Yamaha RX-V765

Reaction score
448
Πωλειται ραδιοενυσχητης Yamaha RX-V765, μαυρος, ενος ετους, σε πραγματικα ΑΨΟΓΗ κατασταση. Μεχρι σημερα οδηγουσε μονο το κεντρικο μου ηχειο, και αυτο το πολυ 2 ωρες τον μηνα. Τον δουλευα κυριως σαν προενυσχητη οδηγωντας εναν tsakiridis powerhouse λαμπατο..
Τα μηχανακια μου τα προσεχω παρα πολυ και αν καποιος εχει καποια απορια μπορω να στειλω λεπτομερεις φωτογραφιες.
Ο Λογος που τον δινω ειναι οτι απλα δε με ενδιαφερει καθολου ο πολυκαναλος ηχος, και θα μεινω σε stereo ακροασεις.

Μερικες φωτο:

πληροφοριες εδω: http://usa.yamaha.com/products/audio-visual/av-receivers-amps/rx/rx-v765_black__u/?mode=model

τιμη 400ευρω

Reaction score
0
Απάντηση: Yamaha RX-V765

Πωλειται ραδιοενυσχητης Yamaha RX-V765, μαυρος, ενος ετους, σε πραγματικα ΑΨΟΓΗ κατασταση. Μεχρι σημερα οδηγουσε μονο το κεντρικο μου ηχειο, και αυτο το πολυ 2 ωρες τον μηνα. Τον δουλευα κυριως σαν προενυσχητη οδηγωντας εναν tsakiridis powerhouse λαμπατο..
Τα μηχανακια μου τα προσεχω παρα πολυ και αν καποιος εχει καποια απορια μπορω να στειλω λεπτομερεις φωτογραφιες.
Ο Λογος που τον δινω ειναι οτι απλα δε με ενδιαφερει καθολου ο πολυκαναλος ηχος, και θα μεινω σε stereo ακροασεις.

Μερικες φωτο:

πληροφοριες εδω: http://usa.yamaha.com/products/audio-visual/av-receivers-amps/rx/rx-v765_black__u/?mode=model

τιμη 400ευρω
Καλημέρα,

μία ερώτηση χωρίς τα ποδαράκια του πόσο ύψος έχει;(βγαίνουν ετσι;)
Για να δώ αν χωράει σε ένα χώρο που έχω.

Ευχαριστώ

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.309

Θα έλεγα να μην το κάνεις αυτό!

Άμα βγάλεις τα ποδαράκια δεν θα περνάει αέρας από κάτω και θα υπάρχει πρόβλημα με την θερμοκρασία του ενισχυτή.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.309

Aκόμα και να χώραγε ίσα ίσα, πάλι θα υπήρχε πρόβλημα, γιατί δεν θα έφευγε από το πάνω μέρος ο ζεστός αέρας.

Πρέπει να βρεις άλλη θέση.

Reaction score
448

Επανερχεται..

Ειναι κριμα να καθεται.. 300ε να φευγει.. Ειναι σε υπεραριστη κατασταση!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.133
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop