- Reaction score
- 89
Βρε ομορφόπαιδα ποιός καλός χριστιανός εχει Yamaha a-s2100 ο οποίος θα παραχωρήσει τον χώρο του για μια ολογόλεπτη ακρόαση με δικά μου ηχεία βάσης?
δεν εχω κανένα προβλημα, λογο βαρους προτινα να ερθω εγω μη κουβαλαει ο ανθρωπος, με την εδω αντιπροσωπεια μεχρι και κανενα πενηνταρικο το δινω....!!!!Πάντως το ανάποδο δεν θα ήταν και το ιδανικό...δλδ κάποιος που τον έχει να έρθει στο χώρο σου
Με ένα μικρό κίνητρο, τύπου καφέ ή εισαγώμενου τσαγιού (μονοποικιλιακού ένα πράγμα) κάτι θα γινόταν πιστεύω...
Σημείωση: δεν τον έχω ούτε τον εχω ακουσει... χαχαχα
Τα ηχεία τα αλλάζω σαν τα πουκάμισα, αυτη την στιγμη υπαρχουν τα ls50 αργοτερα θα ξαναπαω σε harbeth, θελω να φταξω μια καλη βαση με εναν ολοκληρωμενο που να τα εχει ολα εκει στην τιμη του 2χιλιαρου, αν δεν ακουσω τον yamaha θα σκασω, εναν απο τους λογους που δεν τον εχω παρει ειναι γιατι οι ελληνες πωλητες τον θαβουν γενικα, και του αποδιδουν χαρακτηρισμους τυπου ειναι σκληρος κτλ.. γΤι ηχεια βασεως έχεις φιλτατε?
Ο ενισχυτής παίζει πολυ παραπανω απο πολυ πιο άλλους ακριβοτερους να εχεις υπόψιν
Και δεν νομιζω να μην σου αρεσει ακομα και αν τον αγοράσεις με ρισκο
Χαχαχα μη ρωτας και συ πως παιζουν ενισχυτες απο τους οποιους δεν εχουν καλο περιθωριο κερδους.οι ελληνες πωλητες τον θαβουν γενικα, και του αποδιδουν χαρακτηρισμους τυπου ειναι σκληρος κτλ..
Σε σχέση με τι σου λένε ότι είναι άκληρος; Από περιέργεια ρωτώ γιατί το έχω ξανακουσει για bryston αυτό και ακόμη κλαίω από τα γέλια.Τα ηχεία τα αλλάζω σαν τα πουκάμισα, αυτη την στιγμη υπαρχουν τα ls50 αργοτερα θα ξαναπαω σε harbeth, θελω να φταξω μια καλη βαση με εναν ολοκληρωμενο που να τα εχει ολα εκει στην τιμη του 2χιλιαρου, αν δεν ακουσω τον yamaha θα σκασω, εναν απο τους λογους που δεν τον εχω παρει ειναι γιατι οι ελληνες πωλητες τον θαβουν γενικα, και του αποδιδουν χαρακτηρισμους τυπου ειναι σκληρος κτλ.. γ
EE δεν ξέρεις σκληρός σε σχέση με αυτα που πουλάνεΣε σχέση με τι σου λένε ότι είναι άκληρος; Από περιέργεια ρωτώ γιατί το έχω ξανακουσει για bryston αυτό και ακόμη κλαίω από τα γέλια.
[DOUBLEPOST=1526824288][/DOUBLEPOST]Σκληρός εννοούσα όχι άκληρος.
αν σε ενδιαφερει ο as 1100 , ευχαριστως να σε εξυπηρετησω.Βρε ομορφόπαιδα ποιός καλός χριστιανός εχει Yamaha a-s2100 ο οποίος θα παραχωρήσει τον χώρο του για μια ολογόλεπτη ακρόαση με δικά μου ηχεία βάσης?
Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την προσφορά σου, θα σε ενημερώσω συντομα γιατι με ενδιαφέρειαν σε ενδιαφερει ο as 1100 , ευχαριστως να σε εξυπηρετησω.