Και τώρα που πήρα τον yamaha (a-s1000) τι ηχεία?

Reaction score
1
Απάντηση: Και τώρα που πήρα τον yamaha (a-s1000) τι ηχεία?

μιας και θα πας στην ηχοεκφραση ακουσε και τα RX8

επισης ρωτα να μαθεις αν εχουν κομματια απο την πολυ αξιόλογη και δοκιμασμενη σειρα RS8. αν εχουν θα την βρεις σε πολυ καλλιτερη τιμη και θα εχεις δοκιμασμενο αποτελεσμα.

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Και τώρα που πήρα τον yamaha (a-s1000) τι ηχεία?

Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν:

Είμαι ανάμεσα στα:
1. Monitor Audio RX6 (930)
2. Roister status 8.2 (760)
3. Yamaha Soavo 1 (1580) Τσουχτερή τιμή και θα πρέπει να παίζουν πολύ καλύτερα
από τις πιο φτηνές επιλογές για να προτιμηθούν τελικά.
4. Β&W CM7 (1350) Ότι ισχύει πάνω κάτω και για τα yamaha.

Παρατηρώ λοιπόν ότι δεν χρειάζεται να ξεπεράσω τα 1000 ευρώ. Οπότε θα το σκεφτώ αρκετά να το κάνω και μόνο να αξίζει. Άλλες προτάσεις ευπρόσδεκτες να τα μαζέψω να πάρω τον ενισχυτή παραμάσχαλα να πάω να τα ακούσω. Ευχαριστώ πολύ και το alter ego παληκαριού από το fight club για τις συμβουλές του.
προσωπικη μου γνωμη και εμπειρια απο τα συγκεκριμενα monitor audio και με την διαφορα οτι εχω τον s2000 που ομως απο ισχυ πρεπει να ειναι πολυ κοντα με τον 1000 ,ειναι οτι τα ζορισε πολυ μεχρι παραμορφωσης και με το ποτενσιομετρο οχι πιο πανω απο παρα δεκα η παρα πεντε το πολυ.αντιθετως τα πηγε πολυ καλα με καποια μεγαλα energy και με τα soavo βεβαια παιζωντας πολυ ανετα.προσωπικη μου γνωμη παντα βεβαια.

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Και τώρα που πήρα τον yamaha (a-s1000) τι ηχεία?

προσωπικη μου γνωμη και εμπειρια απο τα συγκεκριμενα monitor audio και με την διαφορα οτι εχω τον s2000 που ομως απο ισχυ πρεπει να ειναι πολυ κοντα με τον 1000 ,ειναι οτι τα ζορισε πολυ μεχρι παραμορφωσης και με το ποτενσιομετρο οχι πιο πανω απο παρα δεκα η παρα πεντε το πολυ.αντιθετως τα πηγε πολυ καλα με καποια μεγαλα energy και με τα soavo βεβαια παιζωντας πολυ ανετα.προσωπικη μου γνωμη παντα βεβαια.
εννοω τα rs8.

Reaction score
4

Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν:

Είμαι ανάμεσα στα:
1. Monitor Audio RX6 (930)
2. Roister status 8.2 (760)
3. Yamaha Soavo 1 (1580) Τσουχτερή τιμή και θα πρέπει να παίζουν πολύ καλύτερα
από τις πιο φτηνές επιλογές για να προτιμηθούν τελικά.
4. Β&W CM7 (1350) Ότι ισχύει πάνω κάτω και για τα yamaha.

Παρατηρώ λοιπόν ότι δεν χρειάζεται να ξεπεράσω τα 1000 ευρώ. Οπότε θα το σκεφτώ αρκετά να το κάνω και μόνο να αξίζει. Άλλες προτάσεις ευπρόσδεκτες να τα μαζέψω να πάρω τον ενισχυτή παραμάσχαλα να πάω να τα ακούσω. Ευχαριστώ πολύ και το alter ego παληκαριού από το fight club για τις συμβουλές του.
Γιατι δεν βαζεις στο παιγνιδι και τα Focal chorus 816V που νομιζω παιζουν περιπου σε αυτη την τιμη?

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Και τώρα που πήρα τον yamaha (a-s1000) τι ηχεία?

εννοω τα rs8.
δηλαδη τι εννοεις ? οτι τα ζορισε?

καθως εγω τα παιζω με τελικο ενισχυτη και δεν τα βλεπω να ζοριζονται.....βεβαια σε σταθμη που να μπορω να ακουω.....και οχι να χασω την ακοη μου....τα ηχεια δεν χαμπαριασαν τιποτα.

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Και τώρα που πήρα τον yamaha (a-s1000) τι ηχεία?

καθως εγω τα παιζω με τελικο ενισχυτη και δεν τα βλεπω να ζοριζονται.....βεβαια σε σταθμη που να μπορω να ακουω.....και οχι να χασω την ακοη μου....τα ηχεια δεν χαμπαριασαν τιποτα.
εννοω παντα σε σχεση με τα αλλα ηχεια στην ικανοτητα προσληψης ισχυος του ενισχυτου με ανεση πχ επαιζε πολυ πιο ανετα με τα αλλα παρα με αυτα και σε κανονικες σταθμες ,βεβαι αναφερωμαι παντα στον 2000 και οχι στον 1000.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Και τώρα που πήρα τον yamaha (a-s1000) τι ηχεία

εννοω παντα σε σχεση με τα αλλα ηχεια στην ικανοτητα προσληψης ισχυος του ενισχυτου με ανεση πχ επαιζε πολυ πιο ανετα με τα αλλα παρα με αυτα και σε κανονικες σταθμες ,βεβαι αναφερωμαι παντα στον 2000 και οχι στον 1000.
Τα ίδια τροφοδοτικά έχουν, οπότε δεν θα υπάρχει διαφορά. Αλλά ομολογώ ότι δεν αντιλαμβάνομαι την έννοια του ζορίζονται. Την κατανοώ, αλλά αδυνατώ να την αντιληφθώ.

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Και τώρα που πήρα τον yamaha (a-s1000) τι η

Τα ίδια τροφοδοτικά έχουν, οπότε δεν θα υπάρχει διαφορά. Αλλά ομολογώ ότι δεν αντιλαμβάνομαι την έννοια του ζορίζονται. Την κατανοώ, αλλά αδυνατώ να την αντιληφθώ.
κοιταξε οταν λεγω τα ζορισε εννοω οτι δεν πηγαινε το ποτενσιομετρο λιγο πιο πανω διοτι τοτε αρχισαν να θολωνουν να τριζουν και να παραμορφωνουν εντονα δηλαδη εδειχναν οτι δεν αντεχουν την ιχσυ αυτη ,ενω σε αλλα ηχεια μπορουσα να ανεβασω ενταση σε λογικα πλαισια βεβαια χωρις να δειχνουν ιχνη κοπωσεως.

Reaction score
0

Γιατι δεν βαζεις στο παιγνιδι και τα Focal chorus 816V που νομιζω παιζουν περιπου σε αυτη την τιμη?
Θα τα δω και αυτά. Πάντως για τα monitor audio rs8 διάβασα πολύ καλές κριτικές. Μακάρι να προλάβω να τα ακούσω.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Και τώρα που πήρα τον yamaha (a-s1000) τι ηχεία?

Έχεις τα rs8?

Reaction score
28
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Και τώρα που πήρα τον yamaha (a-s1000) τι ηχεία?

Έχεις τα rs8?
παντως στην ηχοεκφραση εχουν ενα πολυ αξιολογο χωρο ακροασης
και εκτος αυτου οι ανθρωποι ειναι πολυ εξυπηρετικοι και προθυμοι βοηθωντας τον πελατη στην τελικη του επιλογη, πηγαινε και περιμενουμε εντυπωσεις.

Reaction score
0

Θα τα δω και αυτά. Πάντως για τα monitor audio rs8 διάβασα πολύ καλές κριτικές. Μακάρι να προλάβω να τα ακούσω.
Συγνώμη, εμπερδεύθην: για τα rs6 διάβασα.

Reaction score
4

τα rs8 τα ακουσα οταν εψαχνα για ηχεια και ομολογω οτι δε με ενθουσιασε ο ηχος τους, τουλαχιστον για τη μουσικη που ακουω

Reaction score
0

τα rs8 τα ακουσα οταν εψαχνα για ηχεια και ομολογω οτι δε με ενθουσιασε ο ηχος τους, τουλαχιστον για τη μουσικη που ακουω
Τι μουσική ακούς?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.941

Ρίξε και μια ματιά -αν είναι εφικτό, δεν ξέρω πώς- σ' αυτό το ηχείο. Δεν ξέρω το ηχείο, γνωρίζω όμως τα μεγάφωνα. Αν έχει ένα κάπως σωστό κρος και λίγο προσεγμένη οπή, αξίζει τα 1500 ευρώ. (Εντάξει, θα μπορούσε να είναι και φθηνότερο).

Reaction score
4

"Το crossover είναι ιδιαίτερα προσεγμένο με επεξεργασία κρυογένεσης...."
Αυτο τι ακριβως σημαινει?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.941

Για εμένα, τίποτα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.825
Members
38.502
Νεότερο μέλος
Saitama