Yamaha YST-SW 315

Reaction score
0
Το συγκεκριμένο υπογούφερ το είχα σε ένα σπίτι όπου πηγαίνω μια φορά το χρόνο και κάθομαι καμμια εβδομάδα.Καθόταν σε αχρηστία γι'αυτό και φαίνεται οτι η κατάσταση του είναι εξαιρετική. Το δίνω μόνο 150 ευρώ και έχει παίξει γύρω στις 20 ταινίες όλο κι όλο. Βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη.

Τηλ 6932333939

Αλέξανδρος

Reaction score
0
καλησπέρα, είναι στο ανοιχτό χρώμα του ξύλου αλλά έχει εκδηλώσει και ένας συμφορουμίτης ενδιαφέρον με τον οποίο μίλησα στο τηλέφωνο για να το δώσω αύριο. Για παν ενδεχόμενο θα αναρτήσω post αύριο,

σ'ευχαριστώ πολύ.

F

Fotis239

Guest
Απάντηση: Yamaha YST-SW 315

To σαμπγουφερ ειναι ακομα διαθεσιμο!Τελικα δενθα το παρει ο συμφρουμιτης διοτι ειχε προβλημα με την εξοδο του ενισχυτη του!
Ευχαριστω

F

Fotis239

Guest

Το sub ειναι σε αψογη κατασταση!!Δεν εχει ουτε μια γραντζουνια!Οταν μου το εφερε ο ανθρωπος να το δω,επαθα πλακα με το ποσο καλοδιατηρημενο ειναι!Δυστυχως εγω δεν εχω εξοδο για sub και δεν μπορεσε να το παιξει ο ενισχυτης μου!!Πολυ κριμα!Το παραανω ποστ γραφτηκε επειδη ημασταν μαζι οταν καταλαβαμε οτι δεν μπορω να το παρω εγω!Για να μην μπερδευομαστε κιολας!!

Reaction score
0
υπάρχει ένα θέμα εδώ φίλε Φώτη στο οποίο εσυ μάλλον έχεις λερωμένη τη φωλιά σου. Όντως χθές συναντηθήκαμε με το συγκεκριμένο συμφορουμίτη ο οποίος είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον να αγοράσει το sub και πήγαμε στο σπίτι του να το συνδέσουμε. Είχε έναν στερεοφονικό ενισχυτή στου οποίου στο pre-out δεν μπορούσε να συνδεθεί το γούφερ μια που είναι για άλλη χρήση και δεν έδωσε ήχο, έτσι το μόνο που κάναμε είναι να το συνδέσουμε στην υποδοχή tape όπου και έδωσε ένα μπουμάρισμα σαν ένδειξη απλά ότι δουλεύει. Του είπα μήπως αν δοκίμαζε να συνδέσει τα ηχεία στις εξόδους ηχείων του γούφερ αλλά ως σωστή υπόδειξη έγινε να μπεί ένα DVD ή ένας πολυκάναλος όπου θα συνδεθεί ως πρέπει το sub μια που είχε δυο πίσω ηχεία έτοιμα για πολυκάναλο ήχο, έγινε η συναλλαγή και ....καλές γιορτές μπλα μπλα μπλα.
Μετά απο μια περίπου ώρα και ενώ ήμουν στο "Κόσμος" μου τηλεφωνεί λέγοντας μου ότι δεν θα αλλάξει ενισχυτή και δε τον βολεύει και να μου φέρει το γούφερ εκεί όπου είμαι με αποτέλεσμα απο φιλότιμο να ακυρώσω απο το ταμείο τελευταία στιγμή κάποια δώρα που πήρα για το γιό μου που γιορτάζει τη δεύτερη μέρα Χρισουγέννων και να περιμένω να το φέρει. ΟΚ θα μπορούσε μέχρι εκεί κάποιος είχα κάποια (καμμία στη ουσία) δεοντολογική υποχρέωση να το κάνω αν και όσα χρόνια συναλλάσομαι τέτοια undo σε αγορές δεν έχω κάνει ούτε με κολλητούς ή το παίρνεις ή λες δεν μου κάνει δεν το θέλω. Στη διάρκεια της επιστροφής άκουσα και το εξωφρενικό "μήπως το είχες σε υγρασία?" αλλά του εξήγησα ότι τα τέσταρα μαζί με το B&W PV1 για να δώ ποιό θα επικρατήσει και δούλευε μια χαρά.
Μόλις το έβαλα στο σπίτι στο ρεύμα και άνοιξα τους διακόπτες άρχισε να boom-άρει ακόμη και με τελείως κατεβασμένη την ένταση και σταματούσε μόνο όταν έκλεινα τους διακόπτες του. Του έδωσα και σήμα απο τον ενισχυτή μήπως και είχε μπλοκάρει αλλά τίποτε. Κάποια στιγμή ο ήχος ελλατώθηκε και τώρα δεν κάνει τίποτε. Για να προλάβω κάποιους η σύνδεση στο tape απλά δίνει εναν ήχο που δεν μπορεί ούτε να αυξηθεί ούτε να ελλατωθεί αλλά δεν προκαλέι κάψιμο ή ζημιά είναι απλά σαν μια ένδιξη ότι λειτουργεί το γούφερ και μέχρι εκεί και δόξα το θεό 11 χρόνια δεν έχω προκαλέσει τέτοια είδους βλάβη σε μηχάνημα. Αφού λοιπόν επικοινώνησα μαζί του και το άκουσε εκείνη τη στιγμή μου είπε τα γνωστά "δεν ξέρω δεν το έκανε εδώ" κλπ . Έτσι τώρα έχω ένα γούφερ που δεν δουλεύει θέλω μόνο 30 ευρώ να πώ "καλημέρα" στο Νάκα για να το δούν χώρια τι θα πληρώσω.
Θεωρώ λοιπόν τη συμπεριφορά αυτή υστερόβουλη και αντι δεοντολογική και καταγγέλω το συγκεκριμένο μέλος.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.664

Noμίζω φίλε alexkoul ότι απλά δεν έπρεπε να το πάρεις πίσω εφόσον έγινε κανονικά η συναλλαγή.
Αφού έγινε έτσι χωρίς να μπορείς να το ελέγξεις επί τόπου τώρα τι να αποδείξεις.
Είναι κάτι σαν το "μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται"
Το μέλος Fotis239 θα θέλαμε να μας πει τη δική του εκδοχή.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Yamaha YST-SW 315

Noμίζω φίλε alexkoul ότι απλά δεν έπρεπε να το πάρεις πίσω εφόσον έγινε κανονικά η συναλλαγή.
Αφού έγινε έτσι χωρίς να μπορείς να το ελέγξεις επί τόπου τώρα τι να αποδείξεις.
Είναι κάτι σαν το "μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται"
Το μέλος Fotis239 θα θέλαμε να μας πει τη δική του εκδοχή.
ΟΚ δεν έχω αντίρηση, Μιχάλη έχεις απόλυτο δίκιο....

Reaction score
0
και επειδή θα φύγω απο το Net Cafe όπου βρίσκομαι τώρα εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά για αύριο!!!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

γεια σου φιλε Αλεξ. Καλα να περασεις με την οικογενεια.

F

Fotis239

Guest

Συγνωμη Αλεξανδρε,αλλα ειναι δυνατον να μη δουλευει το sub σε εξοδο pre-out ενω το ειχα συνδεσει με sub pioneer και δουλευε κανονικα?Αλλα και αφου εφυγες εφερα ενα Roister sub και το εβαλα απο περιεργεια κ μονο να δω αν λειτουργει στην pre-out!Οντως λειτουργουσε κανονικα!!Εκτος αυτου το συνδεσα και με τα ηχεια in-out και παλι δεν δουλευε!Μου φαινεται παραλογο να λεει καποιος οτι στην εξοδο pre-out ολοκληρωμενου ενισχυτη δεν μπορει να δουλεψει sub!To sub ηταν ευκαιρια με 150 ευρω για μενα και γι αυτο δεν το σκεφτηκα 2η φορα κ τηλεφωνησα για να το αγορασω!Οντως το sub ηταν σε τελεια κατασταση απ εξω.αλλα δυστυχως δεν μπορεσε να λειτουργησει!Παρα μονο στο tape out που δουλεψε για λιγο!Αλλα μου φαινεται πολυ περιεργο να μη δουλευει ενα sub stin preout!!!Η υγρασια ηταν το μονο π μπορουσα να σκεφτω,αφου δεν υπηρχε ουτε ενα σημαδια απο χτυπημα!Γι αυτο κ το ειπα!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Δεω μου πεφτει λογος και δεν θελω να κανω το συνηγορο κανενος, αλλα ειναι κριμα μερες που ειναι να υπαρχουν ανθρωποι εδω μεσα, που ειναι δυσαρεστημενοι με αφορμη μια δοσοληψια.

Τα ερωτηματικα ενος λογικου ανθρωπου ειναι 2:

Φιλε Φωτη, αφου δοκιμασες το sub στην pre-out και δεν δουλεψε (και οπως λες στο τελευταιο σου ποστ δεν ειναι δυνατον ενα σαμπ να μη δουλευει εκει) και αφου στο ΤAPE OUT παλι δεν δουλεψε, γιατι κρατησες τελικα ενα μηχανημα που δεν δουλευε στον δικο σου ενισχυτη? Ανεξαρτητως λογου, δεν δουλεψε, αλλα το κρατησες..

Ο φιλος και ιδιοκτητης του σαμπ, γιατι δεχτηκε να το παρει πισω, και τωρα δεν μπορει να αποδειξει οτι η ζημια μπορει να εγινε απο τον αλλο φιλο. Ο οποιος καλλιστα μπορει να πει οτι υπηρχε ενδειξη οτι κατι δεν παει καλα γιατι δεν επαιξε εξ αρχης ουτε στο TAPE OUT, αλλα δεν μπορει να το πει γιατι παρολα αυτα ο ιδιος το κρατησε στην αρχη.

Μια ματια απο τεχνικο και το πορισμα της βλαβης μπορει να δειξει τι ακριβως εγινε. Φιλε Αλεξ, αν δεν θες να πας Νακα (εχεις εγγυηση?) υπαρχει κι αλλος τεχνικος να στο φτιαξει και να μην πληρωνεις κοστη αντιπροσωπειων... Αν σε ενδιαφερει, πες το.

Reaction score
638

Συγνωμη Αλεξανδρε,αλλα ειναι δυνατον να μη δουλευει το sub σε εξοδο pre-out ενω το ειχα συνδεσει με sub pioneer και δουλευε κανονικα?Αλλα και αφου εφυγες εφερα ενα Roister sub και το εβαλα απο περιεργεια κ μονο να δω αν λειτουργει στην pre-out!Οντως λειτουργουσε κανονικα!!Εκτος αυτου το συνδεσα και με τα ηχεια in-out και παλι δεν δουλευε!Μου φαινεται παραλογο να λεει καποιος οτι στην εξοδο pre-out ολοκληρωμενου ενισχυτη δεν μπορει να δουλεψει sub!To sub ηταν ευκαιρια με 150 ευρω για μενα και γι αυτο δεν το σκεφτηκα 2η φορα κ τηλεφωνησα για να το αγορασω!Οντως το sub ηταν σε τελεια κατασταση απ εξω.αλλα δυστυχως δεν μπορεσε να λειτουργησει!Παρα μονο στο tape out που δουλεψε για λιγο!Αλλα μου φαινεται πολυ περιεργο να μη δουλευει ενα sub stin preout!!!Η υγρασια ηταν το μονο π μπορουσα να σκεφτω,αφου δεν υπηρχε ουτε ενα σημαδια απο χτυπημα!Γι αυτο κ το ειπα!
Και γιατι οταν το εδωσες πισω φιλε Φωτη δεν εξηγησες στον πωλητη οτι το επειστρεφεις γιατι πιστευεις οτι εχει προβλημα καθως
δοκιμασες τον ενισχυτη σου με αλλο sub και δουλευε στην pre out ?

F

Fotis239

Guest

Ο λογος που το κρατησα ηταν οτι ο ανθρωπος μου ειπε οτι επειδη μου ειπε ο ανθρωπος οτι επειδη δεν γινεται να συνδεσω το σαμπ στην εξοδο pre out,αλλα οτι αν το εβαζα κ το συνεδεα με τις εισοδους για τα ηχεια θα δουλευε κανονικοτατα!Μολις εφυγε δοκιμασα παλι αυτο π μου ειπε και παλι τιποτα.Λεω δεν ειναι δυνατον και λαθος θα εχει γινει!Βαζω παλι απο pre out ,παλι τιποτα!Συγνωμη κιολας αλλα μου φαινεται αδυνατον να το ειχα εγω για 10 λεπτα χωρις καν να μπορει να παιξει και να το χαλασα!Δεν ξερω πως μπορει να καει ενα σαμπ με αυτον τον τροπο!

Μου φαινεται λιγο χαζο θα ελεγα να αγορασω ενα χαλασμενο προιον!
Λερωμενη φωλια δεν εχω.Και εγω που ξερω οτι το σαμπ δεν ηταν οντως χαλασμενο,και αυτο το προβλημα δεν το εμφανιζε κατα διαστηματα?Οπως αποδειχθηκε ο ενισχυτης δουλευει κανονικοτατα με αλλα σαμπς!
Επειδη ειμαι συνεπεστατος παντα με οτι κ αν κανω και αυο που συμαβαινει εδω δεν μ εχει ξανασυμβει,σας παρακαλω πειτε μου τι πρεπει να κανω!Και που εχω αδικο..
Στην τελικη θα ηταν πολυ σωστο να γνωριζω οτι εχει προβλημα και να το παω εγω στον Νακα και να πληρωσω και το Service του + την τιμη αγορας 150.

Αλεξανδρε θα μπορουσες να μου πεις τι θα ηθελες να κανουμε για να λυθει η παρεξηγηση?Δεν μου αρεσει καθολου αυτο που συμβανει..

Reaction score
0
καλησπέρα κατ'αρχιν και χρόνια πολλά σε όλους. Σε συνέχεια λοιπόν της προηγούμενης συζήτησής μας, θα παραθέσω ως απαντήσεις συγκεκριμένα γεγονότα που ο καθένας μπορεί να κατανοήσει χωρίς ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις

- πρώτον δεν υπάρχει ενδεχόμενο να προσπαθούσα να πουλήσω μια συσκεύη η οποία δεν λειτουργεί, σαν να λειτουργεί αυτά θεωρώ ότι είναι κατινίστικες νοοτροπίες και δεν αρμόζουν σε μέλη μια κοινότητας όπως είναι αυτό το forum, ειμαι απόλυτα βέβαιος οτι το sub λειτουργούσε στη εντέλεια
- δεύτερον δεν έχω συναντήσει ποτέ στα χρονικά που ασχολούμε με ήχο συσκεύη η οποία να λειτουργεί επιλεκτικά δηλ να λειτουργεί με μια σύνδεση και όχι με άλλη. Είναι βέβαιο ότι απο τη στιγμή που στο tape έδωσε σημεία λειτουργίας ή η προενίσχυσή σου έχει πρόβλημα ή δeν μπορώ να φανταστώ τι άλλο σίγουρα δεν φτάιει το μηχάνημά μου και προκαλώ οποιονδήποτε σε αυτό να μου αποδείξη το αντίθετο. Και όπως ανέφερα παραπάνω αυτός είναι ο τρόπος που δουλεύει το tape δίνει μια σταθερή ένταση χωρίς να αυξο-μειώνεται σαν ένδειξη απλά οτι το sub δουλεύει άρα φίλε tyler στο tape θεωρώ οτι λειτούργησε κανονικότατα
- τρίτον είχα ένα μηχανημα που λειτουργούσε πλήρως και τώρα το έχω αχρηστέψει με ό,τι αυτό συνεπάγεται και φυσικά δεν μπορεί να συνέβη έτσι ξαφνικά μόλις άνοιξα το διακόπτη κάτι θα έχει προηγηθεί και προηγήθηκε απο σένα γιατι πρώτον όταν το άνοιξα μπροστά σου δεν έκανε κανένα παράξενο ήχο και δεύτερον σε έβαλα να το ακούσεις τη στιγμή που το έκανε άρα μιλάμε για μια αλλαγή που έγινε στα χέρια σου. Θα στείλω την πλακέτα σε ένα φίλο μου τεχνικό και θα μου απαντήσει τι συνέβη.

Δεν θέλω να κάνεις κάτι Φώτη καλές γιορτές

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

εγω μια ερωτηση εχω να κανω σε σενα φιλε Αλεξ. Το sub λειτουργουσε στο δικο σου συστημα οταν το συνεδεες στην preout ή στο tape out? Ρωτω γιατι κανονικα θα επρεπε να δουλευει εκτος αν δεν υποστηριζε σημα εξοδου γραμμης (line out), που δεν γινεται οταν μιλαμε για ενεργο σαμπ.

Επισης θελω να πω οτι δεν ενδιαφερει εμας να βγαλουμε καποιο συμπερασμα απο ολη αυτη την ιστορια, αλλα να τα βρειτε μεταξυ σας οι εμπλεκομενοι.

Οσον αφορα το υφος και την ηθικη και την αμοιβαιοτητα οσων συμμετεχουν στο AVSITE, εχω να πω οτι συμφωνω, οτι πρεπει να υπαρχει, γιατι μοιραζομαστε την "αρρωστια" μας, και επισης οτι απο δω μεσα εχω κανει ηδη 3 συναλλαγες στις οποιες εμπιστευτηκα τον αλλο και δεν εκανα ουτε δοκιμη ουτε ακροαση.

Αν ειναι να κανουμε τα πραγματα δυσκολα ακομη και μεταξυ μας, ας το αφησουμε καλυτερα..

Reaction score
0
to sub συνδέθηκε μόνο σε έξοδο για sub πεντακάναλου ενισχυτή δηλ στην .1 και μόνον εκεί γι'αυτό και δεν γνωρίζω να σου απαντήσω εάν υποστηρίζει ή όχι σήμα εξόδου (line out) και είναι μια λογική εξήγηση αλλά να σου πώ κάτι; Δεν ανέχομαι με τίποτε εξυπνάδες τύπου ''ελλατωματικό προιόν'' ή υγρασία'' κλπ, έχω κάνει κι εγώ ουκ ολίγες συναλλαγές και με ανθρώπους ιδιαίτερα δύστροπους που ''την ψάχνουν'' πολύ σχολαστικά και ουδέποτε υπήρξε παραπονα ούτε ως προς την εμφάνιση ούτε ως προς τη λειτουργικότητα των συσκεύων. Έχω τις καλύτερες των εντυπώσεων για όλα τα μέλη του forum και θέλω να εξακολουθήσω να τις έχω.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

αν η εξοδος του 5καναλου ειναι εξοδος σταθερης σταθμης, γραμμης δηλαδη, τοτε αφου μιλαμε για ενεργο σαμπ, τοτε συνεπαγεται οτι αυτο πρεπει να δεχεται ενα σταθερο σημα απο εξοδο γραμμης, ετσι ωστε να το ενισχυει μεσα απο τα δικα του κυκλωματα. Αρα το σαμπ θα επρεπε να δουλευει κανονικα τροφοδουμενο απο TAPE OUT ή PRE OUT..

An εγινε το απιστευτο, το μηχανημα να χαλασει κατα τη διαδρομη της συναλλαγης σας, τι να πω?? Ο διαολος εχει πολλα ποδαρια

Reaction score
0

αν η εξοδος του 5καναλου ειναι εξοδος σταθερης σταθμης, γραμμης δηλαδη, τοτε αφου μιλαμε για ενεργο σαμπ, τοτε συνεπαγεται οτι αυτο πρεπει να δεχεται ενα σταθερο σημα απο εξοδο γραμμης, ετσι ωστε να το ενισχυει μεσα απο τα δικα του κυκλωματα. Αρα το σαμπ θα επρεπε να δουλευει κανονικα τροφοδουμενο απο TAPE OUT ή PRE OUT..

An εγινε το απιστευτο, το μηχανημα να χαλασει κατα τη διαδρομη της συναλλαγης σας, τι να πω?? Ο διαολος εχει πολλα ποδαρια
Ξέρω με μεγάλη βεβαιότητα και το διασταύρωσα με τεχνικό οτι η tape εφαρμόζει άλλη τάση και δεν επιτρέπει τη σωστή λειτουργία του sub όπως επίσης αυτό που μου είπε ο τεχνικός είναι ότι υπάρχει πιθανότητα να κάηκε το προενισχυτικό στάδιο του sub αλλά όλα αυτά είναι εικασίες θα δείξει η εξέταση

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

το οτι κατι καηκε στο σαμπ ειναι το μονο προφανες.. Λυπαμαι. Η tape πρεπει να δινει γυρω στα 2 volt. Η sub out του 5καναλου δεν ξερω ακριβως, αλλα αν ειναι χαμηλοτερη, τοτε ο τεχνικος σου εχει δικιο. Εγω ενα Paradigm που δοκιμασα στο σπιτι μου, στην TAPE out ηταν οκ.. Ισως το Yamaha να μην υποστηριζε τετοια ταση. Μου "μυριζει" οτι το συνδεσατε με λαθοε τροπο, σε εισοδο pre in του σαμπ, με ταση line out του ενισχυτη..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.511
Νεότερο μέλος
ztv