YAMAHA A-S2100

Reaction score
89
Βρε ομορφόπαιδα ποιός καλός χριστιανός εχει Yamaha a-s2100 ο οποίος θα παραχωρήσει τον χώρο του για μια ολογόλεπτη ακρόαση με δικά μου ηχεία βάσης?

Reaction score
208
Πάντως το ανάποδο δεν θα ήταν και το ιδανικό...δλδ κάποιος που τον έχει να έρθει στο χώρο σου
Με ένα μικρό κίνητρο, τύπου καφέ ή εισαγώμενου τσαγιού (μονοποικιλιακού ένα πράγμα) κάτι θα γινόταν πιστεύω...
Σημείωση: δεν τον έχω ούτε τον εχω ακουσει... χαχαχα

Reaction score
89
Πάντως το ανάποδο δεν θα ήταν και το ιδανικό...δλδ κάποιος που τον έχει να έρθει στο χώρο σου
Με ένα μικρό κίνητρο, τύπου καφέ ή εισαγώμενου τσαγιού (μονοποικιλιακού ένα πράγμα) κάτι θα γινόταν πιστεύω...
Σημείωση: δεν τον έχω ούτε τον εχω ακουσει... χαχαχα
δεν εχω κανένα προβλημα, λογο βαρους προτινα να ερθω εγω μη κουβαλαει ο ανθρωπος, με την εδω αντιπροσωπεια μεχρι και κανενα πενηνταρικο το δινω....!!!!

Reaction score
782
Τι ηχεια βασεως έχεις φιλτατε?

Ο ενισχυτής παίζει πολυ παραπανω απο πολυ πιο άλλους ακριβοτερους να εχεις υπόψιν ;)
Και δεν νομιζω να μην σου αρεσει ακομα και αν τον αγοράσεις με ρισκο

Reaction score
89
Τι ηχεια βασεως έχεις φιλτατε?

Ο ενισχυτής παίζει πολυ παραπανω απο πολυ πιο άλλους ακριβοτερους να εχεις υπόψιν ;)
Και δεν νομιζω να μην σου αρεσει ακομα και αν τον αγοράσεις με ρισκο
Τα ηχεία τα αλλάζω σαν τα πουκάμισα, αυτη την στιγμη υπαρχουν τα ls50 αργοτερα θα ξαναπαω σε harbeth, θελω να φταξω μια καλη βαση με εναν ολοκληρωμενο που να τα εχει ολα εκει στην τιμη του 2χιλιαρου, αν δεν ακουσω τον yamaha θα σκασω, εναν απο τους λογους που δεν τον εχω παρει ειναι γιατι οι ελληνες πωλητες τον θαβουν γενικα, και του αποδιδουν χαρακτηρισμους τυπου ειναι σκληρος κτλ.. γ

Reaction score
296
οι ελληνες πωλητες τον θαβουν γενικα, και του αποδιδουν χαρακτηρισμους τυπου ειναι σκληρος κτλ..
Χαχαχα μη ρωτας και συ πως παιζουν ενισχυτες απο τους οποιους δεν εχουν καλο περιθωριο κερδους.
Πετανε εκει τη σκληραδα που σιγουρα θα τσιμπησει το ψαρακι και ειναι ετοιμο να παρει αυτο που θα του πουν.
Τον εχω εγω περιπου 4 μηνες. Μονο σκληρος δεν ειναι... εφυγα απο λαμπατο και δεν μου ελειψε καθολου. Και καλο drive.
Υπαρχει μια περιπτωση να πουλησω γιατι εχω παει σε πολυ ακριβοτερο κομματι. Αλλα τωρα δεν ειμαι ουτε σε φαση να κουβαλαω.

Reaction score
5.624
Τα ηχεία τα αλλάζω σαν τα πουκάμισα, αυτη την στιγμη υπαρχουν τα ls50 αργοτερα θα ξαναπαω σε harbeth, θελω να φταξω μια καλη βαση με εναν ολοκληρωμενο που να τα εχει ολα εκει στην τιμη του 2χιλιαρου, αν δεν ακουσω τον yamaha θα σκασω, εναν απο τους λογους που δεν τον εχω παρει ειναι γιατι οι ελληνες πωλητες τον θαβουν γενικα, και του αποδιδουν χαρακτηρισμους τυπου ειναι σκληρος κτλ.. γ
Σε σχέση με τι σου λένε ότι είναι άκληρος; Από περιέργεια ρωτώ γιατί το έχω ξανακουσει για bryston αυτό και ακόμη κλαίω από τα γέλια.
[DOUBLEPOST=1526824288][/DOUBLEPOST]Σκληρός εννοούσα όχι άκληρος.

Reaction score
89
Σε σχέση με τι σου λένε ότι είναι άκληρος; Από περιέργεια ρωτώ γιατί το έχω ξανακουσει για bryston αυτό και ακόμη κλαίω από τα γέλια.
[DOUBLEPOST=1526824288][/DOUBLEPOST]Σκληρός εννοούσα όχι άκληρος.
EE δεν ξέρεις σκληρός σε σχέση με αυτα που πουλάνε

Reaction score
548
αυτό με τα bryston μια εποχή είχε παραγίνει ,το τι είχα ακούσει δεν λέγεται .........
είχα αρχίσει να αμφιβάλω για το τι άκουγα

Reaction score
195
Βρε ομορφόπαιδα ποιός καλός χριστιανός εχει Yamaha a-s2100 ο οποίος θα παραχωρήσει τον χώρο του για μια ολογόλεπτη ακρόαση με δικά μου ηχεία βάσης?
αν σε ενδιαφερει ο as 1100 , ευχαριστως να σε εξυπηρετησω.

Reaction score
89
αν σε ενδιαφερει ο as 1100 , ευχαριστως να σε εξυπηρετησω.
Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την προσφορά σου, θα σε ενημερώσω συντομα γιατι με ενδιαφέρει

Reaction score
208
Αυτό για σκληράδα του Yamaha είναι κριτική για κλάματα η μάλλον για κουφούς. Το κυριότερο που πρέπει να υπολογίσεις είναι το ταίριασμα με τα ηχεία σου, τα υπόλοιπα θα τα ακούσεις

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas