Xiaomi Mi Max & Redmi Note 3 Pro

Reaction score
640
Πωλείται ένα Xiaomi Mi Max 3 / 32 GB (Hydrogen) Clobal version σε υπέρ αρίστη κατάσταση στην συσκευασία του .....Τοποθετήθηκε Tempered Glass από την πρώτη στιγμή και το εχω μονιμα σε θηκη flip case .

Ειναι ξεκλειδωτο δεν εχει γινει Route και φοραει την τελευταια Ελληνικη rom

Το tempered Glass τοποθετηθηκε στο νεο μου Mi Max 2 και δεν θα δοθεί μαζι

Είναι σαν καινούργιο χωρίς ίχνος από γρατζουνιες και χτυπήματα .

To εχω περιπου ενα χρονο και ειναι αγορασμενο απο Geekbuying .

ΟΧΙ ΠΑΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ

Βρισκομαι Αθηνα απο ανταλλαγη με ενδιαφερει μονο με mi Note 3 pro Kenzo ασπρο ή χρυσο σε κατασταση καινουργιου και διαφορα απο μερους σας .

Εκτος Αθηνων μονο μετα απο καταθεση145 Eυρω 6937306752

Reaction score
640
Πωλουνται τρεις συσκευες με τις συσκευασιες τους σε αριστη κατασταση χωρις ιχνος γρατζουνιας και αμυχων φορανε tempered glass και θηκες απο την πρωτη στιγμη .

1) Xiaomi Mi Max 3 / 32 GB (Hydrogen) Clobal version λευκο Snapdragon 650 Hexa-core (4x1.4 GHz Cortex-A53 & 2x1.8 GHz Cortex-A72) 6.44 inches σε υπέρ αρίστη κατάσταση στην συσκευασία του .....Τοποθετήθηκε Tempered Glass από την πρώτη στιγμή και το εχω μονιμα σε θηκη flip case .

Ειναι ξεκλειδωτο δεν εχει γινει Root και φοραει την τελευταια Ελληνικη XTR_ arΩma Rom 8.1.25 MIUI 9.3 Εκδοση Android 7.0 .

Είναι σαν καινούργιο χωρίς ίχνος από γρατζουνιες και χτυπήματα .

To εχω περιπου ενα χρονο και ειναι αγορασμενο απο Geekbuying Τιμη 140 Ευρω .

2) Redmi Note 3 Pro χρυσο 2 GB /16 GB kenzo Snapdragon 650 Hexa-core (4x1.4 GHz Cortex-A53 & 2x1.8 GHz Cortex-A72) . Είναι σαν καινούργιο χωρίς ίχνος από γρατζουνιες και χτυπήματα . Τοποθετήθηκε Tempered Glass από την πρώτη στιγμή στα 100 Ευρω

3) Redmi Note 3 Pro μαυρο 3 GB /32 GB kenzo Snapdragon 650 Hexa-core (4x1.4 GHz Cortex-A53 & 2x1.8 GHz Cortex-A72) . Είναι σαν καινούργιο χωρίς ίχνος από γρατζουνιες και χτυπήματα . Τοποθετήθηκε Tempered Glass από την πρώτη στιγμή στα 110 Ευρω

Είμαι Αθήνα παρακαλώ οχι παζάρια και ανταλλαγές. Εκτός Αθηνών στέλνω μετά από κατάθεση .
6937306752

Reaction score
640
Ανανεωση αγγελιας δεν υπαρχει το redmi 3 pro μαυρο ....
Το οχι παζαρια αφορα τους παντες αλλα ειδικοτερα αυτους που νομιζουν οτι τρεχει στις φλεβες τους τσιγγάνικο αιμα και εχουν τα παζαρια στο DNA τους και γι αυτο θεωρουν οτι απο κοντα θα πετυχουν καλυτερη τιμη.

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.603
Members
38.721
Νεότερο μέλος
gagakostas