Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Reaction score
0
Και κατι ακομα αν μπορουμε να χρησιμοποιησουμε στο dune 3.0 το my movies ας κανει καποιος τον κοπο να μας περιγραψει πως γινεται επ'ακριβως τοσο σε δικτυο οσο και χωρις δικτυο (εξωτερικος σκληρος στον υπολογιστη και μετα συνδεση στο dune).

Reaction score
6
Απάντηση: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Έχει θεματακια προς επίλυση η συνεργασία του my Movies με το prime…
Ενώ μεν μπαίνουν τα data των ταινιων κανονικα η παρουσίαση των εξωφυλλων είναι προβληματική..
Δυστυχώς δεν μπορω παρω screenshot για να σας δείξω τι εννοώ…

Reaction score
32

Μπορούμε να αλλάξουμε τις ρυθμίσεις του mode?
Εχει περασμένες 4 mode και όταν περάσεις την προσωπική γίνονται 5.
Εχω ρυθμίσει την (0) σε 1080p 24Hz αλλά θέλω να έχω και μια σε 1080p στα 60Ηz για DVD.
Mπορούν να αλλάξουν?

Reaction score
1.458

Εγκατέστησα εχθές το mymovies collection manager στο mac μέσω του vmware fusion σε windows 7 και δουλεύει μια χαρά.Τα εξώφυλλα δείχνουν πολύ καλύτερα από το idune.Ανδρέα όταν λες ότι τα εξώφυλλα είναι προβληματικά τι εννοείς?
Επίσης έβαλα και το dune explorer που δείχνει να είναι το πιο εύκολο απ΄όλα,αλλά είναι στα γαλλικά μόνο.Αν είναι κάποιος γαλλομαθής με dune ας το δοκιμάσει και να μας πει πως δουλεύει,φαίνεται πολύ εύκολο πρόγραμμα.

Reaction score
6

Εννοώ την διάταξη τους…
Ενώ θα έπρεπε να εμφανίζονται όπως την πρώτη εικονα…

…εμφανίζονται όπως παρακάτω….

…ή ακομα χειρότερα ετσι…

Εντωμεταξύ το text που δημιουργείται στο φακελο με τις ταινίες δείχνει κανονικο…

Επίσης δεν εχω καταλάβει πως δημιουργούνται οι κατηγοριοποιήσεις
Αλήθεια, το index μπορει να λειτουργήσει στο συνολο των δικτυωμένων η εξωτερικών δίσκων;
Επίσης, μπορουν να δημιουργηθούν άλλες κατηγόριες από αυτές που υπαρχουν έτοιμες καταργώντας καποιες που προσωπικά τις βρίσκω περιττές ( πχ κατηγορίες ανα δεκαετία)

Reaction score
1
Τελικά άλλη λύση για ασύρματη δικτύωση του Dune Prime 3.0 πέρα από το USB stick υπάρχει?
θα βγει στο μέλλον κάτι σε miniPCI WiFi όπως έγινε και στο C-200? Αλήθεια έχει υποδοχή για miniPCi το Dune 3.0 ώστε να πειραματιστούμε εμείς με διάφορες κάρτες?
Έκδοση με WiFi N κεραίες όπως είχε βγει και στο προηγούμενο Dune πιστεύεται πως θα βγει? Εκτίμηση χρόνου?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.095
Re: Απάντηση: Re: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Χρονια πολλα σε ολους.
Αυτα τα στοιχεια μου δειχνει ο εσωτερικος δισκος.Τα 2 gb που χρεισημοπιουνται δεν φαινονται.
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!!

Άργησα να απαντήσω γιατί μόλις επέστρεψα από διακοπές.

Υπάρχουν 2 τρόποι να εγκαταστήσεις το "system storage" σtο Dune: ο πρώτος στο σκληρό δίσκο και ο δεύτερος σε ένα ΚΕΝΟ στικάκι μνήμης.
Ο πρώτος τρόπος (στο σκληρό):
α. Κάνεις format τον δίσκο ώστε να μην έχει κανένα αρχείο. Πηγαίνεις στο www.dune-hd.com/firmware/usb_flash_drive/ και κατεβάζεις σε ένα στικάκι το αρχείο "dune service make system storage on hdd partition.dsf". Βάζεις το στικάκι στο Dune και τρέχεις το αρχείο που κατέβασες. Έτσι δημιουργείται αυτόματα ένα partition 2Gb για το system storage (που ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, όπως στην περίπτωσή σου από το Dune), και ένα δεύτερο - αυτό που το ονομάζει 2/2- για αποθήκευση ταινιών αρχείων κλπ. Καλό θα είναι να κάνεις format partition στο δεύτερο partition του σκληρού.

Ο δεύτερος τρόπος (σε κενό usb stick):
β. Κάνεις ένα ΚΕΝΟ στικάκι (αυτό που πήρες μαζί με το Dune ή οποιοδήποτε άλλο, τουλάχιστον 500Mb) να λειτουργεί σαν system storage. Πρώτα κάνε φορματ στο στικάκι. Μετά, από την ίδια σελίδα που αναφέρω παραπάνω, κατέβασε σε ΆΛΛΟ στικάκι το αρχείο "dune service init system storage.dsf", και τρέξε το στο Dune. Επέλεξε το κενό δισκάκι ώστε να διαμορφωθεί σαν System storage. Υπ' όψιν ότι μετά το format, το στικάκι που έγινε system storage ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ στο Dune.

Καλή επιτυχία!:126:

Reaction score
0
Ρε παιδιά ποιο στικάκι ήρθε με το Dune? Το κουτί μου δεν είχε κανένα στικάκι!

Ανδρέαααααααααααααααααααα;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Re: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Ρε παιδιά ποιο στικάκι ήρθε με το Dune? Το κουτί μου δεν είχε κανένα στικάκι!

Ανδρέαααααααααααααααααααα;
Ψαξε καλα το εξωτερικο κουτι(απο την εξω μερια) η το περιτυλιγμα...

Reaction score
0
Αντιμετωπιζει κανεις αλλος προβλημα με το hdmi?Στην αρχη μου βγαζει μηνυμα λαθους συνδεσης και μετα αργει να κλειδωσει!Εχετε να προτεινεται κατι?Αλλαγη καλωδιου οπως ειδα παραπανω δεν συνισταται.

Reaction score
0
Παιδια υπαρχει τελικα τροπος χωρις δικτυο να περασουμε το mymovies ή καποιο παρομοιο
προγραμα σε εναν εξωτερικο δισκο με ταινιες?

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Δοκιμή του Dune Prime 3.0

Υπάρχουν 2 τρόποι να εγκαταστήσεις το "system storage" σtο Dune: ο πρώτος στο σκληρό δίσκο και ο δεύτερος σε ένα ΚΕΝΟ στικάκι μνήμης.
Ο πρώτος τρόπος (στο σκληρό):
α. Κάνεις format τον δίσκο ώστε να μην έχει κανένα αρχείο. Πηγαίνεις στο www.dune-hd.com/firmware/usb_flash_drive/ και κατεβάζεις σε ένα στικάκι το αρχείο "dune service make system storage on hdd partition.dsf". Βάζεις το στικάκι στο Dune και τρέχεις το αρχείο που κατέβασες. Έτσι δημιουργείται αυτόματα ένα partition 2Gb για το system storage (που ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, όπως στην περίπτωσή σου από το Dune), και ένα δεύτερο - αυτό που το ονομάζει 2/2- για αποθήκευση ταινιών αρχείων κλπ. Καλό θα είναι να κάνεις format partition στο δεύτερο partition του σκληρού.
Πολύ χρήσιμη πληροφορία και αφαιρεί την ανάγκη του usb flash ( αν έχεις φυσικά εγκατεστημένο εσωτερικό σκληρό δίσκο)
Δουλεύει αψογα και επιτελους ειδα τι σόι είναι αυτό το BD live.
Ανδρεα δεν χρειάζεται να μου στείλεις το φλασακι αποκλείεται να το χρησιμοποιήσω εφόσον λειτουργεί με τον εσωτερικό σκληρό.

Reaction score
62

Το πάραγγείλα από τη Γαλλία και το περιμένω. Δεν ήξερα ότι υπάρχει κι εδώ. Αυτά παθαίνει όποιος έχει να μπει καιρό...:138:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.739
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab