ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 731
Θα βρειτε τα...προεορτια στο:
http://www.cine4home.de/tests/projektoren/SanyoZ5Preview/Z5Preview.htm
Πολύ απλό: Απευθύνεται σε όσους θέλουν απλά την καλύτερη εικόναΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Πολυ θα ηθελα να ξερω το target group του Ζ5 :roll:

) και η τιμή είναι πραγματικά χαμηλή.Θα έλεγα ότι κάνεις λάθος, μιας και ο Ζ4 θεωρείται ο πιο κινηματογραφικός από τους D5.eNeRGy said:οχι απλα επιτελους παραδεχονται οτι δεν ηταν αξιος διπλα στους επσον και πανασονικ οποτε και τον αναβαθμησαν...!
και ολες οι διπλες ιριδες και τα κουραφεξαλα ηταν τρικ του μαρκετινγκ...
Ο Αδολφος Χιτλερ ειχε γραψει στο βιβλιο του "ο Αγων μου" περιγραφοντας τους Εβραιους(γραφω απο μνημης) :unforgiven said:Θα έλεγα ότι κάνεις λάθος, μιας και ο Ζ4 θεωρείται ο πιο κινηματογραφικός από τους D5.eNeRGy said:οχι απλα επιτελους παραδεχονται οτι δεν ηταν αξιος διπλα στους επσον και πανασονικ οποτε και τον αναβαθμησαν...!
και ολες οι διπλες ιριδες και τα κουραφεξαλα ηταν τρικ του μαρκετινγκ...

Eιναι αυτοι που το 7000 προς 1 CR δεν τους φτανει :mrgreen: και θελουν 10000 προς 1 :mrgreen:Πολυ θα ηθελα να ξερω το target group του Ζ5

Και να αρχισει να καιει λαμπα ? οχι ρε παιδι μου αμαρτια ειναι ...... :mrgreen:ο MacGyver θα τον βγάλει από το κουτί του
Να σε πω!unforgiven said:
Βασικα ειναι για να πιασει τους ασχετους γιατι ο πωλητης θα λεει...
εχω τον πανασονικ 900, τον επσον 600, και τον ολκαινουριο σανυο Ζ5... περιπου ιδια λεφτα ολοι...
ποιον νομιζετε να αγορασει ο ασχετιδης???