XTZ PC-based Room Analyzer

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: XTZ PC-based Room Analyzer

ετσι.........
οχι πας με 9βολτη να μιζαρεις παπι.................

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Έτσι συμφωνώ. Τι μου θύμησες τώρα... Ανάμεσα στα μαργαριτάρια που έχουν γραφτεί στο AVSite, υπάρχει άτομο που είπε ότι μέτρησε 20 κύκλους παίζοντας ανάλογο σήμα σε... notebook. :204:

...
Χαχαχαχα που το θυμήθηκες πάλι αυτό...βέβαια δεν είχε πει ότι μέτρησε αλλά άκουσε!!
Βέβαια είχε το μοναδικό notebook παγκοσμίως και το τρίτο στην Ελλάδα με 10ιντσο υπογούφερ στα 80 λίτρα.:103:

Reaction score
29.517

Στα 12,5 hz έδωσε ημίτονο το xtz , δεν είπα ούτε db ούτε τίποτα.
Οσο για τα 250 βατάκια εμένα μου αρκούν .

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

και μενα , :126:
τοσο ειναι η φραπεδιερα :626:

Reaction score
29.517

Εσυ καλά θα έκανες να έβαζες μια τάπα στο στόμα σου και να μην πετάς ανοησίες.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

νιαου νιαου βρε γατουλα
με τη ροζ μυτουλα
γατουλα μου μικρη
τσα τσα τσα

Reaction score
29.517

Οχι γιατί άμα θες εγω ξύνω τα νύχια μου για καυγά

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

μη μου πεις οτι εχεις και μπασα ?
:622:
γιατι απο κεντρικοπλαινα εισαι <<αδειος>>
:626:
κατα τα αλλα
αυτα

Reaction score
29.517

Δεν εχω μπάσα , δεν κεντρικό , δεν εχω πλαϊνά , δεν εχω μπακ. Τι εχω ο άμοιρος?
Ωιμέ !!!! τι συμφορά είναι και τούτη?
Ασε που με πήρε στο ψιλό και ο lumberjack!! Αυτό που το πας?
Πτι ρε γμτ μου πρέπει να αλλάξω σύστημα , γιατί δεν αρέσει στους υπόλοιπους του av site!!!!.
Πτι ρε γμτ μου , τι θα κάνω τώρα ο άμοιρος?
Που θα βρω τα 5500 watts για να τροφοδοτήσω τα 18ιντσα που θα μου δώκει ο argi , o zizik , και ολα τα άλλα καλά παιδιά.
Γιατί ως γνωστόν το calliffone τρώει 250 watts με μια απλή μιζαρισιά.
Ω ρε πστ μου τι έπαθα?
Ε πάει θα δώκω τέρμα στην ανούσια κυριολεκτικά av ύπαρξή μου - ζωή μου , και θα παω να γίνω μοναχός.
Τέτοια ατίμωση δεν την αντέχω.!!!!!!Θα τα πετάξω ολα στο τζάκι το χειμώνα , να ζεσταίνομαι κιόλας. Τι σκατά ? κάποια ζέστη θα βγάλουν τα ρημάδια μου.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Αλλοίμονο , σε κάτι παιδάκια που θεωρούν κάποιους εδω, γκουρού στο θέμα home theater.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μη στεναχωριέσαι ρε Γιάννη. Απλά άμα σε ρωτάνε τι μουσική ακούς να λες σονάτες για σόλο μαντολίνο και στο τσακίρ κέφι κουαρτέτα εγχόρδων σε έργα μπαρόκ μουσικής δωματίου. Μετά από αυτό οποίος σε ρωτήσει αν έχεις μπάσα θα είναι σίγουρα βαλτός του argi.

...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.774

Δεν εχω μπάσα...Ε πάει θα δώκω τέρμα στην ανούσια κυριολεκτικά av ύπαρξή μου - ζωή μου , και θα παω να γίνω μοναχός.
Μου φαίνονται ύποπτες αυτές οι δηλώσεις. Ρε μπας και επειδή δεν έχεις "μπάσα" προχωράς σε αλλαγή προτιμήσεων; Να ξέρουμε δηλαδή! ααααααααααααααααα...:116::135::138:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Τα μπάσα είναι σαν το αντρικό μόριο.
Ποτέ δεν είναι αρκετά άμα πέσεις σε κουφάλα.......

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Re: Απάντηση: XTZ PC-based Room Analyzer

Τα μπάσα είναι σαν το αντρικό μόριο.
Ποτέ δεν είναι αρκετά άμα πέσεις σε κουφάλα.......
Τι είπε πάλι ο ΘΕΟΣ!

:624:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Πέραν της πλάκας ......
είναι κουραστικό να ασχολείται ολη η κοινότητα με το αν και πόσο καλό και πολύ μπάσο έχει ο Γιάννης.
Και σε κάθε θέμα να πέφτουν πειράγματα.Σε σπίτι μένει με άλλους ανθρώπους μέσα όχι στο Μέγαρο ούτε στο Αττικόν.
Ίσως δεν είναι το "απόλυτο μπάσο" αλλά μάλλον αρκετά καλύτερο από τους περισσότερους ............

Reaction score
29.517

Μη στεναχωριέσαι ρε Γιάννη. Απλά άμα σε ρωτάνε τι μουσική ακούς να λες σονάτες για σόλο μαντολίνο και στο τσακίρ κέφι κουαρτέτα εγχόρδων σε έργα μπαρόκ μουσικής δωματίου. Μετά από αυτό οποίος σε ρωτήσει αν έχεις μπάσα θα είναι σίγουρα βαλτός του argi.

...

Εσυ με αυτά ακούς μπάσα?
Με τα Magnepan? :204:

Reaction score
29.517

Μου φαίνονται ύποπτες αυτές οι δηλώσεις. Ρε μπας και επειδή δεν έχεις "μπάσα" προχωράς σε αλλαγή προτιμήσεων; Να ξέρουμε δηλαδή! ααααααααααααααααα...:116::135::138:
Αααααααααααααααααα οι αδελφές καλουτά ξαναχτυπάνε. Ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Reaction score
150
Έτσι για να spice up things a little bit και να set the "take the piss out of all - equally" gears into motion.....

Κατ'αρχήν θέλω να είμαι αντικειμενικός και πέραν της πλάκας το αστείο με τα μπάσα του Γιάννη έχει γίνει πια "κλισέ".

Από περιέργεια λοιπόν τι εννοείτε με το δεν έχει μπάσα και κεντρικό? Ειδικά όσοι δεν έχετε ακούσει ποτέ το σύστημα του? Εγώ πάντως διαφωνώ κάθετα με τις υπερβολές που γράφονται αλλά και με την μονόπλευρη πλάκα. Λέω να κάνουμε πλάκα και με άλλα συστήματα και με το δικό μου αν θέλετε.

Καλό θα ήταν να ακούσουμε τι παράγει μπάσα στο δικό σας σύστημα καθώς και τα τετραγωνικά του χώρου σας ΚΑΙ το ύψος. Για να δω....

Ρε Μάρκου, ισχυρίζεσαι ότι έχεις τα δυνατότερα μπάσα και το καλύτερο κεντρικό του κόσμου?

Το ισχυρίζεται κανείς αυτό εδώ για τα δικά του? Θεωρεί κανείς ότι έχει βαρβάτα μπάσα? Αν ναι σε σχέση με τι? Τα πάντα σχετικά είναι γιατί π.χ. ισχύει και το your diamond=my junk και τούμπαλιν.

Αν είστε έτοιμοι για πλάκα be my guests.....κάντε και σε 'μενα λίγο. :144:

Reaction score
3.967

Πέραν της πλάκας ......
είναι κουραστικό να ασχολείται ολη η κοινότητα με το αν και πόσο καλό και πολύ μπάσο έχει ο Γιάννης.
Και σε κάθε θέμα να πέφτουν πειράγματα.Σε σπίτι μένει με άλλους ανθρώπους μέσα όχι στο Μέγαρο ούτε στο Αττικόν.
Ίσως δεν είναι το "απόλυτο μπάσο" αλλά μάλλον αρκετά καλύτερο από τους περισσότερους ............
Nαί, έτσι πάει!
Οποιανού δεν του αρέσει ας ΜΗ ξαναπάει στου Τζώνυ, ας ψάξει την μπασονιρβάνα του αλλού.

Το χιούμορ χρειάζεται και μέτρο.
Τουλάχιστον ο αδερφός έχει σκάσει 5 φράγκα εκεί που γούσταρε, τα απολαμβάνει και όποιος έχει κάτι να του πεί το λέει κατ' ιδίαν. Κανένας δε γουστάρει τζιτζίκια στ @ρχίδι@ του όλη την ώρα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.841
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo