Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
3
Απάντηση: Western Digital TV HD2

Αν διαλέξεις σαν κωδικοποίηση υπότιτλων Greek(windows1253) τότε το εμφανίζει μια χαρά.

Reaction score
0

Αν διαλέξεις σαν κωδικοποίηση υπότιτλων Greek(windows1253) τότε το εμφανίζει μια χαρά.
Ευχαριστώ
Αυτό με τα σπασίματα στο DTS λόγω υποτίτλων που κάνει το προηγούμενο δεν "παίζει" σ' αυτό; Έτσι;

Reaction score
0

Ειμαι στα πρόθυρα της παραγγελίας και θέλω την βοήθεια σας. Αντί να πάρω εξωτερικό δίσκο (ανεβάζει το κόστος) σκεφτόμουν να παίζω τις ταινίες από τον υπολογιστή. Έχω ένα baudtec modem-router το οποίο έχει μόνο μία ethernet και είναι κατειλημμένη από τον υπολογιστή. Είναι αρκετό ένα switch 100άρι για να βλέπω ταινίες και αν ναι, έχετε να μου προτείνετε κάποιο φτηνό με το οποίο να γίνεται η αναπαραγωγή χωρίς κομπιάσματα..;

Σκεφτόμουν δηλαδή

modem-router --> switch 100

switch 100 -->H/Y
switch 100 -->WD HD TV LIVE

Ευχαριστώ

Reaction score
3

Αν έχει και ασύρματο μέρος το ρουτερ σου αν θελεις μπορείς να πάρεις και ένα συμβατό usb wifi και να έχει και ασύρματο δίκτυο το wd tv live.

Reaction score
0

Δεν σκέφτομαι προς το παρόν για ασύρματο...

Αν έπαιρνα κάποιο από τα παρακάτω με 18ε αυτό http://www.pc1.gr/showlist.php?SearchCat=210&SearchSubCat=SWITCHES
ή με 8ε αυτο http://e-wifi.gr/Ethernet-Switch/TP-Link-TL-SF1005D-5-port-Unmanaged-10100M-Desktop-Switch θα είχα προβλήματα στην αναπαραγωγή..; θα λειτουργούσε το δίκτυο ή θα έλεγα τι @@ πήγα και πήρα..;

Reaction score
3

Έχω την εντύπωση πως όλα τα 100άρια switch αποδίπουν το ίδιο. Κάποιος πιο εξειδικευμένος?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Western Digital TV HD2

Έχω ένα σημαντικό πρόβλημα:

Αναβάθμισα τα windows του PC σε windows 7 και μετά από μέρες άνοιξα το wdlive. Έκανε κανονικά την αναβάθμιση στο νέο firmware και πήγα να το συνδέσω στο δίκτυο...

Βλέπει το PC ως media server και μου δείχνει τα video που έχω κοινόχρηστα στις βιβλιοθήκες.

Όταν όμως πάω να το συνδέσω στο δίκτυο μου εμφανίζει invalid name or passsword.

Έβαλα το όνομα με το οποίο συνδέεεται το μηχάνημα στο δίκτυο και τον κωδικό που μου δίνουν τα windows 7 αλλά και πάλι τίποτα...

Για να μην τα κάνω όλα μπάχαλο με τις βιβλιοθήκες και τις λοιπές αηδίες του windows media player, υπάρχει καμία λύση;

Με win XP έπαιζε κανονικά το μηχάνημα...

Βοήθεια Χριστιανοί!!

Reaction score
3

Για δοκίμασε τις παρακάτω ρυθμίσεις δικτύου:

Και καλό είναι να κάνεις ένα network setup κάθε φορά που δεν μπορείς να δεις το pc σου από το μενού του wd tv live
settings -> network setting -> network setup -> automatic

Reaction score
3

Standar?
Μήπως έχεις βάλει κωδικό στο ρουτερ σου ή στον υπολογιστή σου και πρέπει να τον βάζεις κάθε φορά που συνδέεται στο pc το wd tv live.

Για δοκίμασε να βγάλεις τον κωδικό από ρουτερ και υπολογιστή να δεις αν συνδέεται κανονικά ώστε να δούμε αν φταίει αυτό ή κάτι άλλο.

Reaction score
0

ξέρει κανείς γιατί ενώ στο video settings είναι ενεργοποιημένο το subtitle default μπαίνει από μόνο του off και δεν τους εμφανίζει;

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Αυτές ακριβώς έχω βάλει και μου λέει invalid user name or password...
Φίλε για δες λίγο αυτό το βίντεο πιστεύω εξηγεί πολλά για το πως θα βλέπει κανονικά το wd tv live το δίκτυο στα windows 7 64bit.

Reaction score
0

Επειδή ενδιαφέρομαι για την αγορά του μπορεί κάποιος να μου πει εάν μπορεί να παίξει με το μέγεθος και την θέση των υποτίτλων???
Σας ευχαριστώ

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Επειδή ενδιαφέρομαι για την αγορά του μπορεί κάποιος να μου πει εάν μπορεί να παίξει με το μέγεθος και την θέση των υποτίτλων???
Σας ευχαριστώ
Μέγεθος ΝΑΙ και θέση ΟΧΙ.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Μέγεθος ΝΑΙ και θέση ΟΧΙ.
έχουνε βγει unofficial firmware τα οποία προσθέτουνε το κάτι παραπάνω στις λειτουργίες του? (Όχι απαραίτητα για τους υπότιτλους)

Reaction score
3

Λένε ότι προσθέτουν και επιλογή για την θέση των υπότιτλων αλλά δεν εχω καταφέρει να το κάνω παρόλο που εχω το τελευταίο unofficial firmware

Reaction score
0

Λιγα λογια για το WD Live, οτι προλαβα να τσεκαρω...

Ειναι ταχυτατο στο διαβασμα των δισκων και στα μενου (ειδικα με το τελευταιο firmware που απενεργοποιειται το fade in fade out εφε στο μενου). Ξυπναει αμεσα απο το standby και διαβαζει γρηγορα τους δισκους...

Απο δισκο USB παιζει ολα τα αρχεια στο φακελο bitrate απο το παρακατω link χωρις προβλημα
http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=28259

Παιζει .mkv 1080p με 16 reframes (2 που ειχα που δεν τα επαιζε το egreat).

Η αναπαραγωγη στα 24p ειναι αψογη.

Παιζει bluray .ISO (χωρις υποτιτλους, το μεγαλυτερο αρχειο). Οι υποτιτλοι απο τα m2ts μπορουν να μετατραπουν σε idx/sub στο pc (με το tsmuxer και το bdsup2sub) και παιζουν ως εξωτερικοι.

Οσον αφορα στο δικτυο, για καποιο λογο οταν το συνδεσα απευθειας στο laptop με vista με καλωδιο δικτυου, κολλαγε ακομα και στα 720p (μαλλον καποιες ρυθμισεις θελει, αλλα δεν το εψαξα παραπανω, καθως τα αρχεια μου τα παιζω απο 99% απο USB). To εβαλα μεσω του modem router και ολες οι βαριες 1080p ματροσκες καθως και τα bluray που δοκιμασα επαιξαν χωρις προβλημα (εχουν κανει σχετικα καλη δουλεια πανω στο samba/cifs).

Περναει οντως TrueHD audio, αλλα δυστυχως απο το DTS-HDMA μονο τον 5.1 core του.

Ταχυτατο στις φωτογραφιες (και μπορει να παιζει και μουσικη ταυτοχρονα), παιζει και το youtube ΟΚ.

Το πλαστικο κουτι του δε με ενθουσιασε, αλλα δεδομενου οτι ειναι το μοναδικο με αυτο το τσιπακι και σε αυτη την τιμη, το προσπερναμε.

Ο b-rad θα βγαλει νεο firmware με υποστηριξη deluge για τρελες torrent καταστασεις, για να δουμε τι θα δουμε.

Το μηχανακι εχει παλαβες δυνατοτητες, αλλα απο την WD δεν περιμενω και πολλα πραγματα στο firmware...

Για οποιον δε χρειαζεται δικτυο και component, μπορει να παρει το απλο με περιπου 20 ευρω λιγοτερο...

Αυτα, επιτελους ενα καλο μηχανακι απο την WD (το παλιο ηταν το πρωτο της, οποτε ας τη... συγχωρησουμε)

:137:

Reaction score
3

Φίλε furious99 όσο αφορά τις τορεντ δυνατότητες που θα του προσθέσει ο b-rad θα το κάνει με ένα fw που θα είναι μόνιμο ή με ένα fw που θα πρέπει να εχεις πάντα σε ένα usb flash disk για να το φορτώνει από αυτό κάθε φορά που ξεκινάει το μηχάνημα?

Τελος μεχρι τώρα έχει κάνει τίποτα σχετικά με κατέβασμα τορεντ από το εν λόγο μηχάνημα ο b-rad και αν ναι τι γιατί εγώ με την έκδοση 0.2.2.1 που εχω βάλει είδη στο μηχάνημα μου δεν βλέπω τίποτα σχετικό με τορεντ και με ενδιαφέρει απίστευτα αυτή η νέα δυνατότητα όπως και το πως ακριβώς γινεται την ωρα που παιζει η ταινία να κατεβάσουμε λίγο τους υπότιτλους που ο b-rad λέει ότι το κάνει αυτό στην έκδοση 0.2.2.1 αλλά δεν εχω καταφέρει τίποτα, έχεις καμιά ιδέα?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.323
Members
38.541
Νεότερο μέλος
drammer