(Zητηση ενισχυτη μεχρι 500 ευρω)

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Ρε σεις... γιατί δεν μπορώ να στείλω ΠΜ στον Γιάννη??? :o

Reaction score
5.893
Τι ηχεία θα οδηγήσει; γιατί ειδικά αυτόν?
Quad 11L
Επελεξα αυτόν λογω ότι εχει ότι χρειαζομαι σε μια συσκευη. phono,dac,και αριστη κατασκευη.Ειχα γεμισει τον τοπο διαφορα μπλιμπλικια.
Εχεις καμμια άλλη προταση?

Reaction score
1.832
Quad 11L
Επελεξα αυτόν λογω ότι εχει ότι χρειαζομαι σε μια συσκευη. phono,dac,και αριστη κατασκευη.Ειχα γεμισει τον τοπο διαφορα μπλιμπλικια.
Εχεις καμμια άλλη προταση?
Όχι, απλά σε ρωτάω γιατί κι εγώ στο ψάξιμο είμαι για τα chario. Εχω γερασει και θέλω κάτι γλυκόηχο που να παίζει καλά από χαμηλές εντάσεις... πως παίζει ο xtz?

Reaction score
5.893
Δεν τον έχω ακούσει,άλλα βασίζομαι στα λόγια του Παντελή,όπου τον έχει ακούσει σπίτι του,και σε αυτά που διάβασα σε ξένα φόρουμ.για τα χρήματα που ζητάει,και για αυτά που παρέχει είναι the best.

Reaction score
620
Δεν θελω να στην χαλασω Γιαννη, αλλα εγω με τον καιρο συμβιωσης με advance, xtz καταλαβα οτι εχουν καλουδια μεσα αλλα απο ηχο δεν...Ηταν χαοτικη η διαφορα οταν αλλαξα ενισχυτη. Πολυ ψυχρος ρε παιδι μου..μακαρι να τον ειχα ακομα να τον ακουγες

Reaction score
620
Περιπου 1 μηνα πριν ειχε μπει αγγελια για εναν yamaha as-1000 στα 600 ευρω. Τον εχεις ακουσει; δεν τον εχω ακουσει προσωπικα αλλα σε σχεση με τον xtz θα εμπαινα στον κοπο να τον ακουσω

Reaction score
5.893
Δεν θελω να στην χαλασω Γιαννη, αλλα εγω με τον καιρο συμβιωσης με advance, xtz καταλαβα οτι εχουν καλουδια μεσα αλλα απο ηχο δεν...Ηταν χαοτικη η διαφορα οταν αλλαξα ενισχυτη. Πολυ ψυχρος ρε παιδι μου..μακαρι να τον ειχα ακομα να τον ακουγες
Μαλιστα....
Παλιοτερα ειχα σετ προ/τελικου advance και ξερω περιπου τι παιζει. Στο σετ επασχε ο προενισχυτης.
Δεχομαι προτασεις και γνωμες. Το ταβανι μου είναι τα 600 ευρω για μεταχειρισμενο αν βρεθει κατι αξιολογο.

Reaction score
5.893
Περιπου 1 μηνα πριν ειχε μπει αγγελια για εναν yamaha as-1000 στα 600 ευρω. Τον εχεις ακουσει; δεν τον εχω ακουσει προσωπικα αλλα σε σχεση με τον xtz θα εμπαινα στον κοπο να τον ακουσω
Αυτόν ειχα. Δικια μου ηταν η αγγελια.

Reaction score
620
Α οκ..θα εχουμε τον νου μας Γιαννη. Απλα ηθελα να μιλησω απο μερια μου για την συμβιωση με τα συγκεκριμενα μηχανηματα.

Reaction score
996
Γιάννη, στη θέση σου θα κοιτούσα για κανένα Quad pre/power combo (π.χ. 99/909);

Επίσης στο Audiogon ένας τύπος μίλαγε για καλή συνέργεια με τον Creek Evolution. Είναι 300 ευρώ πάνω από το μπάτζετ σου, αλλά αν αξίζει το ηχητικό αποτέλεσμα μήπως αξίζει και η υπέρβαση;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.126
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON