Yamaha projection speakers

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Σακη , καλησπερα.
Εννοεις αυτο?

Εαν ναι , ειναι πολυ καλο για την δουλεια που πρεπει να κανει αλλα και για τα χρηματα του.
Βασικη προυποθεση πως καποιος δεν μπορει να χρησιμοποιησει αλλα ηχεια για διαφορους λογους.
Ας μην ξεχναμε πως κατι σχεδον παρομοιο απο καποια αλλη εταιρεια κοστιζε αρκετες χιλιαδες ευρω... :wink:

Reaction score
0
Και ειπαμε οτι απαιτει σχετικα τετραγωνο (ή παραλληλογραμμο) σχημα δωματιου-χωρου θεασης, ή πραγματικα δουλευει αυτο το ρυθμιστικο μικροφωνο ???

Reaction score
0
Αντρεα μου αυτο ακριβως λεω. Πως ειναι η αποδοση του για παραληλλογραμμο δωματιο?

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.201
Τα έχω ακούσει σε 3 διαφορετικούς χώρους. Ο ένας χώρος ήταν απαράδεκτος (σε κατάστημα). Το είχαν βάλει μπροστά σε τοίχο, και από την αριστερή πλευρά υπήρχε μια τεράστια τζαμαρία ενώ από τη δεξιά και πίσω πλευρά το χάος (ουσιαστικά ήταν στη μια γωνία του πίσω τοίχου).

Εκεί δεν ακουγόταν σωστά. Λανθασμένη αίσθηση του περιβάλλοντος ήχου, χαμηλές στάθμες, γενικά λάθος. Βέβαια, οι άνθρωποι του καταστήματος (γνωστοί μου) με είχαν προειδοποιήσει ότι δεν το ρύθμισαν καθόλου, το ακούμπησαν στη βάση, έβαλαν και μια 9830 από πάνω και το έβαλαν να παίζει.

Στους άλλους 2 χώρους που το άκουσα, οι οποίοι ήταν πιο φυσιολογικοί, ακούστηκε πολύ όμορφα. Ειδικά στο δεύτερο και πιο πρόσφατο, που ήταν ένα play room με μοκέτες και ταπετσαρίες παντού, το είχαν στήσει στη μέση της μεγάλης διάστασης του δωματίου. Εκεί η αίσθηση των εφέ και του περιβάλλοντος ήχου απείχε πολύ λίγο από ένα 5.1 σύστημα. Τα δυναμικά του ήταν πολύ καλά, οι στάθμες που έβγαζε πολύ ικανοποιητικές, ενώ και από χροιά δεν ήταν καθόλου άσχημο. Εχετε υπόψην ότι χρειάζεται και ένα καλό sub για να δουλέψει σωστά.

Πάντως από αυτά που έχω διαβάσει, μπορεί να δουλέψει και σε "περίεργους" χώρους (πχ ασσύμετρους), απλά ίσως χρειάζεται λίγο ψάξιμο με τη χειροκίνητη ρύθμιση και όχι με την αυτόματη.

Κι ένα τελευταίο, το 1000 έχει τεράστια διαφορά από το 800, αξίζει πραγματικά τα παραπάνω χρήματα.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.463
Members
38.701