Yamaha A-S3000 and CD-S3000...

Reaction score
117
Επιπλέον στο 2000 ο fully balanced σχεδιασμός ξεκινά από το DAC και οδηγείται στις XLR εξόδους. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν οι RCA έξοδοι παρεμβάλεται μετατροπή. Άρα πρόκειται για ένα fully balanced μηχάνημα που είναι ίδιο με το 1000 μόνο εάν πρόκειται να χρησιμιποιηθούν ως transports και ληφθεί σήμα από την ψηφιακή coax έξοδο, δηλαδή πριν το DAC.
http://europe.yamaha.com/en/products/audio-visual/hifi-components/cd-players/cd-s2000__g/?mode=model

Reaction score
204
Συμφωνώ απόλυτα. Επειδή τα έχω δοκιμάσει και τα δύο στο ίδιο σύστημα με ενισχυτή τον A-S2000, σαν ολοκληρωμένα players, ηχητικά το 2000 είναι κατά πολύ ανώτερο από το 1000 ειδικά όταν συνδεθεί μέσω XLR (και δεν εννοώ τα επιπλέον db που έχεις λόγω σύνδεσης), γι αυτό τελικά κράτησα το 2000. Σαν transport δε διαφέρουν καθόλου.

TGD

Reaction score
10.628
Μα το γράφει, ότι δεν θα συνέδεε το CD με XLR με τον ενισχυτή. Τότε καλά έκανε και δεν πήγε στο 2000 και έμεινε στο 1000. Η RCA έξοδος στο cd 2000 σημαίνει ένα ακόμα στάδιο για να κάνει το balanced single-end και μετά ο ενισχυτής 2000 παρεμβάλλει άλλο ένα στάδιο για να κάνει το single-end πάλι balanced. Υπό αυτές τις συνθήκες φυσικά δεν θα υπήρχε διαφορά ανάμεσα στο 2000 και το 1000.

I

iason

Guest
Καλό Μήνα σε όλο το φόρουμ ,σήμερα στο Stassen της Ολλανδίας είχαμε Hi -fi show και μου δόθηκε η ευκαιρεία να ακούσω τον καινούργιο ενισχυτή και cd player της YAMAHA.Το σετ επαιζε με Kef blade.Μεταφέρω καθαρά προσωπική άποψη,Δεν με ενθουσίασε .σύμφωνα πάντα με το συνολικό κόστος.

Attachments

Reaction score
666
Τα KEF blade ανήκουν σε ανώτερη κατηγορία τιμής από το σετάκι της Υamaha. Άρα ζητούν ανώτερης κατηγορίας τιμής και ποιότητας ενισχυτικά για να παίξουν και να δείξουν τις αρετές τους.

Δε νομίζω ότι ο κάτοχος των KEF Blade των 20000 λιρών θα τα οδηγούσε με τους Yamaha σε καμμιά περίπτωση. Απορώ για την επιλογή των ενισχυτικών για το συγκεκεριμένο ηχείο.

Last edited:

Reaction score
249
Τι σημαίνει ανώτερη κατηγορία τιμής ηχείο (και τον ενισχυτή δεν τον λες φθηνό)
ή το οδηγει ο ενισχυτής ή όχι
Τώρα αν το ηχείο είναι σωστο θα δειξει τις ατέλειες του ενισχυτή πράγμα ζητουμενο ( απο τους υποψηφιους αγοραστές)

Reaction score
666
Τι σημαίνει ανώτερη κατηγορία τιμής ηχείο (και τον ενισχυτή δεν τον λες φθηνό)
ή το οδηγει ο ενισχυτής ή όχι
Τώρα αν το ηχείο είναι σωστο θα δειξει τις ατέλειες του ενισχυτή πράγμα ζητουμενο ( απο τους υποψηφιους αγοραστές)
Ότι ο yamaha είναι "λίγος" για αυτό το ηχείο. Η οδήγηση είναι μεν πολύ βασικός παράγοντας αλλά δεν είναι και ο μόνος. Υπάρχει και η συνέργεια αλλά και οι χροιές, η αληθοφάνεια, η στερεοφωνική εικόνα.
Δε νομίζω ότι ο υποψήφιος αγοραστής θα έπαιρνε αυτό το ηχείο για το σετάκι των yamaha 3000.

Reaction score
666
π.χ. Luxman C-800f & M-800A, Plinius tautoro & 2x SA 103 bridged, Accuphase C-2120 & 2x P-4200 bridged. Σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι αλλά αυτούς σκέφτηκα πρώτα.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.015
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos