XTZ Divine

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: XTZ Divine

γιαννακη τι λεει η καραμουζα ?
μαγευει τον ακουστικο πορο lik no one els ?
horns rulz
out and over

Reaction score
1.772
Απάντηση: XTZ Divine

Γιώργο το κοίταξα το λινκ.
Απλά εχω μάθει όταν διαβάζω για ισχύ να βλέπω σε τι φορτίο βγαίνει και με πόση παραμόρφωση.
Το 1% μου φαίνεται κάπως .
τοτε θα ειδες οτι στα 0.1% ειναι 600watt

στα 8Ohm ειναι ακριβως τα μισα.

ωστοσο δεν φτανη μονο αυτο για να καταλαβεις πως παιζη

τι να σου κανω που δεν εισαι εκει να ακουσεις.

Reaction score
1.772
Απάντηση: Re: Απάντηση: XTZ Divine

Το Zingali διψάει για ρεύμα. Ο Hypex μονομπλόκ του back του δίνει και καταλαβαίνει, αλλά θα σήκωνε κι άλλο. Απίστευτο!

Βέβαια η σύνδεση δεν είναι balanced, αλλά με καλώδιο rca/xlr από τον Pioneer 85.
καλα βρε τρελε αυτο μπορει να σηκωνη αλλα εσυ ποση ενταση θελεις για τους διαλογους;

Υ.Γ.κυκλοφορουν και κατι ωραια hypex ucd2k (2500watt)με τον ιδιο ηχητικο χαρακτηρα αμα δεν σε

φτανουν αυτα τα watt.:116:

Reaction score
498
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XTZ Divine

Φίλε Flash είσαι θεότρελλος!!Σε πάω..:144:..!!

Reaction score
498
Re: Απάντηση: XTZ Divine

Γιώργο το κοίταξα το λινκ.
Απλά εχω μάθει όταν διαβάζω για ισχύ να βλέπω σε τι φορτίο βγαίνει και με πόση παραμόρφωση.
Το 1% μου φαίνεται κάπως .
Το 1% δεν ακούγεται, για αυτό το Stereophile αλλά και πολλοί Αμερικάνοι μετράνε σε αυτή την τιμή παραμόρφωσης, που είναι και ρεαλιστική.Εξ'άλλου, μόλις δώσεις γκάζια σε ένα μεγάφωνο η παραμόρφωση του μεγαφώνου είναι >1%..:116:..

Reaction score
1.772

Το 1% δεν ακούγεται, για αυτό το Stereophile αλλά και πολλοί Αμερικάνοι μετράνε σε αυτή την τιμή παραμόρφωσης, που είναι και ρεαλιστική.Εξ'άλλου, μόλις δώσεις γκάζια σε ένα μεγάφωνο η παραμόρφωση του μεγαφώνου είναι >1%..:116:..
το εχω κανη μονος μου το τεστ.

υπαρχουν αρχεια που εχουν προστεθη στο ιδιο τραγουδι διαφορα ποσοστα πραμορφωσης.

π.χ.0.01. -0.1- 0.5-1 κλπ.

σε φυσιολογικες εντασεις μεταξυ 0.5 και 1 κατι αρχιζης να καταλαβαινεις.

σε φουλ γκαζια τιποτα.

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
κατι λιγα και απο εμενα.
εκτος απο το κουβαλημα που σαφως ηταν βαρυ αλλα πιο ευκολο απο τα xtz.
το κεντρικο τα σπαει...
το βαλαμε μουσικη και νομιζαμε οτι ημασταν σε club.
τα 12ιντσα εχουν φοβερη μποτα και η κορνα κελαηδαει, ομως διψαει για watt οσο το δινεις watt τοσο περισσοτερο ξεσηκωνεσαι.
και μια αναφορα στα 6 klipsch thx(πολυ μπασσοοοοοοοο)
μεγαλη διαφορα σε σχεση με τα 4 που ειχα ακουσει παλαιοτερα στον flash(βοηθαει και η καινουργια διαταξη)

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: XTZ Divine

Κόψαμε στα 50Hz τους "δορυφόρους", "ακούσαμε" για λίγο ταινία χωρίς τα sub και ήταν αξιοπρεπέστατο και γεμάτο το αποτέλεσμα. Το κεντρικό, με τη βοήθεια του Hypex, δίνει χορταστικό μπάσο. Σαφώς πιο πολύ από τα Divine. Σε αυτό βοηθάει και το Hypex του Back. Τα Divine οδηγούνταν από τον W4S. Στο κεντρικό, τους βλέπεις τους σφιχτούς κώνους των γούφερ να κουνιούνται ελαφρά, και νιώθεις στο χέρι τα μποφόρια από τις οπίσθες οπές. Στο channel level, το κεντρικό στο 0 και τα main στο -2. Με ψευδο-balanced καλώδιο rca προς xlr από τον Pioneer 85 δεν λαμβάνεται το μέγιστο του Hypex και τα SPL είναι υψηλότερα στα Divine με τον W4S, με αποτέλεσμα να τα χαμηλώνουμε στο -2.

Με το που ανάβω τους τρεις τελικούς των έξι 12ιντσων, τα ελικόπτερα στην ταινία ξεχύθηκαν στο σαλόνι, με τόνους χαμηλού να δονεί τον χώρο ψάχνοντας απεγνωσμένα εξόδους διαφυγής. Τρόμος και δέος. Το νιώθεις το χαμηλό σαν τεράστιο ερπετό να τρέχει δεξιά-αριστερά στον χώρο μανιασμένο που είναι κλειδωμένο. O όγκος και η ένταση του μπάσου ξεπερνά τους ελαφρούς συντονισμούς αντικειμένων/ντουλαπιών στον χώρο και το μόνο που αντιλαμβάνεται κανείς είναι ο συντονισμός από τις ξύλινες πόρτες μόνο στο σβήσιμο του μπάσου.

Reaction score
5.614
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XTZ Divine

γιαννακη τι λεει η καραμουζα ?
μαγευει τον ακουστικο πορο lik no one els ?
horns rulz
out and over
καλα βρε τρελε αυτο μπορει να σηκωνη αλλα εσυ ποση ενταση θελεις για τους διαλογους;
Aυτό που λένε ότι το κεντρικό σηκώνει το 60% της ταινίας είναι απόλυτα σωστό. Παλιότερα είχα Klipsch HeresyIII στο κέντρο. Μετά έβαλα δύο Martin Logan Purity stacked στο κέντρο, το ένα δίπλα από το άλλο, για να έχω πλούσια απόδοση στις φωνές. Χορταστικοί, αέρινοι διάλογοι, αλλά μου έλειπε το "λαρύγγι", που εν μέρει το είχα με το Heresy. Τώρα επιτέλους φαίνεται πως βρήκα τη λύτρωσή μου με το Zingali.

Throaty, in your face, βρηχυθμοί, κρότοι που τους νιώθεις σαν σφαλιάρες στα μούτρα με την αμεσότητά τους. Ναι, δεν έχει η κόρνα τη λεπτότητα, τη διαφάνεια, τον διαχωρισμό των κορυφαίων mid των Divine, αλλά σου δίνει κάτι που στο homecinemaτζίδικο κέντρο είναι όλα τα λεφτά. Ποιο είναι αυτό; Σου διεγείρει τις αισθήσεις, σε τρομάζει, σε καθηλώνει. Σαχλαμάρες μπορεί να λέει ο ηθοποιός, αλλά ο όγκος και η αμεσότητα της φωνής του σε καθηλώνει να τον ακούσεις με δέος.

Reaction score
1.772

Κόψαμε στα 50Hz τους "δορυφόρους", "ακούσαμε" για λίγο ταινία χωρίς τα sub και ήταν αξιοπρεπέστατο και γεμάτο το αποτέλεσμα. Το κεντρικό, με τη βοήθεια του Hypex, δίνει χορταστικό μπάσο. Σαφώς πιο πολύ από τα Divine. Σε αυτό βοηθάει και το Hypex του Back. Τα Divine οδηγούνταν από τον W4S. Στο κεντρικό, τους βλέπεις τους σφιχτούς κώνους των γούφερ να κουνιούνται ελαφρά, και νιώθεις στο χέρι τα μποφόρια από τις οπίσθες οπές. Στο channel level, το κεντρικό στο 0 και τα main στο -2. Με ψευδο-balanced καλώδιο rca προς xlr από τον Pioneer 85 δεν λαμβάνεται το μέγιστο του Hypex και τα SPL είναι υψηλότερα στα Divine με τον W4S, με αποτέλεσμα να τα χαμηλώνουμε στο -2.

Με το που ανάβω τους τρεις τελικούς των έξι 12ιντσων, τα ελικόπτερα στην ταινία ξεχύθηκαν στο σαλόνι, με τόνους χαμηλού να δονεί τον χώρο ψάχνοντας απεγνωσμένα εξόδους διαφυγής. Τρόμος και δέος. Το νιώθεις το χαμηλό σαν τεράστιο ερπετό να τρέχει δεξιά-αριστερά στον χώρο μανιασμένο που είναι κλειδωμένο. O όγκος και η ένταση του μπάσου ξεπερνά τους ελαφρούς συντονισμούς αντικειμένων/ντουλαπιών στον χώρο και το μόνο που αντιλαμβάνεται κανείς είναι ο συντονισμός από τις ξύλινες πόρτες μόνο στο σβήσιμο του μπάσου.
κατι μου θυμιζη αυτο.

μαλλον αυτο.

http://www.avsite.gr/vb/showthread....D9%D4%C9%CA%CF-SUBWOOFER.&highlight=subwoofer

Reaction score
5.614
Με τοποθέτηση τύπου array των 6 sub το μπάσο πλέον είναι τρελό, σε σχέση με τις δύο δυάδες που τα είχα πριν.

Πολλοί ρωτούν γιατί έξι, με δύο δεν γίνεται η δουλειά;
Γίνεται, αλλά ζορίζοντας τα γούφερ. Με τα πολλαπλά γούφερ, αυτά παίζουν με άνεση στις ιδανικές τους διαδρομές με τη χαμηλότερη δυνατή παραμόρφωση, κι αυτό είναι ακουστό. Τα νιώθεις τα ατελείωτα γκάζια.

Άλλοι λένε, καλά θα κουφαθείς εσύ.
Δεν χρειάζονται υπερβολικές εντάσεις για να νιώθεις τα γκάζια που έχεις στη διάθεσή σου.

Reaction score
1.772
Απάντηση: Re: XTZ Divine

Με τοποθέτηση τύπου array των 6 sub το μπάσο πλέον είναι τρελό, σε σχέση με τις δύο δυάδες που τα είχα πριν.

Πολλοί ρωτούν γιατί έξι, με δύο δεν γίνεται η δουλειά;
Γίνεται, αλλά ζορίζοντας τα γούφερ. Με τα πολλαπλά γούφερ, αυτά παίζουν με άνεση στις ιδανικές τους διαδρομές με τη χαμηλότερη δυνατή παραμόρφωση, κι αυτό είναι ακουστό. Τα νιώθεις τα ατελείωτα γκάζια.

Άλλοι λένε, καλά θα κουφαθείς εσύ.
Δεν χρειάζονται υπερβολικές εντάσεις για να νιώθεις τα γκάζια που έχεις στη διάθεσή σου.
oντως και τα δικα μου εκει που βλεπεις την ταινια σε χαμηλη ενταση στις καταλληλες σκηνες γινεται

σεισμος.

νοιωθεις το ωστικο κυμα να σε μαστιγωνη.

Reaction score
5.614
Απόψε με ξενυχτάνε οι απίστευτα μουσικές μεσαίες του νεοαποκτηθέντος ολοκληρωμένου Primare ι30.

Εξαιρετικός!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.867
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef