Αγορά τελικού μέχρι 2000 ευρώ

Μηνύματα
2.576
Reaction score
4.326
Πάντως ο τελικός της peachtree αν τον ακούσεις και σου κάνει τελικά, είναι αρκετά φτηνός. Σήμερα τον έβλεπα στο ebay από ιταλικό κατάστημα στα 820 €. Αν σου ταιριάξει με τα υπόλοιπα σίγουρα είναι ευκαιρία....

Ίσως να άκουγες και κανα ολοκληρωμένο από την Ηegel? Έχουν ακουστεί πολύ καλά λόγια για τους καινούργιους Η160
 
Last edited:

Μηνύματα
1.234
Reaction score
324
αυτά ξεφεύγουν σε τιμή πάει πάνω από τα 2500. Δεν είμαι για τόσα χρήματα με την μια γιαυτό σκέφτομαι σταδιακή αναβάθμιση δλδ πρώτα έναν τελικό μέχρι τα 2000 και μετά ένα pre. Θα μου πείτε το parasound έχει πάνω από 2000 απλά ελπίζω μήπως μπορέσω και το κατεβάσω κάπου εκεί με τον αντιπρόσωπο.
 

Μηνύματα
1.234
Reaction score
324
Άκυρος ο parasound a21 τώρα πήρα τηλέφωνο αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι πάει στα 2700. Ξεφεύγω αρκετά από το budget αρά επόμενη στάση ο ορφέας να ακούσω primare, densen και vincent.,
 


Μηνύματα
1.234
Reaction score
324
Με την μια θα τους ακούσω και με τα ηχεία που έχω γιατί από εκεί τα έχω αγοράσει και αυτά. Εσύ ποιο θεωρείς καλύτερο από τους τρεις και για ποιο λόγο? Μου έχει στο ορφέα ότι θα μου βάλει να ακούσω και έναν ολοκληρωμένο δεν θυμάμαι ποιας εταιρείας που πιστεύει ότι ακούγεται καλύτερα γιαυτά τα χρήματα από το να πάρω έναν τελικό με pre
 


Μηνύματα
1.234
Reaction score
324
Παιδιά τελικά πήρα την απόφαση να πάω σε αγορά του Musical Fidelity K550 Superchargers. Νομίζω είναι ότι πρέπει γιαυτό που ψάχνω. Σε κανά μήνα λέω να πάω και στο oρφέα μαζί με τους ενισχυτές και καθώς έχει και τα ηχεία μου να του ματσάρω κάποιον pre.
 



Μηνύματα
7.238
Reaction score
4.618
Για να μην παραξηγηθω ο λόγος του σχολίου ηταν διότι μπλέκεις στην αναζητηση προ .
Με τα primare δένουν πραγματικα καλα ...
 

Μηνύματα
1.234
Reaction score
324
Μόλις πήρα τους τελικούς της musical fidelity αλλά δεν θα τους βάλω αμέσως γιατί μόλις κατάλαβα ότι δεν έχω μπανάνες για τα καλώδια :p Μικρό το κακό θα περιμένω λίγες μέρες
 

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.334
Reaction score
93.969
Μόλις πήρα τους τελικούς της musical fidelity αλλά δεν θα τους βάλω αμέσως γιατί μόλις κατάλαβα ότι δεν έχω μπανάνες για τα καλώδια :p Μικρό το κακό θα περιμένω λίγες μέρες
Αγορά με bitcoins να φανταστώ; :D
 

Μηνύματα
1.234
Reaction score
324
Φυσικά. Μπορεί κάποιος να με χαρακτηρίσει από αυτούς που γενικά κάνουν συναλλαγές με Bitcoin είτε απευθείας είτε με έμμεσο τρόπο. Γενικά προσωπικά έχω χάσει κάθε εμπιστοσύνη στο τραπεζικό σύστημα και για μένα δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος για να τα χρησιμοποιήσω.
[DOUBLEPOST=1449066861][/DOUBLEPOST]παράγγειλα τις μπανάνες από το κατάστημα Ωδες. Καλή προσπάθεια να υπάρχουν ψηφιακά καταστήματα στον χώρο αλλά το θέμα είναι να ξέρεις και τους βασικούς κανόνες ασφαλέιας. Δεν έχουν καν κρυπτογραφημένη σύνδεση https για την εισαγωγή των στοιχείων πιστωτικών κτλ. Μεγάλο φάουλ. Τους έστειλα email για το θέμα ώστε να βάλουν asap γιατί απλά διακινδυνεύουν την ασφάλεια των στοιχείων των πελατών τους.
 

Μηνύματα
1.234
Reaction score
324
άκυρες οι μπανάνες. Μόλις το άνοιξα και είδα ότι έχει δικά του καλώδια μέσα :p
 

Μηνύματα
1.234
Reaction score
324
Μόλις το έβαλα και παίζει εδώ και καμια ώρα και μιλάμε είμαι εντυπωσιασμένος με τι αναβάθμιση ήταν σε όλη την μουσική που ακούω. Φοβερό boost στα δυναμικά του στην ανάλυση του συν ένα πλατύ και απολαυστικό μπάσο. Δεν ξέρω πόση ώρα θέλει στρώσιμο και αν θέλει αλλά είναι λες και πήγα δέκα σκαλιά παραπάνω στην ηχητική απόδοση. Ηταν αυτό ακριβώς που έψαχνα από έναν τελικό να δώσω στο σύστημα ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά. Τώρα αυτό που μένει είναι να τον ματσάρω με ένα pre. Εχω βάλει στο μάτι τους densen μια και από τι έχω διαβάσει ταιριάζουν με τα ηχεία αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα ταιριάξουν με τον τελικό. Στις γιορτές πάω ορφέα να τα ακούσω όλα μαζί :D.
Σκέφτομαι και λάμπα και νομίζω αυτοί οι τελικοί με τα χαρακτηριστικά που έχουν θα ήταν ιδανικοί για ένα τέτοιο σετάρισμα αλλά γενικά νομίζω οι λάμπες ότι δεν κάνουν για να τις έχω βασικό σύστημα γιατί και η μουσική που ακούω είναι και λίγο παράξενη. Πάντως αμέσως μετά την αγορά του προημητελικού πάω για dac μάλλον το ελληνικό ayazi που με είχε εντυπωσιάση με τον ήχο του στην έκθεση και μετά 100% για ελληνικό ολοκλήρωμένο λάμπας η τον tsakiridi η το 12lab.
Και εδώ μερικές φώτο. Οι θέσεις των μηχανημάτων θα αλλάξουν asap καθώς και υπάρχουν στα σχέδια για κάποιο rack ιδίως για το πικάπ.

http://imgur.com/a/jkMns







και εδώ το video που τράβηξα

 




Μηνύματα
1.234
Reaction score
324
όχι σε fiat money αυτά είναι για πέταμα :p έτσι και αλλιώς δεν δέχεται κανένας απευθείας Bitcoin και γενικά τα bitcoin αποφεύγεις όσο μπορείς να τα ξοδεύεις :D απλά τα ανταλλάσσεις :p
 

Μηνύματα
1.234
Reaction score
324
Παιδιά μια χαρά ο ενισχυτής όπως έγραψα είναι ότι πρέπει και ακριβώς ότι ήθελα. Ακόμα και στις χαμηλές στάθμες ο ήχος είναι γεμάτος και πλούσιος σε δυναμικά. Εχει δώσει απίστευτο όγκο σε όλες το εύρος των συχνοτήτων και νομίζω είναι και αυτός ο βασικός ρόλος των τελικών ενισχυτών έτσι δεν είναι. Νομίζω πάντως ακόμα και με λάμπες πολύ χαμηλών watt θα είναι ιδανικά να τις περάσει κάποιος από αυτούς τους τελικούς.
Είναι και αυτόματα και ανοίγουν και κλείνουν μόνα τους ανάλογα με το αν δούνε σήμα στην είσοδο.
Σε θερμική συμπεριφορά όταν είναι σε λειτουργία ζεσταίνονται αρκετά αν και αυτό δεν είναι κακό γιατι δείχνει ότι μπορούν και απαγάγουν τις θερμοκρασίες από το εσωτερικό τους. Θέλω να τους δω Ελληνικό καλοκαίρι και χωρίς aircodition αν μπορέσουν να την παλέψουν και δεν πέσει ο κόφτης που έχουν όταν φτάσουν σε υψηλή θερμοκρασία.
Τώρα ματσάρισμα με κάποιον pre μου έχουν πει για exposure για meridian εγώ λέω να δοκιμάσω densen γιατί τους έχω λατρέψει αυτούς τους ενισχυτές σαν εμφάνιση και διαβάζω και πολύ καλά λόγια για τον ήχο τους και για το ματσάρισμα τους με τα triangle.
 


Staff online

  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *
  • loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.656
Μηνύματα
2.869.055
Members
37.941
Νεότερο μέλος
timurakhmetov
Top