Yamaha vs Pioneer vs Sony vs Onkyo

Reaction score
5
Ψαχνω εναν πολυκαναλο ενισχυτη φετινης φουρνιας και ειμαι μεταξυ των:
Yamaha RX-V779
Pioneer VSX-930
Sony STR-DN1060
Onkyo TX-NR646

Τα ηχεια που θα πρεπει να συνεργαστει ειναι τα KEF T205 (5.1)
Εχετε να μου προτεινετε ή να μου αποκλεισετε καποιον?
Ευχαριστω

Reaction score
5
Καταρχην να σε ευχαριστησω πολυ.
Για να κανουμε και μια μικρη κουβεντουλα, ο περσινος αντιστοιχος yamaha γιατι ειχε βγει λιγο κατω απο τους αντιστοιχους pioneer 924 και sony 1050?
Λιγο στον ηχο, λιγο στο scaling λιγο στον αυτοματο ισοσταθμιστη.
Η κατηγορια ειναι προς low budget και παντα η yamaha αν δεν εσκαγες χρηματα, δεν επαιρνες αυτο που πληρωνες. Φετος τι αλλαξε?
Ευχαριστω και παλι!

Reaction score
255
Αν θελεις περισσοτερη ισχυ πηγαινεις τοτε σε Pioneer, ψηφιακη ενισχυση classe D, με χαμηλη καταναλωση ρευματος. Βλεπεις πιο πανω μοντελο στη σειρα sc-lx. Δες για 57, 77, 58,78 μοντελα.
Σε αναμονη των φετινων μοντελων, τα προυγουμενα ειναι σε πολυ καλες τιμες, αν ψαξεις λιγο θα πετυχεις ευκαιριες....για εξωτερικο μιλαμε παντα. O Pioneer sc-lx77 στο electrowelt24.de πωλειται 1098 ευρω, σχεδον μιση τιμη, ξεκινησε στα 1999 ευρω, εξαιρετικος ενισχυτης, εδω ελλαδα ειναι στα 1594 !!!.
Εγω εχω τον sc-lx87, πολυ ευχαριστημενος.

http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/4054617_-sc-lx77-pioneer.html

Last edited:

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.452
Από τους παραπάνω, ένας υπερέχει κατ εμέ για έναν βασικό παράγοντα κυρίως: Αυτός της yamaha διότι είναι ο μόνος που στην κατηγορία τιμής του διαθέτει έξοδο προ ενίσχυσης. Δηλαδή συνδέοντάς τον με έναν τελικό ή έναν STEREO INTEGRATED AMPLIFIER απλώς δε συγκρίνεται με κανέναν από τους υπολοίπους στην ποιότητα ήχου.

Επίσης στα υπέρ και στα κατά, έχει κάποια υπεροχή κατά την ακρόαση μουσικής (περισσότερο μουσικός).

Reaction score
255
Καταρχην να σε ευχαριστησω πολυ.
Για να κανουμε και μια μικρη κουβεντουλα, ο περσινος αντιστοιχος yamaha γιατι ειχε βγει λιγο κατω απο τους αντιστοιχους pioneer 924 και sony 1050?
Λιγο στον ηχο, λιγο στο scaling λιγο στον αυτοματο ισοσταθμιστη.
Η κατηγορια ειναι προς low budget και παντα η yamaha αν δεν εσκαγες χρηματα, δεν επαιρνες αυτο που πληρωνες. Φετος τι αλλαξε?
Ευχαριστω και παλι!
Λιγα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis