Ηχεία για harma kardon

Reaction score
18
Έως σήμερα όλα μου τα home cinema ήταν έτοιμα πακετάκια. Ετσι αποφάσισα να κάνω κ ένα σετάκι κομμάτι κομμάτι. Αγόρασα τον harma kardon avr 142 (299 ευρώ) με ισχύ 70W x 5 into 6 ohms, 1kHz, at <0.07% THD, one channel driven, 35W x 5 into 8 ohms. Το sub που θα βάλω είναι το yamaha yst215 piano black. Καμία πρόταση για 2 μπροστινά ηχεία δαπέδου με 400- 500 ευρώ; Ευχαριστώ.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Ηχεία για harma kardon

Tannoy f4 custom. Πωλουνται χωριστα, αλλα κ σαν front σε πακετο 5.1 της Tannoy. Εξισου καλα σε ταινιες αλλα και σε μουσικη. Αρκετα ευαισθητα ωστε να μην "ξεζουμιζουν" τον Harman.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

μπορεις να δεις επισης σε πιο οικονομικα αλλα πολυ καλα τα Mission m33i, Heco Victa 500

Reaction score
18
Re: Απάντηση: Ηχεία για harma kardon

μπορεις να δεις επισης σε πιο οικονομικα αλλα πολυ καλα τα Mission m33i, Heco Victa 500
απλά επειδή δεν βρίσκω επιλογή στον harma 6 ή 8 ohm προσανατολιζόμουν σε ηχείο 6 ohm με μεγάλη ευαισθησία.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

τα 6ωμα ηχεια ειναι 8Ω compatible και δεν χρειαζεται να επιλεξεις φορτιο απο τον ενισχυτη.
Αν θες να "βοηθησεις" τον ενισχυτη ο οποιος ειναι λιγο μικρος σε ισχυ, πρεπει να παρεις 8 ωμα ηχεια, οχι 6ωμα. Οσο μεγαλυτερη αντισταση, τοσο πιο ευκολο ειναι το φορτιο χονδρικα.

Το F4 ειναι 8ωμο με 91db ευαισθησια, ειναι οτι πρεπει. Και τα Mission δεν χρειαζονται πολυ ρευμα για να παιξουν δυνατα. Σου μιλαω πρακτικα απο προσωπικη εμπειρια κ με τα 2 μοντελα.

Reaction score
18

με μπερδεύει το γεγονός ότι στα 6ohm βγάζει 70 rms ενώ στα 8ohm 35, δεν χάνω πολύ ισχυ;

Reaction score
18

χμμμ... μάλλον βιαστική επιλογή ο harma :) αναρωτιέμαι αν αξίζει να δώσω παραπάνω χρήματα για ηχεία (μήπως μετά έχω πολύ καλά ηχεία και τα κρεμάει ο harma )η να προτιμήσω τα m33 που είναι και σχετικά οικονομικά.

Reaction score
18
πάντως αν διάλεγα εμφάνιση νομίζω τα roister emphasis 25 piano black θα είχαν τον πρώτο λόγο. θα τα καταφέρει ο avr 142 με αυτά τα ηχεία;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Λογικά ναι.Παίζουν δυνατά και με σχετικά λίγα watt,ενώ η αντίσταση τους είναι γύρω στα 8Οhm χωρίς μεγάλες διακυμάνσεις.

Reaction score
18
Είμαι ανάμεσα στα emphasis 25 και στα mission m33. Ότι και αν αποφασίσω ελπίζω να μη απογοητευτώ. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Reaction score
18
Τελικά είμαι αναποφάσιστος. Είμαι ανάμεσα στα roister emphasis 25 και το center c5 ή σε ένα εκ των mission M33-M34 με center το M3C2I. Βέβαια αργότερα θα συμπληρωθούν και με τα πίσω. Το emphasis 25 piano black δένει αισθητικά απόλυτα και με το sub yamaha yst 215 piano black που έχω ήδη. Aπλά επειδή δεν έχω τη δυνατότητα να τα ακούσω κάθε βοήθεια ανάμεσα σε αυτά είναι ευπρόσδεκτη.

Reaction score
0

Καλησπέρα achilles,
Αγόρασα κι εγώ τον harman kardon avr 142 σε προσφορά από το e-shop.
Επίσης έχω καταλήξει στα Mission M33 και επειδή τα βρήκα σε πολύ καλή τιμή σκέφτομαι να αγοράσω 2 ζευγάρια (για front+rear).
Πιστεύεις ότι καλή λύση για 4 ηχεία Μ33 σε home cinema 5.1 ?????

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Re: Ηχεία για harma kardon

Είμαι ανάμεσα στα emphasis 25 και στα mission m33. Ότι και αν αποφασίσω ελπίζω να μη απογοητευτώ. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
καλυτερα το m33i! Λιγοτερα και ποιοτικοτερα μεγαφωνα στα ιδια χρηματα, παρα πολλα και υποδεεστερα:126:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Καλησπέρα achilles,
Επίσης έχω καταλήξει στα Mission M33 και επειδή τα βρήκα σε πολύ καλή τιμή σκέφτομαι να αγοράσω 2 ζευγάρια (για front+rear).
καλυτερα τα m31i για πισω. Τεσσερα m33i μονο σε πολυ μεγαλο χωρο γιατι αλλιως θα χεις διαφορα δυσαρεστα φαινομενα..

Reaction score
18

Καλησπέρα achilles,
Τι να πώ... εγώ αν καταλήξω στα mission θα έπαιρνα τα m34 για front και τα m33 για rear μόνο από άποψη κόστους (γιατί 2 ηχεία βιβλιοθήκης + κόστος για βάσεις + χρόνος για να βρεις σωστή βάση =λιγο χαμηλότερο από τα m33). Όλοι τα θεωρούν πού τίμια πρόταση για τα χρήματα που κοστίζουν και το μόνο αρνητικό που έχω διαβάσει είναι ίσως η εμφάνιση τους που και αυτό είναι υποκειμενικό. Από την άλλη τα roister emphasis 25 έχουν εξαιρετικό design αν προορίζονται για σαλόνι αλλα έχω διαβάσει και καλές και κακές κριτικές και από τη στιγμή που δεν έχω τη δυνατότητα να τα ακούσω δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Τέλος τα tannoy f4 είναι πιο ακριβά αλλά έχουν bass reflex μπροστά και δεν έχουν πρόβλημα αν εφάπτονται στον τοίχο.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

ξερεις ποσα τμ χωρο πρεπει να χεις για να βαλεις m34 front, m33 rear...?

Reaction score
18

ξερεις ποσα τμ χωρο πρεπει να χεις για να βαλεις m34 front, m33 rear...?
το σαλόνι που τα προορίζω είναι περίπου 40 τετραγωνικα + ότι δεν είναι κλειστό αλλα επικοινωνεί με δίαδρομο κ κουζίνα. Πάντως αυτή η επιλογή θα ήταν με βάση το κόστος και την αισθητική :114: που έχει και τα καλά και τα κακά.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
καλυτερα το m33i! Λιγοτερα και ποιοτικοτερα μεγαφωνα στα ιδια χρηματα, παρα πολλα και υποδεεστερα
Από που προκύπτει αυτό;:121:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.304
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale