Ποδήλατο

Reaction score
23.111
και που λέτε παιδίααααα, είμαι με το σκειλ στο φαναρ
και μετά στεφανάκ;
έρχεται δίπλα μου ο πογάτσας ρε με το κολναγκο , τουν κάνωωω , σε πάω μια πάρνηθα μέχρι κεραίες
και μετά στεφανακ;
αgnοιγω παιδιά , βάνω μην 5 την 6 την 7 , στην ρόδα μου τον έχω πίσω
και μετά στεφανάκ;
βάνω και την 8 την 9 την 10 και τι παθαίνω ...
τι στεφανάκ ;;;;
τέλειωσε η μπαταρία του di2

Reaction score
15.597
Μιλάς μια περίεργη διάλεκτο βέβαια, αλλά τα βασικά τα κατάλαβα! :lolsign: :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
47.690
Αν κάτι μου αρέσει πολύ, είναι τα ρεπρίζ από τα φανάρια, είτε με την κούρσα ή με το ΜΤΒ! Κάποιοι μάλλον με αυτοκίνητα ειδικά, θα τους φαίνεται περίεργο πόσο γρήγορα επιταχύνουμε (βέβαια μετά είναι άλλη υπόθεση). 8-)

Καλά άμα με δεις με τη κούρσα να χώνω ρεπρίζ από τα drops θα λαχαταρήσεις, τρίζουν όλα, ακούω μέχρι και τα καψούλια στο πίσω στεφάνι να παραπονιούνται, εκεί λείπουν τα κουμπάκια που μπαίνουν στο τιμόνι, δεν έχω βάλει τέτοια

sagan_venge_2019_17-scaled.jpg

Reaction score
18.174
Μετά από αρκετό καιρό το καβάλτσα, μιλάμε είναι ο ορισμός του fun bike, γούνες, λακκούβες, χαντάκια, πεζοδρόμια, σκαλιά, σκέτη αλητεία :biggrin: View attachment 331259
Τι είναι εκεί ; Μπουλμέδες βλέπω ... σε κανά φέρι μπότ είσαι ; :D ¨Εχει θάλασαα η Λάρισα ; (εχ θάλσα η Λάρσα) :D😍

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
47.690
Φέρυ είναι, έλα να πάμε στο νησί η μάνα σου εγώ και εσύ, που λέει και το γνωστό άσμα!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
135.363
Κάποιοι μάλλον με αυτοκίνητα ειδικά, θα τους φαίνεται περίεργο πόσο γρήγορα επιταχύνουμε
Μεγάλη μπουκιά φάε... αλλά σε Τέσλα μη πας να κολλήσεις στο φανάρι για εκκίνηση. 😜

Μπρετσος ακούει Ε; 😁🤪🤣

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
47.690
Μεγάλη μπουκιά φάε... αλλά σε Τέσλα μη πας να κολλήσεις στο φανάρι για εκκίνηση. 😜

Μπρετσος ακούει Ε; 😁🤪🤣
Συνέχισε έτσι και μας βλέπω να μας ανοίγουν νέο νήμα.
Κωσταυτιάς- Μπρέτσος in2luv :roflmao:

Reaction score
15.597

Μπρετσος ακούει Ε; 😁🤪🤣
Ε είπαμε, σιγά μην κάνω κόντρα και με Φ1 ή Hayabusa... Σε λογικά πλαίσια μιλάμε, τι θα μπορούσε να περιμένει κανείς από έναν ποδηλάτη, κάτι πιο αργό στο ξεκίνημα! :roflmao: :party:

ΥΓ. Από την άλλη, θέλω να δω το Tesla τι εκκίνηση θα κάνει, αν έχει ουρά 10, 20 αμάξια μπροστά του! κι το ποδήλατο στο φανάρι ακριβώς! Υπερπήδηση, σαν το αυτοκίνητο του Αστυνόμου Σαΐνη; :p

Reaction score
18.174
άι μαρή και εσύ έμαθες και τον μπουλμέ
Που να ξέρω εγώ απο αυτά βρε Πανκρόκ, σάπμως έκανα μήπως 21 μήνες σε πολεμικό πλοίο όπως εσύ ; Μήπως πήγα και σε πόλεμο ; Μήπως έχω και υπογεγραμμένη εύφημη μνεία γιατί έσωσα κάποιους που τυγχάνει μετά η Ελλάδα να τους θεώρησε ήρωες και προσκυνάει στο όνομά τους και θα συνεχίζει να το κάνει καθώς περάσανε στα βιβλία της ιστορίας για κάτι που κάνανε σε ύστερο χρόνο και για το οποίο έδωσαν την ζωή τους ; Μπα .....όχι. Σε όνιερο μου θα το είδα και αυτό και πάρα πολλά άλλα.

Δε νομίζω να είσαι απο αυτούς (όπως άλλοι) που νομίζουν ότι το θάρρος και η ανδρεία έχει να κάνει μόνο με τους μυς που κάνει κάποιος απο το ποδήλατο ή τις μαγκιές απο πληκτρολόγια ε ; Φιλικά ρωτάω. χα χα.

Last edited:

Reaction score
23.111
πως το λεγε να δεις αυτός που θαυμάζεις, περήφανα νιάτα , τιμημένα γηρατειά της πατρίδας μας ;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
47.690
Η sram κυκλοφόρησε σήμερα το καινούριο της groupset σε τιμή ευκαιρίας!!
Άντε γιατί είχα μια αγωνία για το πότε τα ποδήλατα θα ξεπεράσουν τα 20.000 ευρά

μεγειά!!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
47.690
Εμένα μου τη δίνει άσχημα όλο αυτό που γίνετε παντού, κάθε λίγο και λιγάκι τσούπ έρχετε το νέο προϊόν που συμπαρασύρει τις τιμές σαπάν, το προηγούμενο ήδη καλό προϊόν μένει χωρίς υποστήριξη και είσαι αναγκασμένος να πάρεις το καινούριο με ένα σκαζμό παράδες.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
89.800
H Canyon ανακοίνωσε ότι τα ποδήλατά της με τη νέα σειρά της Sram θα έχουν την ίδια τιμή με αυτά που φορούσαν την παλιά.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.276
Αμ τα έγραψε ο άνθρωπος, Μπαρλά θα λέτε και θα κλαίτε.
Έγινε καταναλωτικό είδος πολυτελείας, οπότε βουρ στον πατσά.
Εδώ που τα λέμε, τα ίδια τα σάλια που στάζετε μόλις βλέπετε το καινούριο και σούπερ ντουπερ ποτίζουν το έδαφος για όσα κάνουν.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.250
Members
38.163
Νεότερο μέλος
Giannis2012