Yamaha DSP A2

Status
Not open for further replies.
Reaction score
5
Καλημέρα και Χριστός Ανέστη.

Πωλείται Ενισχυτής AV Yamaha DSP-A2 ασημί με ξύλινη επένδυση στα πλαινά. Ετος αγοράς 2000. Εχει παίξει ελάχιστα και μετά αδρανοποιήθηκε.
Είναι 7κάναλος, με 7,1 pre out. Έχει 5,1 pre in, οπότε δέχεται Dolby True HD και DTS Master Audio, αν το Player που θα συνδεθεί έχει αναλογική έξοδο ήχου. Μεταξύ άλλων έχει 6 digital inputs και phono. Ο ενισχυτής δουλεύει άψογα και είναι σε τέλεια κατάσταση. Ο DSP-A2 μπορεί να οδηγήσει άριστα και σε μεγάλες εντάσεις πολλά ηχεία, χωρίς δυσκολία. Εξαιρετική επιλογή ενισχυτή αν δεν σας ενδιαφέρει το HDMI.

Είναι σχεδόν 20 κιλά οπότε μόνο από κοντά.

Η τιμή στα 250,00 για ένα αξιόπιστο μηχάνημα 7.1 με παράλληλες εξόδους για μουσική.
Περιοχή Ν. Ψυχικό.

Φωτό και χαρακτηριστικά: https://www.hifi-garden.at/yamaha-dsp-a2

Last edited:

Reaction score
5
Καλησπέρα,
επειδή έχω καταλήξει σε αγορά νέου,
Up με μείωση στα 225€

Ευχαριστώ.

Reaction score
1.294
Θα το μετανιώσεις... εγώ τον DSP-A1 του πούλησα μετά από 3 χρόνια τον αγόρασα πίσω από τον ίδιο άνθρωπο !
Χρήση μόνο Stereo...

Reaction score
5
Πράγματι, παίζει καλαπληκτικά με κάτι Β&W που είναι συνδεδεμένος αλλά στον χώρο που βρίσκεται η επιθυμία είναι να χρησιμοποιηθεί μόνο για ταινίες. Οπότε πάω σε κάτι πιο σύγχρονο αλλά και πολύ χαμηλότερο ποιοτικά.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Reaction score
1
Τα σύγχρονα είναι δηλαδή πολύ χαμηλότερα ποιοτικά;

Reaction score
7.118
Εχει εισοδους για τα 5.1 καναλια για εξωτερικο επεξεργαστη.Για ψαξτο λιγο μηπως βρεις καποιον συγχονο av-pre (με hdmi κλπ) και εκμεταλλευτεις το τελικο σταδιο του ενισχυτη,ετσι και αλλιως θα πας σε κατι χαμηλοτερο ποιοτικα οπως δηλωσες. Απο την αλλη κρατας ενα μηχανημα που εχει γραψει ιστορια και ειναι οντως συλλεκτικο.

Reaction score
1.294
Τα σύγχρονα είναι δηλαδή πολύ χαμηλότερα ποιοτικά;
Όχι βέβαια ! Μια χαρά είναι και τα σύγχρονα, Αλλά για τα χρήματα που πουλάει ο φίλος τον DSP-A2 δεν θα πάρει σήμερα τον ίδιο ενισχυτή ! Τον δικό μου τον A1 τον έχω ακόμα και σήμερα με τα DM603s3 και με ικανοποιεί πλήρως το αποτέλεσμα ! Λέμε για συνολικά το πολύ 500€ κόστος ηχεία-ενισχυτής.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.170
Members
38.540
Νεότερο μέλος
COSTOPOULOS NIKOLAS