yamakawa375 και progresive scan απο component

Μηνύματα
21
Reaction score
0
Δινει το yamakawa375 απο την component , 720p? η μονο μεσω dvi?
Aν γνωριζει κανεις φιλος ας μου πει γιατι το σκεφτομαι για αγορα...
 


Μηνύματα
21
Reaction score
0
Γιωργο το εχεις δοκιμασει φανταζομαι για να το λες...και η εικονα απο componenet σε γενικες γραμμες?..ενταξει το αποκορυφωμα του ειναι με dvi αλλα ειμαι περιεργος να δω εαν και απο component (στα 720p ομως )βρισκεται σε καποια ικανοποιητικα πλαισια.Μου κανει εντυπωση που player σαν το 3910 της denon δε δινουν 720p απο component και το yamakawa δινει!!!
 

Μηνύματα
42
Reaction score
0
Όχι δεν το έχω δοκιμάσει....παρ' όλο που το έχω!!! Ο λόγος είναι ότι το 365 χρειάζεται να πάρω το καλώδιο απο scart σε component καθώς δεν έχει ξεχωριστή component έξοδο (που το 375 έχει). Επομένως από τη στιγμή που υπάρχει το DVI δεν μπήκα καν στον κόπο να το κοιτάξω. Στο λέω επειδή υπάρχει η επιλογή στο μενού.
Το DVI είναι πράγματι πολύ καθαρό αλλά δεν μπορώ να σου το συγκρίνω με το component.

Δεν ξέρω πόσο hifiντελάς είσαι....αλλά τουλάχιστον εγώ είμαι ευτυχισμένος μαζί του....(ιδιαίτερα από τότε που βρήκα τον τρόπο να δείχνω τους Ελληνικούς υπότιτλους στα DivX).....Σε λίγες μέρες αναμένω και το 375 μιας και "έσπρωξα" το 365 σε ένα φίλο....

Ελπίζω να σε βοήθησα.....Πάντως δεν μπορώ να παραβλέψω ότι το Samsung 841 προσφέρει τα ίδια με λίγο περισσότερα χρήματα.....(δεν ξέρω αν οι scaler είναι συγκρίσιμοι), αλλά για μένα ορισμένα χαρακτηριστικά του 375 είναι must have οπότε....
 

Μηνύματα
89
Reaction score
0
Γιώργο και Αλέξη, το 365 αλλά και το 375 δίνουνε μέχρι και 1080i (το 375 νομίζω και 1080i σε 50Hz) σε component (το 365 μέσω του scart). Δεν είμαι σίγουρος αν το κάνουνε χωρίς να "κλείσεις" το macrovision απο το "κρυφό" (λέμε τώρα...) μενού αλλαγής περιοχών, αλλά πάντως γίνεται (και άρα Αλέξη υπθέτω οτι και το 3910 με σπάσιμο θα πρέπει να μπορεί να κάνει το ίδιο... μάλλον είναι θέμα του HDCP).
Αυτό που εμένα μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι πως ενώ τα δυο players έχουνε ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο hardware (Sigma REALmagic EM8500 και Silicon Image στην DVI έξοδο, αλλά με διαφορετική σχεδίαση στην πλακέτα :wink: ), σε component είδα μία ΣΥΜΑΝΤΙΝΚΗ διαφορά υπέρ του 375 σε σημείο που πλέον αναρωτιέμαι αν το 365 που εχω εχει κάποιο πρόβλημα με την ένταση της εξόδου του!!! (το 375 δίνει εικόνα με σαφώς μεγαλύτερη δυναμική περιοχή) Και τα 2 players τα δοκίμασα με τις ίδιες παραμέτρους bright/conrst και η διαφορά ήταν εμφανέστατη ακόμα και χωρίς Α/Β δοκιμές. Επίσης να προσθέσω ότι η DVI έξοδος είναι μάλλον "ασθενική" (λίγο καλύτερη στο 375) και δέν πιστεύω οτι θα μπορέσει να κλειδώσει με καλώδιο πάνω απο 10 μέτρα (ακόμα και εκεί το 365 είναι ίσως αμφίβολο).
Όσον αφορα τώρα τον scaler κάνει αρκετα καλή δουλειά, όπως επίσης και ο deinterlacer... αρκεί η ταινία να έχει σωστά flags (δηλαδή Starwars Ep1 kai 2 τα βλέπεις μάλλον με τον deinterlacer του projector όποιος και αν είναι αυτός :roll: ).
 

Μηνύματα
21
Reaction score
0
Παιδια με βοηθησατε πολυ,σας ευχαριστω και τους δυο...μαλλον παω για αγορα!!!
 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.645
Μηνύματα
2.870.195
Members
37.934
Νεότερο μέλος
daemon76
Top