Πρόβλημα με Pioneer SC-LX81

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Πρόβλημα με Pioneer SC-LX81

Η προσπάθειες του Κώστα να επισκευάσει τον ενισχυτή δυστυχώς απέτυχαν.. πρέπει να αλλαχτεί η
πλακέτα των τελικών σταδίων και δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω τόσα χρήματα και να επενδύσω
σε ενα αβέβαιο μέλλον.. οπότε θα προβώ στην αγορά καινούριου ενισχυτή.. υποψήφιοι ειναι 2..
Yamaha RX-V1067 και Yamaha RX-V2067.. για να μην ανοίγω νέο θέμα κι επειδή έχω αρκετό καιρό
να ασχοληθώ με τις εξελίξεις στο θέμα των ενισχυτών (λόγω έλλειψης χρόνου) θα ήθελα με 2 λόγια
να μου πείτε αν γνωρίζετε σε τι υστερεί ο 1067 έναντι του 2067.. προτάσεις για άλλες εταιρείες
απορρίπτονται.Έχουν περάσει απο τα χέρια μου 2 AV της Yamaha στο παρελθόν (DSP-A590 και RX-V800)
οι οποίοι βρίσκονται σε σπίτια φίλων μου αυτή τη στιγμή και λειτουργούν ακόμη!

Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και τις συμβουλές σας, επιτρέψτε μου όμως να ευχαριστήσω
λίγο παραπάνω τον Αργύρη, τον Κώστα καθώς επίσης και το Γιώργο Β. από την Ηχοέκφραση.
Δυστυχως φιλε μου προιοντα τα οποια σου παρεχουν τα παντα οπτικοακουστικος δλδ οπως ενας AV ......παντα θα εχει θεμα στο χρονο ζωης...
δλδ ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος.....

Το θεμα service σην ελλαδα ειναι κομματακι δυσκολο.....απο ολες τις εταιριες.

Εγω θα σου προτεινα εναν av ....japan για μεγαλυτερη σιγουρια στο θεμα ποιοτητας...
Ομως ποτε δεν ξερεις.....

Εγω εχω τον lx82....καλος και κανει μεχρι "καφε".....αλλα.....!!!!!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Re: Απάντηση: Re: Πρόβλημα με Pioneer SC-LX81

το θεμα σοβαροτης απαιτει σοβαροτητα ,
απο εκει και μετα , και η ντενον και καθε ντενον χαλανε, ειδικα τα ριμουτ της, απο εκει και μετα
το οτι κατι ετυχε σε καποιον δεν λεει πολλα.
Φιλου γιαμαχακος καιει καποια πραματακια , απο εκει και μετα , και η χαρμαν και η ναντ ειναι αξιολογες εταιριες.Προσωπικα οταν μου ειχε τυχει μια κουλη με την ιντερις εκανα μια κατασταση beirut και τελικα εγινε αυτο που επρεπε.Αν πληρωνω και δεν εχει εγγυηση μετα ξεκινα πολεμος .............καποια στιγμη ειχα θεμα και με την κινοτεχνικη , ε και ? και μιλαμε πριν 7 χρονια..........

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Απάντηση: Πρόβλημα με Pioneer SC-LX81

Παίδες αν περιμένετε να βρείτε εταιρία που δεν σπάει και δεν χαλάει ποτέ καλύτερα ρίχτε το στο τσάι..
Τώρα όσον αφορά το service και τις εγγυήσεις,όλοι έχουν τις θολές στιγμές τους.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Re: Απάντηση: Πρόβλημα με Pioneer SC-LX81

σωστος ο παικτης

Reaction score
0

o 2067 αναφέρεται σαν 9.2 και ο 1067 σαν 7.2 με μικρότερη ισχύ.
Ναι όντως.. κάτι πρέπει να παίζει και με το κύκλωμα επεξεργασίας εικόνας όμως.. κάπου είχα διαβάσει
πως ο 2067 έχει HQV (κάτι τέτοιο θυμάμαι) ενώ ο 1067 όχι.. από θέμα στάθμης με καλύπτει
κι ο μικρότερος πάντως μιας και οι απαιτήσεις μου έχουν μειωθεί σ'αυτόν τον τομέα..

Reaction score
0

Σοβαρά μηχανήματα βγάζει η DENON , αλλά λίγο τσιμπημένα στην τιμή.
Παρ"ολα ταύτα ρίξε μια ματιά στον 3811, 4311, 4811, κλπ.
Σκέφτομαι να μείνω "πιστός" στη Yamaha Γιάννη.. είναι και το θέμα του υψηλότερου κόστους βέβαια!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Πρόβλημα με Pioneer SC-LX81

Δυστυχως φιλε μου προιοντα τα οποια σου ....... Εγω εχω τον lx82....καλος και κανει μεχρι "καφε".....αλλα.....!!!!!!
Παίδες αν περιμένετε να βρείτε εταιρία που δεν σπάει και δεν χαλάει ποτέ καλύτερα ρίχτε το στο τσάι..
Τώρα όσον αφορά το service και τις εγγυήσεις,όλοι έχουν τις θολές στιγμές τους.
Το θέμα δεν είναι ότι μου χάλασε ο 81 και άρα όλοι οι Pioneer είναι σκάρτοι.. δεν υπονοώ
κάτι τέτοιο.. αυτό που με απασχολεί είναι πως για να επισκευαστεί πρέπει να πάει στην αντιπροσωπεία
γιατί δεν υπάρχουν ανταλλακτικά στο εμπόριο, τη στιγμή που για το συντριπτικό ποσοστό των άλλων
εταιρειών μπορεί να βρει κανείς σχετικά εύκολα χωρίς να ανακατευτεί με αντιπροσωπείες και τα σχετικά
κρατώντας έτσι το κόστος επισκευής σε χαμηλά (σχετικά) επίπεδα..

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πρόβλημα με Pioneer SC-LX81

... Προσωπικα οταν μου ειχε τυχει μια κουλη με την ιντερις εκανα μια κατασταση beirut και τελικα εγινε αυτο που επρεπε.Αν πληρωνω και δεν εχει εγγυηση μετα ξεκινα πολεμος .............καποια στιγμη ειχα θεμα και με την κινοτεχνικη , ε και ? και μιλαμε πριν 7 χρονια..........
Αργύρη κι εγώ θα μπορούσα να τους "κυνηγήσω" και ίσως τελικά να έβρισκα το δίκιο μου.. όμως δεν
έχω τόσο ελευθερο χρόνο να ασχοληθώ, όσο απαιτεί η περίσταση.. μην ξεχνάς ότι μένω στην περιφέρεια,
κάτι το οποίο με δεσμεύει κάπως στην προκειμένη περίπτωση..

Reaction score
46

Kαλησπερα και απο εμενα,κατα την ταπεινη μου γνωμη τα συγχρονα μηχανηματα ασχετου μαρκας πασχουν σε ποιοτητα κατασκευης και ελεγχο ποιοτικης λειτουργιας.Ανανεωνονται συχνα και πετουνται στην αγορα χωρις πολυ ελεγχο για να προλαβουν ο ενας τον αλλον και να μαζεψουν το χρημα.Ισως να μετρα και ο τοπος κατασκευης....Εγω παιζω με τον YAMAHA Ζ9 απο το 2004 απροβληματιστα[made in japan] τους χαριζω ολα τα καλουδια των νεων και τωρα που το συνδεσα αναλογικα με το οππο93 νιωθω πανευτηχης.Στο θεμα προβολεα εχω ενα θεματακι με τις κινεζιες να δουμε που θα με βγαλει...Οσο για σερβις δεν μπορω να πω πολλα για τον νακα μη σε καψω.Εγω με τον DPX-1000 ειχα προβλημα στους 3 μηνες[ασπρο πιξελ]στο κεντρο της εικονας και μου αλλαξαν το dlp αλλα ημουν και στην εγγυηση μην τους κανω και ψυχοπονιαρηδες!![Σε μια ψυχη που υποσχεθηκα τσιπουρο και παιξιμο με τον DPX-1000 συν οππο δεν το ξεχνω χρονοοοο θελω!!!!!http://www.avsite.gr/vb/-/smilies/1-15x15/141.gif

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Dim,σε καταλαβαίνω.
Αυτό δυστηχώς είναι το μειονέκτημα των ice.Μόνο η b&o τα έχει οπότε..

Reaction score
152

Dim,προσεχε....
με τα λ7 που εδω πληρωνεις τον 2067,απο Αγγλια φερνεις τον 3067 (συν 100-150ε)...
1100-1150 λιρες μαζι με τα μεταφορικα....
1067 & 2067 εχουν 100-150ε διαφορα απο το Νησι,ενω ο 3067 εχει τουλαχιστον 450ε διαφορα....
σε Γαλλια,Ιταλια,Γερμανια ειναι πιο ακριβα και απο εδω...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

βαλε στην λιστα ακροασης κανα μαρατζακο ,

Reaction score
0

Τελικά παράγγειλα το Σάββατο τον RX-V2067.. για να δούμε.. θα είμαι πιο τυχερός αυτή τη φορά;

Reaction score
29.568

Εύχομαι να είσαι.
Τον 81 τι θα τον κάνεις?
Μπορείς να τον πουλήσεις , αν θέλεις , σε κάποιο χαμηλό αντίτιμο πχ 500E και όποιος τον πάρει να τον επισκευάσει ,με άλλα 500-600 οσο στοιχίζει. Μια ιδέα λεω , ε? , μην βαρέσεις.

Reaction score
0

Εύχομαι να είσαι.
Τον 81 τι θα τον κάνεις?
Μπορείς να τον πουλήσεις , αν θέλεις , σε κάποιο χαμηλό αντίτιμο πχ 500E και όποιος τον πάρει να τον επισκευάσει ,με άλλα 500-600 οσο στοιχίζει. Μια ιδέα λεω , ε? , μην βαρέσεις.
Αυτό σκέφτομαι να κάνω Γιάννη.. να τον πουλήσω.. κάποια στιγμή θα ανεβάσω αγγελία εδώ, στο φόρουμ.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Δεν λειτουργεί καθόλου ο 81;
Γιατί αν δουλεύει το προενισχυτικό του στάδιο μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις ως πρό.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.589
Μιά ερώτηση, δεν μπορεί ο Pioneer να χρησιμοποιηθεί σαν προ με απομόνωση των ενισχυτικών, και να πάρεις ένα τελικό? Και πιό φθηνά, και πιό καλά.
:136:

Reaction score
0

Λοιπόν παίδες, χθες παρέλαβα τον καινούριο μου Yamaha RX-V2067 κι ακούγεται υπέροχος!
Το μόνο που με "ψιλοχαλάει" είναι πως διαπίστωσα ότι έχουν κάνει μικρές "εκπτώσεις" στην ποιότητα
κατασκευής (για εξωτερική εμφάνιση μιλάω) σε σχέση με το παρελθόν πάντα.. ο RX-V800
που είχα παλιότερα, έμοιαζε πιο στιβαρή κατασκευή, αλλά δεν δίνω μεγάλη σημασία σ'αυτό..

Μια ερώτηση έχω να κάνω για να μην πάθω καμιά λαχτάρα πάλι.. τα ηχεία μου λειτουργούν όλα κανονικά..
μήπως όμως πρέπει να τα ελέγξω και με κάποιο άλλο τρόπο, π.χ. να τα μετρήσω με κάποιο πολύμετρο;
Αν μου καεί κι αυτός θα πέσω στη θάλασσα να πνιγώ!! :609:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.893
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster