Ποδήλατο KTM ULTRA SPORT 26άρι

Status
Not open for further replies.

Feanor21

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
246
Reaction score
19
Πωλείτε το ποδήλατο με βαριάκαρδιά!!!!! που αναφέρεται στον τίτλο λόγω θέματος υγείας . Η αρχική του αξία ήταν €1.000. Εχει γίνει αναβάθμιση στα υδραυλικα φρένα, στη πεταλιερα, στο σασμαν και στους λεβιέδες ταχυτήτων στην σειρά ΧΤ της Shimano. Επίσης έχω αλλάξει και τους τροχούς σε Fulcrum Red Power XL. Επίσης εχουν αναβαθμιστει και τα πετάλια. Για όσους γνωρίζουν η αναβάθμιση μου κόστισε πάνω από €1.000. Το ποδήλατο δεν έχει μπει σε χώμα. Σημειώνεται οτι το πλαίσιο έιναι μεγεθος 53 και ειναι αλουμινιού Τριπλής Διατομής. Στο οριζόντιο σωλήνα του σκελετού έχει τρια σημάδια που έχει φύγει το χρώμα αλλά αυτο με ενα κιτακι χρώματος και βερνικιου διορθώνεται ή με αυτοκόλλητο. Φοράει λάστιχα michelin pilot. Το μόνο που μπορεί να θέλει να αλλαξει κάποιος είναι η σελα επείδη έχει φθαρεί στα πλαγια και τα λάστιχα (αν το κρίνει ο ίδιος). Επίσης θα θέλει και ένα πλύσιμο. Το ποδήλατο έχει μπορστινή ανάρτηση μονού αέρα Rockshox recon silver tk.
Μαζί με το ποδήλατο θα δοθούν δώρο: κράνος FOX (μέγεθος large εχει χρησιμοποιηθεί 10 φορές), τρόμπα ανάρτησης, πισω φως, βάση τιμονιού για κινητό καθώς και τρόμπα αλουμινίου που μπαίνει πάνω στο ποδήλατο συνολικής αξίας άνω των €200. Στο ποδήλατο έχει γινει service πριν 7 μήνες και από τότε χρησιμοποιήθηκε ελάχιστες φορές. Το ποδήλατο ήταν πάντα σε εσωτερικό χώρο αποθηκευμένο.
Αξία πώλησης €800. Δεκτή και ανταλλαγή με κάτι σχετικό με ήχο. Δεκτός έλεγχος. Παραλαβη-πώληση χέρι με χέρι στον Υμηττό. Αν βρεθέι επιπλέον κάτι θα δοθεί δώρο. Επικοινωνία με PM
 

Attachments









Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.635
Μηνύματα
2.870.311
Members
37.929
Νεότερο μέλος
daemon76
Top