YAMAHA DSP -A2 GOLD

stamtsag

"Επαγγελματίας"
Reaction score
47
Πωλειται,ο yamaha dsp-a2 ο χρυσαφι με το καφε ξυλο στα πλαγια( η φατσα του ειναι μαζι με το ξυλο περιπου 50 εκ. και το βαθος αλλο τοσο) το δε βαρος 23 κιλα...προσοχη στο ραφι. ΤΙΜΗ 220ε σταματης 6936536627

Reaction score
6
Απάντηση: YAMAHA DSP -A2 GOLD

ξέρουμε αν εχει μικρόφωνο για αυτόματη ισοστάθμιση?
ειμαι λίγο μάπας στο να σετάρω τον ήχο σωστά και επειδή δεν έχει ο δικός μου, ψαχνω έναν τέτοιο.

stamtsag

"Επαγγελματίας"
Reaction score
47
δεν εχω μικροφωνο και δεν ξερω καν αν παιρνει κατι τετοιο τον χρησιμοποιω ως στερεοφωνικο οπου ο ηχος του κανει αλλους στερεοφωσικους consumer των 300 ε να ιδρωνουν με πλαυερ ενα harman hd 970+ηχεια dynaudio audience 42

Reaction score
462

ξέρουμε αν εχει μικρόφωνο για αυτόματη ισοστάθμιση?
ειμαι λίγο μάπας στο να σετάρω τον ήχο σωστά και επειδή δεν έχει ο δικός μου, ψαχνω έναν τέτοιο.
Δεν εχει και δεν παιρνει,τον ειχα παλια και εγω.

stamtsag

"Επαγγελματίας"
Reaction score
47
τι ειναι αυτο το 5.1 ?ενισχυτης,κομπακτ που τα κανει ολα? πες τον τυπο του? η μαλλον τηλεφωνησε για αμεση εποικοινωνια.

stamtsag

"Επαγγελματίας"
Reaction score
47
νεα και τελικη τιμη αυτη τη φορα 180ε αν δεν πουληθει σε κανα δυο μερες θα τον αποσυρω και μπαινει στην αποθηκη....παραλαβη μονο απο μαρουσι λογω βαρους..το τηλ 6936536627 σταματης

Reaction score
15.548

Δεν αξιζει φιλε μου να τον δωσεις για τοσα λεφτα...

Δωστον σε κανα φιλο που δεν εχει ...εγω τον Υamaha Ζ1 τον εδωσα σε φιλο....ειναι κριμα να μπει και στην αποθηκη...

stamtsag

"Επαγγελματίας"
Reaction score
47
ο ενισχυτης πουληθηκε...ευχαριστω για την φιλοξενια ,καλες ακροασεις ικαρε!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.368
Members
38.691
Νεότερο μέλος
εψοβασ