Zizik's Maxi Home Theater

Reaction score
2.215
1. Γιά αλλαγή.
2. Για να βλέπω την οθόνη του ενισχυτή, κυρίως το volume.
3. Γιατί γιά να γίνω χαϊεντάς στο μέλλον, πρέπει να έχω κοντά καλώδια LCR.
Χαράς στο κουράγιο σου. Εγώ την περασμένη εβδομάδα έβαλα στη θέση τους ηχεία - ενισχυτή - καλώδια, μου πήρε όλο το απόγευμα και δεν είχα μετά ούτε όρεξη για να παίξω με τις ρυθμίσεις...

Εννοείται ότι θα κουνηθούν ξανά από τη θέση τους όταν μετακομίσω...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Χαράς στο κουράγιο σου. Εγώ την περασμένη εβδομάδα έβαλα στη θέση τους ηχεία - ενισχυτή - καλώδια, μου πήρε όλο το απόγευμα και δεν είχα μετά ούτε όρεξη για να παίξω με τις ρυθμίσεις...

Εννοείται ότι θα κουνηθούν ξανά από τη θέση τους όταν μετακομίσω...
Και σκέψου ότι έφαγα 6 ώρες την Πέμπτη, 3 την Παρασκευή και 4 την Κυριακή.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Zizik's Maxi Home Theater

έχει και κεντρικό;
δεν το βλέπω βρε Κώστα....:612:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
πως τα παει το κεντρικο βρε...?
Είναι καλά και σε χαιρετά. :605:

Έστρωσε μετά από πολλέεεες ώρες*, και παίζει πολύ ωραία.

*Αλλά το ήξερα, μου το είχε πει ο νεόνυμφος και σύντομα πατερούλης (γιατί δεν ακούει τον xfader!).

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Έγραψα "παίζει πολύ ωραία" κορίτσια, δεν έγραψα "παίζει θεϊκά σαν το sub του Μάκη ή του Σωτήρη"! :116:

Reaction score
5.672
θα μπορουσες ομως να γραψεις " "παίζει πολύ ωραία" κορίτσια, δεν έγραψα "παίζει θεϊκά σαν το κεντρικο του Μάκη ή του Σωτήρη"! "

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Θα μπορούσα επίσης να γράψω, "παίζει πολύ ωραία κορίτσια, δεν παίζει σαν του Σωτήρη, αλλά παίζει σαν του Μάκη"! :142:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Αφού πέρασαν δύο μήνες χωρίς παρενέργειες, είμαι πλέον βέβαιος ότι το πρόβλημα διορθώθηκε οριστικά.

Ο προβολέας παρουσίασε πάλι το θέμα του αναβοσβησίματος των LED μετά από λίγες ημέρες, και η λύση του να φύγει γιά Αμέρικα δεν μου άρεσε καθόλου αν και ο Βαγγέλης Λάμπρου επέμενε.

Πήρα λοιπόν τηλέφωνο τον Σάκη, ο οποίος άρχισε να με κοροϊδεύει γιά τα ρεύματα... :120: Με λίγα λόγια, μου είπε ότι αποκλείεται τέτοια συμπεριφορά να προέρχεται από την παροχή ή από άλλες συσκευές, και ότι τα τροφοδοτικά δεν επηρεάζονται από αυξομειώσεις τάσης ούτε χρειάζονται σταθεροποιητές και UPS που μπορεί να κάνουν και κακό (εξαίρεση τα on line με sine wave υποθέτω)...

Άρπαξα το προβόλι και του το πήγα εκεί*, το έσφαξε, το μέτρησε με τα πολύμετρα, το ψαχούλεψε, το άναψε, το έσβησε, και μου είπε (χωρίς να έχει ξαναδεί LED προβόλι :111:) ότι το κόκκινο LED κάνει throttle γιατί θεωρεί ότι υπερθερμαίνεται και μπαίνει σε προστασία.
Πήγε στη διπλανή πλακέτα controller των LED, μέτρησε κι εκεί, έβγαλε το φισάκι του αισθητήρα υπερθέρμανσης του κόκκινου LED, το έσφιξε, το έβαλε ξανά, και τέλος το πρόβλημα!
Thanks for everything Sakis!

Μετά φάγαμε πίτσες! :116:

*Αλλά ξέχασα το remote χωρίς το οποίο δεν δουλεύει ο προβολέας, και έκανα μιά έξτρα βόλτα Νέα Μάκρη-Κιούρκα-Νέα Μάκρη...:121:

gonis

Luger
Reaction score
12.432
Απάντηση: Re: Zizik's Maxi Home Theater

Μετά φάγαμε πίτσες! :116:

Πολλα περιττα λιπαρα!
Βεβαια απο οσο θυμαμαι το προβολικο ειναι ογκωδες και εχει αναγκες.

Merry Christmas without technical problems.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss