Most visitors online was 3965 , on 5 Oct 2025
φιλε μου το εχω διαβασει σε αρκετα forums οτι γινεται, εγω θα το παρω μαλλον αυριο και
δεν μπορω να το δοκιμασω τωρα αλλα εαν σε διευκολυνει σου κανω quote/unquote μια απαντηση του ιδιου του b-rad σε σχετικη ερωτηση
qte
Hi, Brad!
Great firmware! Would it be possible to change the position of the subtitles. They appear pretty high up the screen, not at the bottom, which is very annoying. Thanks for all the great work!
reply:
yes, go into options while viewing a movie and change their position…:rollseyes: –b-rad >>>
unqte
φιλε εαν τα καταφερεις πες μου σε παρακαλω
χμους/γιωργος
Που ακριβώς λέει ότι μπορείς να κατεβασεις τους υποτιτλους;
Παιδια μην ψαχνετε αδικα για να αλλαξετε την θεση των υποτιτλων,απλα δεν γινεται.Bασικα εδω αναφερθηκε αν δεν κανω λαθος.
How do I enable Deluge Bittorrent?
* Refer to S00custom-options, included in the release’s zipfile.
* Open S00custom-options in a text editor
* Browse to this line #config_tool -c DELUGE=ON
* Delete the hash (#) config_tool -c DELUGE=ON
* Save S00custom-options
* Place S00custom-options in the root of a flash device or hard drive.
* Power cycle your WDTV Live
* Browse in your web browser to http://your-wdtv-live-ip
* Click on the Deluge link
* Password is deluge
* Go into settings and configure download locations / etc
* deluge will not work without you configuring at least download locations first
How do I enable NZBget usenet client?
* Refer to S00custom-options, included in the release’s zipfile.
* Open S00custom-options in a text editor
* Browse to this line #config_tool -c NZBGET=ON
* Delete the hash (#) config_tool -c NZBGET=ON
* Save S00custom-options
* Place S00custom-options in the root of a flash device or hard drive.
* Power cycle your WDTV Live
* Browse in your web browser to http://your-wdtv-live-ip
* Click on the nzbget link
* User is wdlxtv
* Password is nzbget
* Go into settings and configure download locations / etc
* nzbget will not work without you configuring at least download locations first
GENERAL DISCLAIMER
NOTE: I AM NOT RESPONSIBLE FOR THIS MESSING UP YOUR WDTV.
YOU ARE FLASHING A REMIX OF THE OFFICIAL FIRMWARE THAT
ADDS A LOT OF EXTRA FUNCTIONALITY — IT SHOULD NOT GO WRONG,
BUT IF IT DOES I DON’T WANT TO HEAR ABOUT IT.
[well I really do, I'm just not responsible ; )]
Μάλλον....O b-rad βγαζει updates συνεχεια,ενω η wd ενα εβγαλε και αυτο ηταν, μην το πω...
μηπως πρεπει να τον προσλαβει η wd;
Λοιπον για να κατεβουν οι υποτιτλοι στη σωστη θεση μετατροπη απο srt σε smi με το Subtitle Workshop(Save as SAMI Captioning).Παιδια μην ψαχνετε αδικα για να αλλαξετε την θεση των υποτιτλων,απλα δεν γινεται.
Μπορειτε να αλλαξετε μονο το μεγεθος.
Προφανως ο αλλος που ρωτησε στο παραπανω μηνυμα...απαντησε μονος του:105:!
Λοιπον για να κατεβουν οι υποτιτλοι στη σωστη θεση μετατροπη απο srt σε smi με το Subtitle Workshop(Save as SAMI Captioning).
Μολις το δοκιμασα και ειναι μια χαρα.
Μεχρι να βγει νεο firmware ειναι μια λυση γρηγορη χωρις ενσωματωση κ.τ.λ
Η δοκιμη πετυχε σε μια ταινια..τσεκαρουμε και την επομενη...:626:
Νο 2 :626::626:
Βρε συ όταν πάρεις βιντεοπροβολέα θα κάνεις πάλι
μετατροπή να πάνε πιο ψηλά οι υπότιτλοι!:138:
Καταρχάς αγόρασα κι εγώ το wd live και μαζί αγοράζω και ένα wusb100 stick (αυτό που πουλάνε στο eshop) για να το καρφώσω πάνω για να κάνω δίκτυο αλλά τζίφος! Το ψάχνω και ανακαλύπτω πως εγώ έχω πάρει το wusb100 v2 ενώ το wdlive υποστηρίζει μόνο το wusb100 v1. Ενώ τα ζωάκια στη λίστα τους πετάνε ένα wusb100 (no revision) και μας αφήνουν ξεκρέμαστους. Φυσικά το v2 ανακάλυψα ότι το γράφει μόνο πάνω στο στικάκι και πουθενά αλλού (πχ στο κουτί ή στο site).
Λέω να πάρω ένα powerline να ρίξω δίκτυο μέσω a/c. Το έχει δοκιμάσει κανένας μην το πάρω κι αυτό αγκαλιά;
Τι προτείνετε;
Πάντως από ότι διαβάζω την έχουν πατήσει πολλοί όπως εγώ, και αγόρασαν ένα στικ τζάμπα και βερεσέ!
Thanks 4 the info, δηλαδή το WUSB600N στο eshop είναι v1 ε; Άμα είναι να πάω να το αλλάξω να τελειώνω.Εγώ πήρα το WUSB600N (από το ίδιο κατάστημα) και δεν έχω κανένα πρόβλημα.