Yamaha yst-sw300

Reaction score
1
Έχω βρει δύο εγχειρίδια. Το ένα είναι από απλή πώληση από κατάστημα και το άλλο για τεχνικό έλεγχο (service manual). Σχετικά με την απόκριση συχνότητας αναφέρει στο ένα 18hz-140hz στα -10dB και στο τεχνικού ελέγχου 18hz-140hz στα -3dB. Τι από τα δύο ισχύει ; εσύ προσωπικά τι χρήση του κάνεις και τι εμπειρία έχεις; ευχαριστώ!
Πρόσφατα το απέκτησα και εγώ. Τι να επιλέξω; αναστροφή φάσης ή κανονική; είναι τοποθετημένο στο πλάι σε γωνία.

gid

Reaction score
9.974
Πολύ απίθανο το -3dB.

Του κάνω χρήση home-theatre. Θα το αλλάξω μόνο αν χαλάσει, αφού με καλύπτει πλήρως.

Με τη φάση πρέπει να πειραματιστείς, υπάρχουν οδηγίες στο διαδίκτυο.

Reaction score
1
Πολύ απίθανο το -3dB.

Του κάνω χρήση home-theatre. Θα το αλλάξω μόνο αν χαλάσει, αφού με καλύπτει πλήρως.

Με τη φάση πρέπει να πειραματιστείς, υπάρχουν οδηγίες στο διαδίκτυο.
Το
Δηλαδή μάλλον ισχύει το -10dB; Πάντως μου κάνει εντύπωση γιατί σε προϊόντα yamaha κυκλοφορούν άλλα εγχειρίδια για χρήστες και άλλα για τεχνικούς. Στο συγκεκριμένο διαφοροποιείται μόνο ως προς αυτό. Το ένα λέει -3 και το άλλο -6. Το έψαξα και αλλού και αυτό που βρήκα είναι ότι σε αυτές τις περιπτώσεις ισχύουν οι πληροφορίες για τον τεχνικό έλεγχο. Δηλαδή τα -3dB. Κάτι ακόμα. Το πάνελ του ξύλου μπροστά που είναι εφαρμοσμένος ο οδηγός, δεν έχει την αίσθηση της στεγνότητας που έχουν οι άλλες πλευρές. Δεν είναι νωπό αλλά έχει την αίσθηση σαν να είναι λιπαρό.
Δεν έχει όμως κανένα σημάδι φθοράς από υγρασία, διαρροή άλλη κτλ. Είναι φυσιολογικό;
Στο δικό σου είναι έτσι;

Σε ευχαριστώ πολύ που απάντησες πριν!

gid

Reaction score
9.974
Ναι κι εμένα έτσι είναι, κάπως σα να κολλάει λίγο. Δεν το είχα προσέξει. Του το συγχωρώ πάντως.

Reaction score
1
Ναι κι εμένα έτσι είναι, κάπως σα να κολλάει λίγο. Δεν το είχα προσέξει. Του το συγχωρώ πάντως.
Υπάρχουν στο δικό σου ίχνη στο χαρτί του κώνου;

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.621
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds