- Reaction score
- 666
Αν χρησιμοποιήσω ελαφρότερο αντίβαρο στο βραχίονα θα χρειαστούν και πάλι τα βαρίδια?
Δεν είμαι σε θέση να κρίνω τι κανει η zux, νομίζω όμως οτι ειναι μεγάλη βλακεία το βαρίδι.Γιατι?
Σε περιπτωση που δεν το μετεφρασες σωστα,αυτο που ειπα ειναι:
"Διαφορετικα" = Αν δεν παρει ΖΥΧ ΤΒ η SB (αλλα μια ΖΥΧ χωρις βαριδι) μπορει να χρησιμοποιησει αλλα βαριδια που υπαρχουν στην αγορα.Δηλαδη η ΖΥΧ κανει λαθος που προσφερει ΟΛΕΣ τις κεφαλες της με η χωρις βαριδια?
Αλλοι αντιπροσωποι οπως και η ιδια η ΖΥΧ δεν το θεωρουν "βλακεια".Δεν είμαι σε θέση να κρίνω τι κανει η zux, νομίζω όμως οτι ειναι μεγάλη βλακεία το βαρίδι.
Πιστεύω οτι η κεφαλη πρεπει να μπαίνει ακέραια.
Έξαλλου δεν βλέπω κανεναν να χρησιμοποιεί βαρίδι.
Όσοι είχαν το πετάξαν.- Ακόμα και ο αντιπρόσωπος της zyx!
Δινει 10Hz με τρια διαφορετικα βαρη κεφαλων ???!!! Το βαρος επισης της 100 ειναι 5γρ (οχι 4.2), 7.7γρ (ΤΒ) ,9.2γρ (SB)Πάντως ο Cartridge Resonance Evaluator του vinylengine δίνει 10 Hz resonant frequency για την R100.
Προσεξε λιγο αυτο που σου ειπα πιο πανω για την ΤΒ εκδοση ακομη και την SB διοτι ο βραχιονας σου ειναι χαμηλης μαζας (αν βεβαια πας για ΖΥΧ).
Ολα τα παραπανω ειναι απολυτως ακριβεις πληροφοριες και φυσικα το εξτρα εργοστασιακο βαρος ειναι ενα με την κεφαλη και οχι κατι ξεχωριστο.Αν ο βραχιονας εχει ενεργο μαζα τετοια που να δινει σωστη συχνοτητα συντονισμου με τα 5γρ της βασικης καφαλης,ασφαλως και δεν θα παρει μια απο τις εκδοσεις TB η SB.Το πικαπ/βραχιονας του φιλου comtal θα παιζει καλυτερα με την ΤΒ.
Οσον αφορα το "οσοι ειχαν το πεταξαν" να σε πληροφορησω οτι τα TB & SB τοποθετουνται ΜΟΝΟΝ απο την ΖΥΧ και δεν μπορεις να τα αφαιρεσεις κατα βουληση.Δεν ειναι κατι που το κρατανε οι δυο βιδες του βραχιονα,αλλα ειναι μερος της κεφαλης.
Μου κανει εντυπωση αυτο το τελευταιο γιατι στην δικη μου περιπτωση δεν μου ειπε τετοια πραγματα ο αντιπροσωπος ...Έξαλλου δεν βλέπω κανεναν να χρησιμοποιεί βαρίδι.
Όσοι είχαν το πετάξαν.- Ακόμα και ο αντιπρόσωπος της zyx!
Δεν ξερω τι σου ειπε παντος στο πικαπ που εχει στημενο για ακροαση, δεν υπαρχει βαρος! ????στην δικη μου περιπτωση δεν μου ειπε τετοια πραγματα