- Reaction score
- 15.548
Απάντηση: Re: Πρόβλημα με Pioneer SC-LX81
δλδ ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος.....
Το θεμα service σην ελλαδα ειναι κομματακι δυσκολο.....απο ολες τις εταιριες.
Εγω θα σου προτεινα εναν av ....japan για μεγαλυτερη σιγουρια στο θεμα ποιοτητας...
Ομως ποτε δεν ξερεις.....
Εγω εχω τον lx82....καλος και κανει μεχρι "καφε".....αλλα.....!!!!!!
Δυστυχως φιλε μου προιοντα τα οποια σου παρεχουν τα παντα οπτικοακουστικος δλδ οπως ενας AV ......παντα θα εχει θεμα στο χρονο ζωης...Η προσπάθειες του Κώστα να επισκευάσει τον ενισχυτή δυστυχώς απέτυχαν.. πρέπει να αλλαχτεί η
πλακέτα των τελικών σταδίων και δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω τόσα χρήματα και να επενδύσω
σε ενα αβέβαιο μέλλον.. οπότε θα προβώ στην αγορά καινούριου ενισχυτή.. υποψήφιοι ειναι 2..
Yamaha RX-V1067 και Yamaha RX-V2067.. για να μην ανοίγω νέο θέμα κι επειδή έχω αρκετό καιρό
να ασχοληθώ με τις εξελίξεις στο θέμα των ενισχυτών (λόγω έλλειψης χρόνου) θα ήθελα με 2 λόγια
να μου πείτε αν γνωρίζετε σε τι υστερεί ο 1067 έναντι του 2067.. προτάσεις για άλλες εταιρείες
απορρίπτονται.Έχουν περάσει απο τα χέρια μου 2 AV της Yamaha στο παρελθόν (DSP-A590 και RX-V800)
οι οποίοι βρίσκονται σε σπίτια φίλων μου αυτή τη στιγμή και λειτουργούν ακόμη!
Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και τις συμβουλές σας, επιτρέψτε μου όμως να ευχαριστήσω
λίγο παραπάνω τον Αργύρη, τον Κώστα καθώς επίσης και το Γιώργο Β. από την Ηχοέκφραση.
δλδ ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος.....
Το θεμα service σην ελλαδα ειναι κομματακι δυσκολο.....απο ολες τις εταιριες.
Εγω θα σου προτεινα εναν av ....japan για μεγαλυτερη σιγουρια στο θεμα ποιοτητας...
Ομως ποτε δεν ξερεις.....
Εγω εχω τον lx82....καλος και κανει μεχρι "καφε".....αλλα.....!!!!!!