YAMAHA RX-V497

Reaction score
2
πωλειται ο παραπανω ενισχυτης ο οποιος ειναι μερικων μηνων και δε χρησιμοποιηθηκε σχεδον καθολου,τον δινω γιατι εχω αγορασει πολυκαναλο ενισχυτη και δεν ασχολουμε αλλο με τον καθαρα στερεοφωνικο ηχο.οχι απλα ειναι αγρατζουνιστος,δεν εχει ουτε σκονη πανω http://usa.yamaha.com/products/audi.../stereo-receivers/rx-497_black__u/?mode=model αυτο ειναι το μοντελο.τιμη 200 ευρω.εχει ολη την συσκευασια κουτι,σακουλακια και οτι αλλο ειχε μεσα.

Reaction score
124
Απάντηση: YAMAHA RX-V497

Καλησπέρα. Το μοντέλο είναι RX-V ή RX;
Από που είναι αγορασμένος; Η περιοχή σου;

Reaction score
2

φιλε σ ευχαριστω που με διορθωσες,εχεις δικιο ειναι RX - 497 δεν το χα προσεξει.τα τεχνικα χαρακτηριστικα του ειναι επακριβως οπως αυτα που λεει στο λινκ.ειμαι θεσσαλονικη αλλα μπορω να στο στειλω αθηνα αφοβα γιατι εχω και το κουτι-φελιζολ-ναυλον κτλ..εχω ξαναστειλει πριν χρονια ενισχυτη αθηνα.θα ναι σαν να τον αγοραζεις καινουργιο. τον δουλεψα για καμια 15ρια ωρες συνολο και αν με κατι yamaha ns-333 με χαλαρες εντασεις φυσικα.οτι χρειαστεις μου λες

Reaction score
2

θα ηθελα να προσθεσω οτι αν και ο πολυκαναλος ενισχυτης "θεωρητικα" ειναι περισοτερα watt απο τον στερεοφωνικο ενισχυτη δεν μπορει να βγαλει τον ηχο και την χροια του δικαναλου σε καμια των περιπτωσεων..δε ξερω τις προτιμησεις σου στην μουσικη αλλα ο συγκεκριμενος ενισχυτης σε συνδιασμο με ενα καλο πικαπ βγαζει απιστευτο μοναδικο ηχο

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.842
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo