Yamaha DVD-S2500 Universal DVD Player

Reaction score
0
Πωλειται Universal DVD Player της Yamaha DVD-S2500 σε μαύρο χρώμα.

Το εχω αγορασει απο τις ΗΠΑ,δεν μπορει να παιξει DVD-Video τα οποια υπαρχουν εδω στην Ελλάδα,αλλα μπορει να παιξει ολα τα υπολοιπα οπως DVD-Audio,Super Audio CD,Video CD και CD Audio.Εκτος αν καποιος εχει αγορασει DVD-Video απο τις ΗΠΑ,τοτε πιστευω θα μπορει να τα παιξει.
Ειναι σε αριστη κατασταση,εχει πολυ καλο ηχο,ο λογος που το αγορασα ηταν να το χρησιμοποιησω μονο για audio cd και ολα τα υπολοιπα που εγραψα πριν,αλλα αλλαξα γνωμη για τον λογο οτι δεν μου χρειαζετε γιατι ακουω περισσοτερο mp3.

Οποιος ενδειαφερεται μπορει να στειλει ΠΜ.

Η τιμή είναι στα 300 ευρώ

Reaction score
0
Συνολο μου κοστισε 450 ευρώ,μαζι με το τελωνίο και τα μεταφορικά.

Το εχω μονο μερικες μερες και φυσικα ειναι σε υπεραριστη κατασταση.

Reaction score
0
Τελικά,

Με καποια πληροφορια με ΠΜ απο καποιον φιλο εδω στο avsite.gr το DVD Player μπορει και παιζει DVD που πουλανε εδω στην Ελλάδα δηλαδη region 2 PAL,αλλα και NTSC,ο ηχος του οπως εχω προαναφερει ειναι πολυ καλος και κατι αλλο το οποιο για μενα ειναι πολυ καλο,μπορει και διαβαζει mp3 απο DVD

Οπως μπορει να καταλαβει ο καθενας δεν μπορω να το δωσω τωρα σε αυτην την τιμη που ειχα πει στο τελος.Η τιμη θα παει στο διπλασιο και λιγο παραπανω,για τον λογο οτι παιζει τα παντα και ειναι ολοκαινουργιο και σε εμφανηση αλλα και σε λειτουργικοτητα.
Κατι αλλο που ξεχασα να πω ειναι οτι δουλευει μονο με 120V αλλα δινω δωρο εναν μετατροπεα απο 220V-110V με τον οποιο το DVD δουλευει κανονικοτατα και ουτε υπαρχουν προβληματα στην εικονα.

325 ευρω

Reaction score
0
Επιδει χρειαζομαι τα χρηματα οπως ξαναειπα,νεα τιμη 250 ευρω,πιστευω ειναι η τελικη τιμη αυτην.Καλη ευκαιρια για οποιον ενδειαφερεται να αγορασει ενα καλο DVD Player.Εχει HDMI και i.LINK

Reaction score
0
150 ευρώ,οσο το ειχα στην αρχη και με την διαφορα οτι τωρα μπορει να παιξει ευρωπαικα DVD.

Το 2700 εχει γυρω στα 900 ευρω

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss