XboxOne / ps4 or oppo bdp-103

Reaction score
69
Εχει κανείς κάνει σύγκριση της καινούργιας κονσόλες με oppo σε blu ray 2d?? ξέρω ότι το 3d θα υποστηρίζεται μελλοντικά με firmware update.

Ερχεται ο αδερφός απο USA και πρέπει να διαλέξω άμεσα :)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.810
Λες να υπάρχει κάποιος που να έχει και τα τρία players στην Ελλάδα; Άντε oppo και ps4 ή oppo και one, αλλά όλα;

Reaction score
6.029
παρε οποιο πουλιεται πιο ακριβα στην ελλαδα ωστε αν το μετανιωσεις να εχεις την μικροτερη χασουρα αν το δωσεις .
ερωτηση .
με την μετατροπη απο 110 σε 220 βολτ τι θα κανεις ?

Reaction score
69
Ελπιζω να υπαρχουν και απο τα δυο στρατοπεδα... καποιος να μας πει για το xbox1 kai καποιος για το ps4.

Τα oppo, ps3/ps4 ktl ktl απο μαμα εχουν υποστηριξη για 120-220 50/60 Hz. απλα αλλαζεις το τελικο βυσμα.

Επειδη εχω την μιση οικοσυσκευη μου απο Αμερικη... εχω διασπαρτους και αρκετους μετασχηματιστεσ απο 200-3000W !!! αλλα για το συγκεκριμενο δεν 8α ειναι απαραιτητο...

Η πιο σωστη ερωτηση θα ηταν τι θα κανω με το Region Lock... και εκει θα προσφυγω σε mod που κανει τα oppo region free.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.799
Έχω το ps4 και oppo 93. Δεν έχω μπει ακόμα στον κόπο να τα συγκρίνω. Το oppo είναι με παλιό firmware, που σημαίνει no cinavia. Εικόνα κορυφαίας ποιότητας. Το ps4 κάνει κι άλλα πράγματα (games), ενώ πιστεύω ότι μελλοντικά θα παίζει και 4k.
Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή θα διάλεγα ps4.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.307
Members
38.680
Νεότερο μέλος
SNOOPDC