YELLOWBOX MAGAZINE - Το νέο περιοδικό για τον ήχο & την εικόνα!

Μηνύματα
3.860
Reaction score
632
Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021 το έκτο τεύχος με δύο από τις 6 επιλογές δώρων να είναι τα: The Kings & Queens of Swing (4CD BOX), Lucinda Williams – Blessed (CD).

 

Μηνύματα
27
Reaction score
15
1612307574050.png

 

blackboxshow

Επαγγελματίας
Μηνύματα
270
Reaction score
1.566
Καλημέρα σας όλους!

Κυκλοφόρησε σήμερα, 3 Φεβρουαρίου, το 6ο τεύχος του YELLOWBOX.
Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τα συνοδευτικά δώρα του περιοδικού ακολουθώντας το link:

Yellowbox Issue 06 Music Titles - Yellowbox

Καλή συνέχεια!
 






blackboxshow

Επαγγελματίας
Μηνύματα
270
Reaction score
1.566
Αθήνα κέντρο ακόμα δεν βρέθηκε...:idk:
Που ψάξατε στο κέντρο της Αθήνας και δεν το βρήκατε?
Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να το αγοράσετε από το yellowbox.gr
Το περίπτερο στην Πανεπιστημίου, στο 39, έξω από την Cosmote το έχει 100% πάντως :)
 

Μηνύματα
10
Reaction score
15
Που ψάξατε στο κέντρο της Αθήνας και δεν το βρήκατε?
Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να το αγοράσετε από το yellowbox.gr
Το περίπτερο στην Πανεπιστημίου, στο 39, έξω από την Cosmote το έχει 100% πάντως :)
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση...
το βρήκα σήμερα το πρώι
Οι εντυπώσεις μου είναι θετικές σε περιεχόμενο και το cd (the kings and the queens of swing) έχει πόλυ ποιοτικό ήχο
1612466177445.png
 




Kotsidis John

Photography
Moderator
Μηνύματα
13.842
Reaction score
34.081
κι εγω το αγορασα εδω και πολλες μερες, ολα καλα, δοκιμαστε αλλα σημειο πωλησης
 

Mr Spock

demokratischer - sektor
Μηνύματα
18.410
Reaction score
50.370
1617267909234.png



Highlights 7ου τεύχους

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ: Ηχομπάρες –
Απλές, οικονομικές, πολυκάναλες, τρισδιάστατες, ηχομπάρες για κάθε περίπτωση! Ένας πλήρης οδηγός αγοράς για να σας βοηθήσει με την επιλογή της ηχομπάρας που εσείς θέλετε ή μπορείτε να πάρετε (ή και τα δύο!)

COVER STORY: Arcam SA30:Και, εν προκειμένω, η δουλειά ήταν να σχεδιάσει έναν σύγχρονο ολοκληρωμένο ενισχυτή χωρίς, όμως, να απεμπολήσει τις κλασικές αξίες μέσα από τις οποίες την γνωρίσαμε και για τις οποίες την αγαπάμε. Κι έτσι, ο SA30 έχει πολλούς στόχους. Να είναι ένας καλός ενισχυτής, να διαχειρίζεται όλα τα διαθέσιμα σήματα και να ακούγεται καλά. Απλά πράγματα δηλαδή (λέμε τώρα)…

Αdvance Paris Α10 Classic: Γνωρίζοντας τον πρότερο έντιμο βίο της Advance Paris στον χώρο χώρο των all-in-one πολυσυσκευών δεν μας προκαλεί εντύπωση ότι επανέρχεται δυναμικά με μία ακόμα ενδιαφέρουσα πρόταση. Ο Γάλλος κατασκευαστής έχει χτίσει παράδοση στο να προσφέρει συσκευές που τα κάνουν όλα και -πιο συχνά από το αντίθετο- συμφέρουν. Μια τέτοια περίπτωση φιλοδοξεί να είναι και ο A10 Classic.

Pro-Ject Stream Box S2 Ultra: Η Pro-Ject προσπαθεί να δώσει λύση σε ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα (και προκλητικά) προβλήματα του σύγχρονου audio: Το interfacing μεταξύ της υποδομής data και του συστήματος αναπαραγωγής ήχου, τόσο στο επίπεδο του hardware, όσο και στο επίπεδο του software. Δοκιμάζουμε την ιδέα της, η οποία περιλαμβάνει έναν ενσωματωμένο υπολογιστή και λογισμικό ανοικτού κώδικα και μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

Dutch & Dutch 8c: Όπως το θρυλικό πλοίο-φάντασμα, τα 8c είναι παρόντα στον χώρο αλλά φευγαλέα ως ηχητικές πηγές. Ακούς το αποτέλεσμα, αλλά δεν μπορείς να τα εντοπίσεις. Μόνο την υπογραφή τους στο σύστημα μπορείς να διακρίνεις ξεκάθαρα και είναι μια σημαντική, βαρύνουσας σημασίας υπογραφή, αφού καθορίζουν το τελικό αποτέλεσμα με τρόπο… χμμ.. καθοριστικό. Είναι πραγματικά ευτύχημα να είσαι μάρτυρας πραγματικών, σοβαρών τεχνολογικών εξελίξεων!

Tsakiridis Devices Theseus: Μπορεί η προφορά του ονόματος “Tsakiridis” να προκαλεί κόμπο στην γλώσσα των ξένων audiophiles αλλά η εκμάθηση ελληνικών μάλλον είναι κάτι που αναγκάζονται να κάνουν χάρις σε συσκευές όπως ο Aeolos, o Hermes και ο Τheseus. Τυχαίο; Μην το νομίζετε!

Bryston BDA 14.3: το Streamer BDA-3.14 είναι κατά σειρά το έκτο μοντέλο της εταιρείας, και ένα από τα τρία που παράγει σήμερα. Ουσιαστικά το BDA-3.14 είναι το DAC BDA-3 της εταιρείας με ένα εσωτερικό module που αναλαμβάνει το streaming.ο BDA 3.14. Aν νομίζετε ότι αντλείται χαρά και ικανοποίηση από ένα DAC με όμορφο και χρωματισμένο ήχο (με λυχνίες ας πούμε), δεν φαντάζεστε τους μαγικούς ορίζοντες που θα σας ανοίξει το BDA 3.14, κάνοντας σας με την ουδετερότητα του να νομίζετε ότι ακούτε τη μουσική σας για πρώτη φορά.

Rupert Neve RNHP: Στις 13 Φεβρουαρίου και κατά τη διάρκεια της συγγραφής αυτού του άρθρου μας, ανακοινώθηκε ότι ο Ρούπερτ Νιβ έφυγε από τη ζωή μια μέρα νωρίτερα, όντας πλήρης χρόνων (94), επαίνων (Grammy 1997) και βεβαίως, προσφοράς προς τις νέες γενιές. Δείτε την δοκιμή αυτή ως ένα φόρο τιμής προς μια σημαντική προσωπικότητα του χώρου αλλά και ως μια ευκαιρία να γνωριστείτε με “τον ήχο της Neve”.

Cambdridge Audio SX-80: Ο Βρετανός κατασκευαστής έχει αποδείξει ότι γνωρίζει πως να προσφέρει τίμιες λύσεις σε λογικά χρήματα. Συνεπώς, έχει ενδιαφέρον να δούμε τι μπορεί να μας δώσει η εταιρεία και σε μια κατηγορία προϊόντων που το όνομα της αναφέρεται λιγότερο συχνά εκείνη των ηχείων. Προς αυτή την κατεύθυνση θα εξετάσουμε το φθηνότερο ηχείο δαπέδου της εταιρείας, το SX-80.

Τεχνικό Άρθρο / Ηχείο Κλειστού Τύπου: Το ηχείο κλειστού τύπου (closed box) είναι ο πιο απλός και εύκολος τρόπος για να κατασκευαστεί ένα ηχείο. Χρειάζεται μόνο ένα κουτί, συνήθως ξύλινο, ερμητικά κλειστό σε όλες τις πλευρές, εκτός από ένα άνοιγμα στην εμπρός πλευρά, όπου τοποθετείται το μεγάφωνο. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες σε αυτό το άρτιο τεχνικό άρθρο του Γιώργου Νταναβάρα!

 



blackboxshow

Επαγγελματίας
Μηνύματα
270
Reaction score
1.566
Αγαπητοι φίλοι
Στην Αττική κυκλοφορεί αύριο (3/4) το 7ο τεύχος, σήμερα το είχαν ορισμένες περιοχές κυρίως στο κέντρο της Αθήνας. Στις 5/4 κυκλοφορεί και εκτός Αθηνών.

Γιορτάζουμε τον έναν χρόνο κυκλοφορίας YELLOWBOX με δώρα αξίας 3.000 Ευρώ!
Δείτε εδώ τις λεπτομέρειες:

150 σελίδες ύλης, 22 reviews, 40 σελίδες με δισκούς, αφιερώματα, συνεντεύξεις, βιβλία.

Και φυσικά, 6 νέοι μουσικοί τίτλοι διανέμονται εντελώς δωρεάν με το περιοδικό:

Σημαντική προσθήκη στο περιοδικό είναι η απόφασή να συμπεριλάβουμε σύμβολα που χαρακτηρίζουν τις συσκευές που δοκιμάζουμε ξεκινώντας από το τρέχον τεύχος.

Καλό βράδυ!
 




Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.313
Μηνύματα
2.858.201
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top