XTZ Divine

Reaction score
28
Re: Απάντηση: XTZ Divine

Δε σε κοροϊδεύω ρε παλιοσανσουγιοΜΚ2αυλοντενονάκια.

Αφού ξέρεις ότι σε γουστάρω για το πάθος σου!

Αφιερωμένο:

[YOUTUBE]f48X0KubvnQ[/YOUTUBE]
αμαν πια μ'αυτον τον ματζιονε ...να δοκιμαζουν τα μηχανηματα .. εχω και ενα φιλαρακι κολλητο τωρα στο αμερικα και οποτε ερχεται στην ελλαδα μου φερνει και ενα ματζιονε δωρο ...κοιτα να δεις που στο ελλαντα ακουμε καλυτερα πραγματα απο αυτους ...

Reaction score
29.540
Απάντηση: XTZ Divine

OXI OXI OXI OXI OXI.....παλι αυτο τραγουδι...ημαρτον πια!!!!!!!

Οτι φλεβα μας εχει απομεινει θα την κοψουμε βρε!:623::613:
Κανονικά θα έπρεπε να την έχεις κόψει τη φλέβα εδω και καιρό μάναμ , τώρα είναι αργά.
Θα σε βάλω παρέα με τον μενδρινό που δεν το γουστάρει ούτε το κομμάτι αλλά ούτε αυτόν που το έγραψε.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XTZ Divine

Ενω εσυ με την δικιά σου λογική , η οτι άλλο διαθέτεις τελος πάντων δεν μπερδεύεσαι και δεν με χάνεις , γιατί ξέρεις τι θα πω πριν καν το πω. Μπράβο ρε Κώστα γάτα είσαι.
Βρε Γιάννη, γιατί να μπερδευτώ;! Ήσουν ξεκάθαρος:

Αλλά για τάξη d του lipinski 3500 χιλιάρικα , οχι ρε σεις , δεν θα τα έδινα με τίποτα.
Οι ενστάσεις σου δεν αφορούν ούτε μετρήσεις (μία "σχολή"), ούτε ακροάσεις (άλλη "σχολή" σκέψης), ούτε συνδυασμό των παραπάνω (τρίτη "σχολή" σκέψης, που ΙΜΗΟ θα έπρεπε να είναι και η πιο δημοφιλής).
Αφορούν τα εξής: Είναι Lipinski (κι όχι Sansui, για παράδειγμα) και Class D (κι όχι λαμπάτος τάξης Α, για παράδειγμα).
Δηλάδη ΤΑΜΠΕΛΕΣ = η τέταρτη "σχολή" σκέψης, που θεωρητικά θα έπρεπε να είναι η μικρότερη όμως στην πράξη αποδεικνύεται η περισσότερο δημοφιλής (κάθε άλλο παρά μόνος είσαι δηλαδή, μη νοιώθεις άσχημα).

Quiz: Πόσοι από αυτούς που χρυσοπλήρωσαν του διακοπτικούς της ML θα τους αγόραζαν εάν ήξεραν ότι κρύβεται τεχνογνωσία της Crown από πίσω;

Reaction score
29.540
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XTZ Divine

Βρε Γιάννη, γιατί να μπερδευτώ;! Ήσουν ξεκάθαρος:

Οι ενστάσεις σου δεν αφορούν ούτε μετρήσεις (μία "σχολή"), ούτε ακροάσεις (άλλη "σχολή" σκέψης), ούτε συνδυασμό των παραπάνω (τρίτη "σχολή" σκέψης, που ΙΜΗΟ θα έπρεπε να είναι και η πιο δημοφιλής).
Αφορούν τα εξής: Είναι Lipinski (κι όχι Sansui, για παράδειγμα) και Class D (κι όχι λαμπάτος τάξης Α, για παράδειγμα).
Δηλάδη ΤΑΜΠΕΛΕΣ = η τέταρτη "σχολή" σκέψης, που θεωρητικά θα έπρεπε να είναι η μικρότερη όμως στην πράξη αποδεικνύεται η περισσότερο δημοφιλής (κάθε άλλο παρά μόνος είσαι δηλαδή, μη νοιώθεις άσχημα).

Quiz: Πόσοι από αυτούς που χρυσοπλήρωσαν του διακοπτικούς της ML θα τους αγόραζαν εάν ήξεραν ότι κρύβεται τεχνογνωσία της Crown από πίσω;
Aπο όλα αυτά που αναφέρεις να σου πω το ποιό χοντρό σου λάθος.
Δεν ακούω με λάμπες ούτε με τάξη Α.
Ναι οι πιο πολλοί , αλλά οχι όλοι οι class d , είναι για τα μπάζα. Αρχής γενόμενης απο τα ice , b&o.
Αν κάποτε ασχοληθείς με sansui και τον ηχο της θα με θυμηθείς.
Δεν εχω κανένα πρόβλημα με την crown. ΠΟτέ δεν είχα , οταν με ρώτησε ο jargon , να πάρει η οχι crown επαγγελματικό , για να οδηγεί τα sourounds του είπα βουρ .
Δεν είναι ακριβώς θέμα ταμπέλας.
Θέμα κ@υλας είναι , if you know what i mean.

Reaction score
3.967

Δηλαδή τώρα τι καταλαβαίνετε?

Μαζευτήκατε ένας Ζαπα(ν)τίστας, ένας Κρητικοκουφάλογος, ένας Βackουστιάνος, ένας STARRR και μιa μουστόγρηα (σύνολον: φάιβ αθρώποι) για να χαλάσετε το νήμα ή να μου στεναχωρέσετε τον αδερφοαξάδερφο?

Να φύγετε να πάτε αλλού, αη τώρα...:205:

Reaction score
1.772

Αλήθεια ρε συ μπακούση , έχεις ακούσει ποτέ σου παλιό sansui?
ονι μονο εχω ακουση αλλα εχω αλλαξη και καμποσα.

τα τελευταια ακομα παιζουν στον αδελφο μου.

αν και δεν εχω ακουση τα κορυφαια μοντελα.

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: XTZ Divine

Ήρθεεεε! Ήρθε το μπάσο στα Divine!

Μαλάκωσαν λίγο οι αναρτήσεις, κι επιτέλους βλέπω τα woofer να πάλλονται. Τα άφησα να στρώνουν με τον W4S.

Θα πρέπει να επαναληφθούν οι συγκρίσεις μετά το πέρας 100 ωρών. Την Τετάρτη που παραλαμβάνω τους Hypex από τον Back πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Πάντως ο W4S ξανακερδίζει τις εντυπώσεις όσο τον ακούω. Αξιοσημείωτο είναι ότι δεν σκληραίνει ποτέ ανεξαρτήτως έντασης. Τα πρίμα παραμένουν κρυστάλινα χωρίς να ξυρίσουν. Οι φωνές ξεπηδούν από το σκοτάδι από το mid και οι χαμηλές έχουν τον απαιτούμενο έλεγχο με τη γνωστή γρανιτένια υφή της class D. Με λίγα λόγια θα μπορούσα να ζήσω με τον W4S.

Αλλά παραμένει η αίσθηση ότι τα Divine είναι ικανά να δώσουν κάτι παραπάνω.

Ηχειάρες πάντως δείχνουν τα Divine. Όχι τόσο για την αναμφισβήτητη ποίοτητά τους, όσο (κυρίως) για τα παιχνίδια συνδυασμών που επιτρέπουν στον χομπίστα κάτοχό τους.

Και το παιχνίδι μόλις αρχίζει. Όταν στείλει ο Θέμης τα Sub Amp, θα αρχίσουν οι συνδυασμοί με λαμπάτους στα μεσουψηλά σε ημι-ενεργή σύνδεση.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XTZ Divine

Aπο όλα αυτά που αναφέρεις να σου πω το ποιό χοντρό σου λάθος.
Δεν ακούω με λάμπες ούτε με τάξη Α.
Aπό όλα αυτά που αναφέρω κόλλησες στο λάθος σημείο. :116:
Ήταν όντως παράδειγμα, το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό - δεν το είπα για εσένα.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Απάντηση: Re: Απάντηση: XTZ Divine

Ήρθεεεε! Ήρθε το μπάσο στα Divine!

Μαλάκωσαν λίγο οι αναρτήσεις, κι επιτέλους βλέπω τα woofer να πάλλονται. Τα άφησα να στρώνουν με τον W4S.

Θα πρέπει να επαναληφθούν οι συγκρίσεις μετά το πέρας 100 ωρών. Την Τετάρτη που παραλαμβάνω τους Hypex από τον Back πρέπει να είμαστε έτοιμοι.

Πάντως ο W4S ξανακερδίζει τις εντυπώσεις όσο τον ακούω. Αξιοσημείωτο είναι ότι δεν σκληραίνει ποτέ ανεξαρτήτως έντασης. Τα πρίμα παραμένουν κρυστάλινα χωρίς να ξυρίσουν. Οι φωνές ξεπηδούν από το σκοτάδι από το mid και οι χαμηλές έχουν τον απαιτούμενο έλεγχο με τη γνωστή γρανιτένια υφή της class D. Με λίγα λόγια θα μπορούσα να ζήσω με τον W4S.

Αλλά παραμένει η αίσθηση ότι τα Divine είναι ικανά να δώσουν κάτι παραπάνω.

Ηχειάρες πάντως δείχνουν τα Divine. Όχι τόσο για την αναμφισβήτητη ποίοτητά τους, όσο (κυρίως) για τα παιχνίδια συνδυασμών που επιτρέπουν στον χομπίστα κάτοχό τους.

Και το παιχνίδι μόλις αρχίζει. Όταν στείλει ο Θέμης τα Sub Amp, θα αρχίσουν οι συνδυασμοί με λαμπάτους στα μεσουψηλά σε ημι-ενεργή σύνδεση.
:626::626::602::447:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Audiophile εκδοχή με Κινέζο σολίστα.

Vlasis mode on.:626:
:618::618::618:
Παρτες μωρη λινατσα ...........και αν θες να ξερεις....Κινεζα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Περαν τωρα της πλακας..........ευχομαι φιλτατε Φλας να μπορεσεις να απολαυσεις τις νεες σου ηχειαρες με το καλλιτερο δυνατο set up........

θελω απλα να πω κατι σχετικα με τα παγακια......τα θελω μονο στο ποτο μου και οχι στο συστημα μου........περαν των Hypex.....εδω λεω respect ειλικρινα......και ειμαι σιγουρος οτι τα ενισχυτικα του Μπακουσιους αμα φυγουν απο Κρητη και πανε Σαλλονικα πιστευω οτι εκει θα μεινουν...ετσι νομιζω!!!!
Δεν ξερω αν οι Lipinski οι ενισχυτες φορανε Ice power ......θεωρω οτι ειναι για μενα παντα απο τα καλλιτερα παγωμενα ενισχυτικα που εχω ακουσει.....και σαφως θελω να καταληξω καπου......

Υπαρχουν πολλες υλοποιησεις με αναλογων εταιριων μοντουλες οπου πιστευω οτι βασικο ρολο στην ηχητικη τους επιτυχια ειναι το τροφοδοτικο...επιμενω σε αυτο ...οπου μπορει σημαντικα να καθορισει την ηχητικη ταυτοτητα ενος ενισχυτη ......

Σαφως και θεωρω τεραστια κοροιδια την τιμολογιακη πολιτικη εταιριων που κρεμανε κατι ταμπελακια με εξωφρενικες τιμες επειδη εβαλλαν 2 κιλοβατ τοροειδη στο καναλι και εφτασε τα 40 κιλα ο τελικος με την ιδια μοντουλα που φοραει ενας αλλος τελικος με 5 φορες φθηνοτερη τιμη!!

Σαφως και να πληρωθει περισσοτερο μια μηχανη με ενα καλλιτερο τροφοδοτικο....οχι παλμοτροφοδοτικο βεβαιως ,ομως νυσαφι πια με την κοροιδια στον καταναλωτη!!!

Θυμαμαι οταν επαιξαν τα μονομπλοκια της ΒelCanto στο σπιτι μου με τα 802 και λαμπατο προ μου ηρθε να τα πεταξω οξω....μιλαμε δεν μου αρεσαν με τιποτα τα ρημαδια και κοστιζουν 7000 ευρωπουλα...ημαρτον ....τωρα θα μου πεις οτι οι Lipinski σχεδον τοσο κοστιζουν ομως αυτες οι μηχανες παιζουν αλλοιως ....και ειλικρινα δεν ξερω τι σκατα μαγειρεμα εχουν κανει οι κατασκευαστες αλλα.......ξεφυγαν σημαντικα απο το συνηθισμενο για μενα ακουσμα των παγακιων και λοιπα συναφη!!!!

Ειμαι σιγουρος οτι με τα Hypex θα εχεις φιλε μου Flash περισσοτερες και καλλιτερες εντυπωσεις να γραψεις σχετικα με το ματσαρισμα αυτων με τα ηχεια σου!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S. Ψαχνω απεγνωσμενα να βρω το Children of Sanchez σε hip hop remastering το μεγιστο 100 bits ανα λεπτο ....αργοσυρτο (τραγουδειστε απο μεσα σας το σαξοφωνο σε αργο tempo...δοκιμαστε το τωρα κιολας απο μεσα σας)σε wav αρχειο 180 γραμμαριων!!!!!!!!

:143::143:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Μην σταματάς τα αντιπυρετικά.
Έχει επιπτώσεις ο υψηλός πυρετός στην αντιληπτική σου ικανότητα.:412:

Reaction score
29.540

Ασε μωρή μουστόγρια το παιδί να εκφραστεί .!!!!!!
Το children of sanchez δεν είναι για όλους . Σίγουρα δεν είναι για σένα Μανο.
Μόνο ο βλάσης το αγόρι μου , πιάνει τόσο ευαίσθητες μελωδίες. Ε καμάρι μου?
Εσυ μωρή μουστόγρια Μάνο τις πιάνς?

Reaction score
29.540

Αλήθεια το άκουσα σήμερις το απόγιωμα και κάτι με έπιασε ρε σεις, ενα ταράκουλο να πούμε.
Το άκουσα 3 φορές , και τις 3 , ήταν διαφορετικό.
Είναι πολύ μυστήριο κομμάτι ρε αδερφάκι μου.
Το παίζει ο jelco με την 304 , ταμαμ , καμία σχέση με του sl τον βραχίονα , το ομολογώ , αλλά ρε παιδί μου , εδω βγαίνουν πράματα στην φόρα που δεν έχω ακούσει σε κανένα άλλο σύστημα.
Οχι μόνο σε χαι εντάδικα συστήματα , αλλά και σε ultra high end συστήματα.
Τι γίνεται εδω?

Reaction score
29.540

John -flash πάρε το συγκεκριμένο βινύλιο και άκουσέ το . ΚΑΛΑ. θα πάθεις , αλλά και θα ανακαλύψεις πράγματα που αλλιώς δεν ακούς, απο το ίδιο κομμάτι σε cd. Επειδή δεν είμαι σίγουρος κάνε την δοκιμή ρε συ flash , νομίζω οτι θα ακούσεις και συ , κάτι διαφορετικό, όπως όταν μου έφερε το ίδιο cd εδω ο geovaz, που δεν ήξερα τι ακριβώς ήταν διαφορετικό.
Πολλά είπα.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.875
Members