- Reaction score
- 143.786
Απάντηση: XTZ PC-based Room Analyzer
ναι. τώρα τα ηλεκτρόνια παν στον επιτάφιο.
ναι. τώρα τα ηλεκτρόνια παν στον επιτάφιο.
Ειχα επικοινωνησει με την εταιρεια μεσα στον Μαρτιο και ηταν σε διαπραγματευσεις με γνωστο Αθηναικο καταστημα για αντιπροσωπευση των προιοντων τους στην Ελλαδα. Ισως τωρα οι διαπραγματευσεις να εχουν τελειωσει και να εχει κλειστει η δουλεια.Τελικά έγινε κάτι με αυτό? Μπορούμε να το προμηθευτούμε απο κάπου???
... το νεο ηχειο ...
πιστευω οτι μου επιτρεπεις να ειμαι καχυποπτοςτι ειναι αυτα βρε αρτζι?
το εχουν "κοιταξει" αλλοι το θεμα...
λεμε τωρα πχ ο σταματακος και το συνεκρινε με το Clio (οχι το renault e?)
Όπως μπορείτε να δείτε και στα αντίστοιχα διαγράμματα, τα αποτελέσματα με το Room Analyzer ήταν αρκετά κοντά σε αυτά του Clio. Η μέτρηση της απόκρισης δείχνει καθαρά την ύπαρξη δύο στάσιμων κυμάτων στις πολύ χαμηλές συχνότητες και διαφοροποιήται (όπως θα περίμενε κανείς) στις λεπτομέρειες καθώς η συχνότητα ανεβαίνει. Τα διαγράμματα RTA, επίσης, ταυτίζονται επαρκώς, ώστε να μπορεί κανείς να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα αποτελέσματα του Room Analyzer είναι και αξιόπιστα και χρήσιμα (στην σύγκριση λάβετε υπόψιν σας ότι η βαθμονόμηση του άξονα της συχνότητας διαφέρει από σύστημα σε σύστημα. Στο Clio είναι λογαριθμική ενώ στο Room Analyzer είναι γραμμική). Σε γενικές γραμμές, το Room Analyzer εμφανίζεται με κάπως μικρότερη ανάλυση (το Clio απεικονίζει περισσότερες λεπτομέρειες). Αυτό, εν μέρει, θα μπορούσε να αποδοθεί στο σήμα λευκού θορύβου που χρησιμοποιήται. Καταλήγω στο συμπέρασμα αυτό, επειδή η μέτρηση του Clio η οποία χρησιμοποιεί το σήμα του Room Analyzer παρουσιάζει περίπου το ίδιο φαινόμενο. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, με βάση την τιμή του το εργαλείο της XTZ αποδείχθηκε πολύ αποτελεσματικό.
Ή ας πουμε ο ασχετος με τα Audyssey ο Kal Rubinson...
The modes identified by XTZ correlated very well with the peaks shown in the frequency-response graphs provided by Audyssey's SEQ and Anthem's ARC, and, as explained above, the recommended filters did a dandy job when programmed into the sub-PARC.
καπου κανεις κατι λαθος ή δεν αξιολογεις αυτο που μετρας σωστα.
α επειδη δεν πιστευω τα στερεοφαιλ κλπ μετρησα το νεο μου ηχειο με το clio ενος φιλου κατασκευαστη ηχειων και με το xtz μου. ε , να μην πω τι ειδα, ε?
Που μου έβαλες και την αγγλική σημαία για avatar...... το νεο μου ηχειο...
καλα, ασε τοτε τα μετρητικα σε αυτους που τα πιστευουν.Επετρεψε μου να πιστευω μονο τα αυτια μου......
κοιτα, το clio λεει οτι δεν εχουν πριμα.Βρε λάτρη του γερο-περιπατητή126
άσε τα Cliά και τα XTτέτοια και μίλα μας για
εχεις δει πολλα σοβαρα στουντιο -κα...να χρησιμοποιουν μικροφωνα της πλακας .(πορτατιφ βιβλιου)Τι τα θες; Άμα δεν κάνει ένα κάρο λεφτά δεν μετράει καλά.
...
Tea εννοάς γέροντα;:114:Δικαιολογίες... :405:
αν δυο μετρητικα (audyssey sms) συμφωνουνκαλα, ασε τοτε τα μετρητικα σε αυτους που τα πιστευουν.
Ο Κόγιας! :114:κοιτα, το clio λεει οτι δεν εχουν πριμα.
εγω ακουω πριμα (και ορτσα...).
τι φταιει?
Tea εννοάς γέροντα;:114:
Καν' τα όλα pout@n@!!!! :116: