Yellow Dog Linux 6.2 released

Reaction score
0
Έχει διαφορά στις επιδόσεις , εκμεταλλεύεται περισσότερο την VRAM του ps3 κλπ κλπ

περισσότερες λεπτομέρειες εδώ

Reaction score
0
Αυτή η έκδοση προσφέρει έναν πυρήνα v2.6.29 ενημέρωση για συστήματα 64-bit, OpenOffice
3.0, Firefox 3.0.6 και IBM Cell SDK v3.1.0.1, καθώς και για την επόμενη γενιά
των ps3vram για γρήγορη, την προσωρινή αποθήκευση αρχείων ή με τη χρήση swap PS3 βίντεο RAM. Με
αυτή την έκδοση, ps3vram είναι έως και 50% ταχύτερα από ό, τι στο YDL 6.1 και είναι
ενεργοποιείται αυτόματα ως swap.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Yellow Dog Linux 6.2 released

Αυτή η έκδοση προσφέρει έναν πυρήνα v2.6.29 ενημέρωση για συστήματα 64-bit, OpenOffice
3.0, Firefox 3.0.6 και IBM Cell SDK v3.1.0.1, καθώς και για την επόμενη γενιά
των ps3vram για γρήγορη, την προσωρινή αποθήκευση αρχείων ή με τη χρήση swap PS3 βίντεο RAM. Με
αυτή την έκδοση, ps3vram είναι έως και 50% ταχύτερα από ό, τι στο YDL 6.1 και είναι
ενεργοποιείται αυτόματα ως swap.
Για περνα την και πες μας.

Reaction score
0
Απάντηση: Yellow Dog Linux 6.2 released

Θα ήθελα και εγώ να μάθω εντυπώσεις, γιατί έχω κάνει αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες εγκατάστασης YDL 6.1, Ubuntu 8.10 & 9.04 στο PS3..(μου κολλάει στο kboot:) και στην αναζήτηση βοήθειας από το ίντερνετ, είδα πως τελικά δεν αξίζει τον κόπο το όλο εγχείρημα..
Παρ' όλα αυτά με ενδιαφέρει πολύ το θέμα και θα προσπαθήσω για μια φορά ακόμα με το 6.2 μπάς και σταθώ τυχερός..
Αν το έχει κάνει κάποιος άλλος θα ήθελα την προσωπική του γνώμη.

Reaction score
50

Θα με ενδιέφερε και εμένα η διαδικασία, και αν υπήρχε και φωτογραφικό υλικό θα ήταν ακόμα καλύτερα!!!

Reaction score
0

Με χαρά ανακοινώνω πως από χθες βράδυ έχω full function YDL 6.2 στο PS3.
Για όσους ενδιαφέρονται, υπάρχουν 3 videos που δείχνουν τον τρόπο εγκατάστασης και αν ακολουθήσετε τις οδηγίες όλα θα κυλήσουν νεράκι..

1) http://www.youtube.com/watch?v=DkupMUgqIkQ
2) http://www.youtube.com/watch?v=xXOmoEFjEks
3) http://www.youtube.com/watch?v=qAhfH0g6P60

Η μόνη αλλαγή που έκανα στην εγκατάσταση ήταν στο Kboot: install_ps3_720p να γράψω install_ps3_1080p

Τώρα το YDL είναι αλήθεια πως είναι φτωχό σε γραφικά (σε σχέση με το Ubuntu), αλλά όλα δουλεύουν ρολόι..
Στην επιφάνεια εργασίας έχει ένα χρήσιμο dock που ενσωματώνει όλες τις λειτουργίες του συστήματος και ότι χρειαστεί κανείς θα το βρεί από εκεί.. ακόμα και την επιλογή της επανεκκίνησης στο περιβάλλον του PS3.
Κάτι που πρόσεξα είναι πως το YDL υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα αλλά στο Open Office δεν κατάφερα να γράψω ακόμα ελληνικά..

Στο ψάξιμο τώρα για εφαρμογές και πειράγματα :119::119::119:
Κάπου διάβασα για το StreamMyGame.. θα ενημερώσω οταν έχω νεότερα..

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.083
Members
38.527
Νεότερο μέλος
argiristheo