Ενισχυτης για χωρο 10χ5 τμ...?????

Reaction score
141
Re: Απάντηση: Ενισχυτης για χωρο 10χ5 τμ...?????

ΟΚ :107: με καλυψες πληρως,αυριο θα παρω νακα να ρωτησω μηπως τυχων υπαρχει η προσφορα,αλλιως ψαχνω να βρω τιμες για τον ενισχυτη,και με συνωπτηκες διαδικασιες ξεκιναω παραγγελιες....:116::116:
:609:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενισχυτης για χωρο 10χ5 τμ...?????

κι εγω ασχετος ειμαι.
sin plin 3db σε αυτο το ευρος τι σημαινει;
Ας περιμενουμε, ολο και καποιος που θα εχει πληρεστερες γνωσεις θα μας το διευκρινησει.

Reaction score
141
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενισχυτης για χωρο 10χ5 τμ...?????

Νομιζω εχει καλο ευρος,με μικρη αποκλιση,ε,το βρηκα;;; :119:
ΝΑΙ! το βρήκες,να και αυτο που κέρδισες :618:

Reaction score
141
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενισχυτης για χωρο 10χ5 τμ...?????

Ας περιμενουμε,
κι εγω θα το περιμενω,αυτο αμα θελει ας περασει ,αμα θελει ας μην περασει...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενισχυτης για χωρο 10χ5 τμ...????

Ας περιμενουμε,
κι εγω θα το περιμενω,αυτο αμα θελει ας περασει ,αμα θελει ας μην περασει...
??
σορρυ, δεν καταλαβαινω τι θες να πεις φιλς μου petkef.. Αν θες να γινεις πιο σαφης, θα το εκτιμησω:132:

Reaction score
141
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενισχυτης για χωρο 10χ5 τμ...?????

Σορρυ, που καταληγει γιατι δεν μπορω να διαβασω ολο το thread, ζαλιστηκα ηδη..
[YOUTUBE]yBEDlYrWEA4&feature=related [/YOUTUBE]

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Ενισχυτης για χωρο 10χ5 τμ...?????

μαλιστα, καταλαβα...
Ειναι σαν να διαβασα τις 7 σελιδες του thread ενα πραμα, που δεν μπορω αυτη τη στιγμη γιατι μετα απο 4 ωρες στο αυτοκινητο εχω πονοκεφαλο...Και παλι σορρυ που δεν το διαβασα

Reaction score
0

δεν ειναι μονο αυτο με τον αντιπροσωπο, ακουσα με τα αυτια μου :201:και εχω προσωπικη γνωμη. Επισης ηχεια της εταιριας εχω ακουσει με μικρο λαμπατο Dared MP-5 και επισης εμεινα με το στομα ανοιχτο, το πως ενα ηχειο εκανε εναν ενισχυτη 2x13W να ακουγεται "μεγαλος". Δεν χρειαζεται να αγορασεις απο τον αντιπροσωπο. Αγοραζεις πχ απο εδω http://www.homecinema.gr/details.php?prid=389 που στελνει με αντικαταβολη
Δεν στελνει με αντικαταβολη....παντως καλη εξυπηρετιση...
Ξεχασα να τον ρωτησω για τα εξοδα αποστολης,αλλα αν αποφασισω να κανω πληρωμη μεσω τραπεζης θα ξαναπαρω και θα τον ρωτησω και αυτο...

Ξερουμε κανενα αλλο "αξιοπιστο" μαγαζι με αποστολη και αντικαταβολη???

Α,και κατι ακομα,αν τελικα αποσταλει η παραγγελια,δεν εχουν ευθηνη για ζημιες της μεταφορικης,οποτε εγω πως μπορω ναμαι καλυμενος???

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

δοκιμασε www.odes.gr.
Με τις μεταφορικες παντα υπαρχει ενα ρισκο και εχουν γινει και "στραβες" αλλα τι να κανεις...

Reaction score
658

κι αυτό δεν στέλνει με αντικαταβολή...

Reaction score
1

Το planetav είναι στο Ηράκλειο Κρήτης;
Φίλε μου ρίξε μια βόλτα μέσα στις γιορτές στην Θεσσαλονίκη μιας και είσαι δίπλα. (Οι φίλοι από ΑΘήνα θέλουν περισσότερη ώρα για να επισκεφτούν μαγαζιά της Αθήνας.) Πήγαινε δες, άκου και αγόρασε, νομίζω πως έχει λίγα μαγαζιά, οπότε σου φτάνει ένα πρωινό, άντε να πω μέρα. Πίνεις το καφεδάκι σου, τρως και σε καμιά ταβερνίτσα και είσαι αρχηγός. Πάρε ένα αυθεντικό cd με 1-2 από τα κομμάτια που ακούς και κάνε την βόλτα σου. Τώρα με το γιορτινό ωράριο είναι ευκαιρία. Πίστεψε με θα το ευχαριστηθείς και θα καταλάβεις πως τα ηχεία τα ακούμε με τα αυτιά και όχι με τα μάτια.

Reaction score
0

Το planetav είναι στο Ηράκλειο Κρήτης;
Φίλε μου ρίξε μια βόλτα μέσα στις γιορτές στην Θεσσαλονίκη μιας και είσαι δίπλα. (Οι φίλοι από ΑΘήνα θέλουν περισσότερη ώρα για να επισκεφτούν μαγαζιά της Αθήνας.) Πήγαινε δες, άκου και αγόρασε, νομίζω πως έχει λίγα μαγαζιά, οπότε σου φτάνει ένα πρωινό, άντε να πω μέρα. Πίνεις το καφεδάκι σου, τρως και σε καμιά ταβερνίτσα και είσαι αρχηγός. Πάρε ένα αυθεντικό cd με 1-2 από τα κομμάτια που ακούς και κάνε την βόλτα σου. Τώρα με το γιορτινό ωράριο είναι ευκαιρία. Πίστεψε με θα το ευχαριστηθείς και θα καταλάβεις πως τα ηχεία τα ακούμε με τα αυτιά και όχι με τα μάτια.
Ξερουμε-μπορουμε να βρουμε καπου ποια μαγαζια ειναι αυτα;;;

Κανας φιλος απο θεσσαλονικη;;;

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Ξερουμε-μπορουμε να βρουμε καπου ποια μαγαζια ειναι αυτα;;;

Κανας φιλος απο θεσσαλονικη;;;

εχεις δικιο, και δυστυχως δεν μπορω να βρω πολλες πληροφοριες για το που θα βρεις αυτα που θελεις. Το καλυτερο ειναι να βρεις τα μαγαζια της Θεσσ/κης και να κανονισεις ακροασεις ή οτιδηποτε αλλο, μεσω τηλεφωνου. Σε αλλη περιπτωση το μονο που βρηκα εγω Αθηνα, το οποιο ισως μπορει να εξυπηρετησει ειναι αυτο

http://www.audioshow.gr/index.php?p...y_id=2&option=com_virtuemart&Itemid=1&lang=el

Reaction score
0

εχεις δικιο, και δυστυχως δεν μπορω να βρω πολλες πληροφοριες για το που θα βρεις αυτα που θελεις. Το καλυτερο ειναι να βρεις τα μαγαζια της Θεσσ/κης και να κανονισεις ακροασεις ή οτιδηποτε αλλο, μεσω τηλεφωνου. Σε αλλη περιπτωση το μονο που βρηκα εγω Αθηνα, το οποιο ισως μπορει να εξυπηρετησει ειναι αυτο

http://www.audioshow.gr/index.php?p...y_id=2&option=com_virtuemart&Itemid=1&lang=el
Για θεσσαλονικη,ψαχνω ψαχνω και δεν βρισκω....

Το μαγαζι τα ιδια και αρκετα πιο ακριβο....

Απο εξωτερικο παιζει τιποτα,κανα μεγαλο-γνωστο καταστημα;;;

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

EXPERT EIKONA - ΗΧΟΣ, ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ MEDITERANIAN COSMOS, 2310-478798, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

MAGNET-ΔΗΛΕΡΗΣ ΔΗΜ. & ΣΙΑ ΟΕ, ΖΑΚΑ 12, ΝΕΑΠΟΛΗ, 2310-500060, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

EXPERT - ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΔΑΣ Κ.Γ ΟΕ, ΦΙΛΙΠΠΟΥ 65, 2310-232097, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Mythos Audio Box στην Θεσσαλονίκη Εθνικής Αντίστασης 7α 2310-457.010 http://www.mythosaudio.gr

"APHRODITES VISION SOUND " ΣΤΕΡΙΟΣ ΚΟΡΩΝΑΣ

"ΟΡΦΕΑΣ"

Reaction score
0

EXPERT EIKONA - ΗΧΟΣ, ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ MEDITERANIAN COSMOS, 2310-478798, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

MAGNET-ΔΗΛΕΡΗΣ ΔΗΜ. & ΣΙΑ ΟΕ, ΖΑΚΑ 12, ΝΕΑΠΟΛΗ, 2310-500060, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

EXPERT - ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΔΑΣ Κ.Γ ΟΕ, ΦΙΛΙΠΠΟΥ 65, 2310-232097, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Mythos Audio Box στην Θεσσαλονίκη Εθνικής Αντίστασης 7α 2310-457.010 http://www.mythosaudio.gr

"APHRODITES VISION SOUND " ΣΤΕΡΙΟΣ ΚΟΡΩΝΑΣ

"ΟΡΦΕΑΣ"
Ευχαριστω πολυ φιλε....
Στην πρωτη ευκαιρια (αυριο το πρωι μαλλον) θα παρω τηλ να δω τι μπορω να ακουσω στο καθενα,καθως και τι μπορω να αγορασω ωστε αν ειναι να πεταχτω να τα παρω ο ιδιος απο κει,και να μην μπλεξω με μεταφορικες και μαλ****...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.069
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494