/10.

Και πάλι το θέμα όμως είναι προσωπικό. Αν εμένα μου αρέσουν πχ τα racing games τι με ενδιαφέρει αν η ABC κονσόλα έχει τα καλύτερα platform, τα οποία σιχαίνομαι;

Reaction score
4
Το ποιό από τα δύο έχει καλύτερα γραφικά είναι κάτι το σχετικό και μη άμεσα συγκρίσιμο: Κάποια παιχνίδια είναι απλή μεταφορά από το ένα στο άλλο, κάποια άλλα έχουν βγει με μεγάλη διαφορά, κάποια απλά είναι πιο καλοφτιαγμένα ή πιο κακοφτιαγμένα στη μία ή την άλλη κονσόλα. Όσο αφορά το οπτικό αποτέλεσμα και τη γενικότερη αίσθηση του παιχνιδιού, τα στατικά frames είναι μόνο μία ένδειξη. Η κίνηση, τα σταθερά fps, ο ρεαλιστικότητα των εφέ είναι κάποιοι παράγοντες που παίζουν μεγάλο ρόλο και δεν φαίνονται με απλά still.
Μπραβο Βασιλη συμφωνω απολυτα:cool_4:
Ειπες ολο το ζουμι της υποθεσης.:bravo:

Reaction score
1
PS3 σαφως. Πολυ καλυτερη λεπτομερεια.
Στο Armoured Core παραδειγματος χαριν στο X-box το ρομποτ εχει ενα χερι ενω στο PS3 δυο. :happy_5:

Σοβαρα παντως νομιζω, ο Βασιλης ειπαμε?, εχει δικιο.
Καποια textures μπορει και να ξεχαστηκαν στη μεταφορα. Στην πρωτη οθονη του Σπαιντερμαν στο PS3 λειπουν καποια τουβλα μπροστα στον τοιχο του κοντινου κτιριου αλλα εχει καποια παραθυρα επιπλεον στο κτιριο που βρισκεται πισω στο βαθος που το Xbox δεν τα εχει η δεν φαινονται λογω προγραμματισμου. :)

Reaction score
5
Βρε, πού'ναι αυτό το παιδί, η 'θύελα'!; (με ένα Λ για όσους δεν το κατάλαβαν :lol: )
Η φωνή της αμεροληψίας και της αντικειμενικότητας; :lol:
Να δείτε για πότε κλειδώνει ένα τόπικ...:lol:

Reaction score
0
Γενικά πάντως το ps3 έχει πλησιάσει πολύ το xbox.Στη φθινοπωρινή φουρνιά θα βγάλουμε συμπεράσματα!

Reaction score
164
Βρε, πού'ναι αυτό το παιδί, η ανορθόγραφη 'θύελα'!; :lol: Η φωνή της αμεροληψίας και της αντικειμενικότητας;
Δεν μπορεί τώρα. Γράφει για τα ΧΒΟΧ που χαλάνε! :happy_5:

Reaction score
1

Βλεπω οτι κι εσας τα θελει ο κwλος σας! Γιατι τον τσιγκλατε τον ανθρωπο?
Μηπως σας φαινεται περιεργη η ηπια σταση του τον τελευταιο καιρο?

Reaction score
0
Βρε, πού'ναι αυτό το παιδί, η 'θύελα'!; (με ένα Λ για όσους δεν το κατάλαβαν :lol: )
Η φωνή της αμεροληψίας και της αντικειμενικότητας; :lol:
Φίλε δεν έχω σκοπό να γίνω κριτικός παιχνιδιών, αρθογράφος, moderator , να κοροϊδέψω τον κόσμο για το να το παίζω αντικειμενικός…. απλά λέω την γνώμη μου.
Και σημασία εδώ έχει ότι αυτά που λέω δεν είναι ψέματα και ο καθένας τα κρίνει μόνος του...
(ΟΚ είναι και η σαχλαμαρίτσα σαν αυτή , για πλάκα, αλλά μην ξεχνάει κανείς ότι δεν είναι τίποτα παραπάνω , έτσι ?)

ΥΓ
Και με την ευκαιρία, να θυμίσω ότι το μόνο που πρέπει να προσέχουμε είναι αυτούς που το παίζουν αντικειμενικοί, όσους προσπαθούν να υποβαθμίσουν τον άλλο , τους mod κλασικά , και δεν υπάρχει φόβος να πιαστείτε κοροΐδα και να καταλήξετε πχ με κανα xbox360 :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll