YAMAHA RX-V650

Reaction score
27.175
ΕΧΩ ΕΝΑΝ RX-V650 YAMAHA ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΦΙΛΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΩ 250 ΕΥΡΩ. ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ. ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΘΗΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΑΠΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. http://www.yamaha.co.jp/english/product/av/products/ht/rxv650.html

Reaction score
0
Φίλε μου ο ενισχυτής είναι τέλειος διότι τον πήρα πριν από τα Χριστούγεννα από Media Markt Θεσσαλονίκης και τον χαίρομαι!!Δυστηχώς όμως τον αγόρασα με εγγύηση καινούργιο στα 320Ε και νομίζω πως είναι πολλά τα 250 ,και το καινούργιο μοντέλο RX-V661 βγαίνει στα ίδια λεφτά περίπου στα 350Ε

Reaction score
27.175
ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΘΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΕ ΙΔΙΑ ΗΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΗ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ MEDIAMARKT ΠΟΥΛΗΣΕ ΜΟΝΟ 5-6 ΤΕΜΑΧΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΟΠΟΤΕ ΤΡΑΒΑ ΒΡΕΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΑ. ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ.

Reaction score
0
Please μικρά γράμματα!! Τώρα όσο αφορά το <<Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΟΠΟΤΕ ΤΡΑΒΑ ΒΡΕΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΑ>> θα σου απαντήσω το εξής απλό.Σίγουρα δεν θα τον βρώ μιάς και ετοιμάζεται να σταματήσει την παραγωγή(αν δεν την σταμάτησε) του 661 οπότε σε λίγο ούτε τον 661 δεν θα βρεις σε αυτά τα λεφτά που σου είπα.Τώρα για ποιότητα δεν γνωρίζω από ιδία πείρα αλλά νομίζω πως πρέπει να είναι ίδιοι με την διαφορά του 661 σε λίγα βατ παραπάνω!!Μπορεί και να έχεις δίκιο σε απόδοση δεν το γνωρίζω!Εδώ εγώ σταματάω την συζήτηση μιας και ήδη νομίζω πως έκανα κατάχρηση της αγγελίας σου και σου ζητώ συγνώμη για αυτό!Καλή πώληση!

Reaction score
27.175
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΝΕΥΡΙΑΣΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΜ ΚΑΘΟΤΙ "ΒΓΑΖΕΙ" ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΣΤΟΚ ΜΕ ΜΟΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΝΤΕΜΟ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΡΕΝΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ 650 KAI TON PIONNEER 914 H 918 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ. ΣΤΙΣ 9-10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΥΤΑ!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988