παραξενο μυνημα

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: παραξενο μυνημα

Καλή Χρονιά να έχεις Fisher King και μην πτοείσαι από κανέναν...:612:

[reliops=Michael Jeter Delivers a Message in The Fisher King][youtube]2VSEYIViMBc[/youtube][/reliops]

[reliops=The Fisher King 1991 trailer][youtube]NHaZuRo3DZ4[/youtube][/reliops]

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

FISHERMANDSL, έχεις δίκιο.

Έτσι όπως ξεκίνησε το θέμα έδινε κάποιες πληροφορίες που δεν ήταν καθόλου ακριβείς, και με βάση αυτές δημιουργήθηκε αυτή η ατμόσφαιρα με τα πειράγματα.

Από τη στιγμή όμως που εμφανίστηκες και διευκρίνισες την πραγματικότητα, νομίζω ότι το θέμα δεν έπρεπε, και δεν πρέπει, να συνεχιστεί.

Από τη μεριά μου σου ζητώ συγγνώμη που συμμετείχα στην πλάκα, αλλά αυτό έγινε με βάση τις λανθασμένες πληροφορίες.

Το θέμα νομίζω ότι δεν χρειάζεται να συνεχιστεί, και επαφίεται στην ωριμότητα των συνομιλητών να μη χρειαστεί κλείδωμα.

Χρόνια πολλά!

Reaction score
2

Παρεπιμπτόντως ούτε απάντηση έλαβα στο pm μου οχι μόνο από τον κ.IRON αλλά και από τους άλλους εκλεκτούς κυρίους που δοκίμασα και το θέμα ακόμα παραμένει ανοικτό..

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.741

Μην πτοείσαι Θοδωρή.
Εσύ είσαι εντάξει από την πλευρά σου.
Ίσως να μην σου απάντησε κάποιος διότι δεν γνωρίζει τι να σου απαντήσει.
Υπομονή.

Reaction score
877
Φίλε Fisherman κι αν σε κάναμε...Alien και εξωγήινο μην πτοείσαι...
Ήταν όλα στα πλαίσια του αστείου και(πιστεύω) δεν σε προσέβαλε κανείς...

Τώρα...αν έχεις κάποια ερώτηση ή απορία νομίζω πως αν την εκθέσεις ανοιχτά...σίγουρα κάποιος(οι) θα σου απαντήσει(ουν)...

Χρόνια πολλά...

Reaction score
40

Για τους διαχειριστές του site---
Μόλις έλαβα μύνημα απο κάποιον ονόματι fisherman για χρονια πολλα
τί είναι αυτό??
Όταν απευθύνεσαι στους διαχειριστές αυτό δεν το δημοσιοποιείς αλλά τους στέλνεις pm.

Από πότε είναι κακό να σου λένε χρόνια πολλά δια μέσου pm?

Δεν υπάρχει μέλος fisherman αλλά FISHERMANDSL που εκτός από χρόνια πολλά σε ρώτησε κάτι στο pm που αφενός κανέναν δεν ενδιαφέρει το περιεχόμενό του και αφετέρου δεν του απάντησες κρατώντας τους τύπους....έστω....

Για όλα τα παραπάνω οφείλεις ένα μεγάλο συγγνώμη πρώτα στο μέλος για το οποίο αναφέρθηκες και άφησες αιχμές να αιωρούνται στον αέρα....και δεύτερον σε όλα τα υπόλοιπα μέλη που διάβασαν αυτό το ανούσιο θέμα...σου..

Κατά τ'άλλα......ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

ΥΓ.. Το μύνημα γράφεται μήνυμα και δεν εστάλη με επιτυχία....:109:

Επίσης τι ενδιαφέρον έχει το θέμα αυτό στη Γενική Συζήτηση περί High Fidelity ?

Reaction score
40
Απάντηση: Re: παραξενο μυνημα

Φίλε Fisherman κι αν σε κάναμε...Alien και εξωγήινο μην πτοείσαι...
Ήταν όλα στα πλαίσια του αστείου και(πιστεύω) δεν σε προσέβαλε κανείς...

Τώρα...αν έχεις κάποια ερώτηση ή απορία νομίζω πως αν την εκθέσεις ανοιχτά...σίγουρα κάποιος(οι) θα σου απαντήσει(ουν)...

Χρόνια πολλά...
+1000

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.214

Δεν ξέρω αν πρέπει να νιώθω περήφανος που ανοίχτηκε ενα θέμα για μένα ή να νιώθω οτι με δουλεύετε όλοι μαζί χωρίς λόγο. :) καλή χρονιά και θα παρακαλούσα να κλειδωθεί.
Όχι και σε δουλεύουμε, προς Θεού!

Ξέρεις ότι στο avsite έχουμε πολλούς ανθρώπους με χιούμορ.

Δεν συμφωνείς;

Reaction score
658

Nομίζω η στοιχειώδη ευγένεια
απαιτεί να απαντάμε - ειδικά σε φόρουμ -
σε μηνύματα - εφόσον δεν είναι υβριστικά, πόσο μάλλον
μας λένε και χρόνια πολλά - ακόμα κι αν τα θεωρούμε
sp@m, διότι σε αυτή την περίπτωση τρελενεται ο sp@mmer...
- εστω με ένα «λυπάμαι δεν ξέρω» - φυσικά δεν αναφέρομαι
στον Θοδωρή που είναι σωστό παλικάρι... :107:

καλή Πρωτοχρονιά σε όλους

edit: γράφαμε μαζί,οπότε

Reaction score
2
το να πω συγνώμην και το οφείλω βέβαια στον άνθρωπο ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ
αλλά επειδή δεν είμαι και τόσο μέσα στους υπολογιστές νόμισα οτι ηταν spam virous etc και για τον λόγο αυτό το έβαλα σαν θέμα
στον χώρο πιστεύοντας οτι μπορεί να κάνει κακό δεν είχα καμμία πρόθεση για τίποτα άλλο

ΦΙΛΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΜ
ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΑΒΑ ΩΣ ΛΑΘΟΣ
ΣΟΥ ΟΦΕΙΛΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ

Reaction score
2

Ούτε συγνώμες ούτε τπτ ...καλή χρονιά και υγεία σε όλους!

Αν και χρόνια στο ιντερνετικό "κουρμπέτη"...εδω μέσα νιώθω και είμαι μαθητούδι. Έχοντας αυτό το κόμπλεξ απέναντι στα ιερά τέρατα και τους ειδήμονες εδω μέσα, τους οποίους πραγματικά θαυμάζω για τις εμπεριστατωμένες γνώσεις τους, ένιωσα άβολα ακόμα περισσότερο. Μια άποψη-συμβουλή περί πικαπ ζήτησα....δεν του έκανα καμιά ανήθικη πρόταση του ανθρώπου!

Reaction score
17.699
δεν του έκανα καμιά ανήθικη πρόταση του ανθρώπου!
:114:

Ευτυχως εχεις χιουμορ!:126:

Abc....και τις κλειδαριες και τα κλειδια εχεις!!!:138:

Τελος καλο...ολα καλα.

Reaction score
2
Re: Απάντηση: παραξενο μυνημα

Ούτε συγνώμες ούτε τπτ ...καλή χρονιά και υγεία σε όλους!

Αν και χρόνια στο ιντερνετικό "κουρμπέτη"...εδω μέσα νιώθω και είμαι μαθητούδι. Έχοντας αυτό το κόμπλεξ απέναντι στα ιερά τέρατα και τους ειδήμονες εδω μέσα, τους οποίους πραγματικά θαυμάζω για τις εμπεριστατωμένες γνώσεις τους, ένιωσα άβολα ακόμα περισσότερο. Μια άποψη-συμβουλή περί πικαπ ζήτησα....δεν του έκανα καμιά ανήθικη πρόταση του ανθρώπου!

Λάθος μου!!!!! αλλα και στα ανήθικα μέσα είμαι
αρκεί μην εχει σχέση με κλεψιά - απάτη και ψέμα

Reaction score
2

Όταν απευθύνεσαι στους διαχειριστές αυτό δεν το δημοσιοποιείς αλλά τους στέλνεις pm.

Από πότε είναι κακό να σου λένε χρόνια πολλά δια μέσου pm?

Δεν υπάρχει μέλος fisherman αλλά FISHERMANDSL που εκτός από χρόνια πολλά σε ρώτησε κάτι στο pm που αφενός κανέναν δεν ενδιαφέρει το περιεχόμενό του και αφετέρου δεν του απάντησες κρατώντας τους τύπους....έστω....

Για όλα τα παραπάνω οφείλεις ένα μεγάλο συγγνώμη πρώτα στο μέλος για το οποίο αναφέρθηκες και άφησες αιχμές να αιωρούνται στον αέρα....και δεύτερον σε όλα τα υπόλοιπα μέλη που διάβασαν αυτό το ανούσιο θέμα...σου..

Κατά τ'άλλα......ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

ΥΓ.. Το μύνημα γράφεται μήνυμα και δεν εστάλη με επιτυχία....:109:

Επίσης τι ενδιαφέρον έχει το θέμα αυτό στη Γενική Συζήτηση περί High Fidelity ?

Την συγνώμη την ζήτησα ήδη απο τον φίλο

Το οτι με επιασε πανικός με την πίστη οτι κάποιος προσπαθεί να περάσει κατι μέσα στο site μέ έκανε να μην είμαι σε θέση να ψάξω να βρώ pm των διαχειριστών
Απλά οταν το είδα το έκλεισα αυτόματα γιατί μου ήταν αγνωστο το user name και δεν το διάβασα καν
οχι γιατί δεν σέβομαι οσους γράφουν στον χώρο αλλά για το αντίθετο
ΚΑΙ
Για τον λόγο αυτό το έβαλα σαν θέμα ως spam σε χώρο που παρακολουθώ και ξέρω λίγο πολύ τους φίλους που γράφουν
Η μάλλον τους ήξερα πρίν....

γιατί απο οτι βλέπω εχουμαι και νεα μέλη στον χώρο.. με 4000+ posts

Τώρα γιά το οτι δεν απάντησα στο μήνυμα του φίλου που με ρωτούσε κάτι
πιστεύω οτι η παραπάνω απάντηση μου να σου είναι αρκετή

Εσύ σαν διαχειριστής ομως θα έπρεπε να είσαι πιό προσεκτικός
και διακριτικός γιατί δεν ξέρεις τον λόγο που έγραψα το post και
απλά με καταδικάσες
σχολιάζοντας για το πως γράφεται το μήνυμα ή το μυνημα λές και το μόνο θέμα είναι αυτό που απασχολεί τον χώρο

Και κάτι άλλο ....πέρα απο την ορθογραφία...
οταν εσύ γνωρίζεις σαν διαχειριστής το τι γράφει ο κάθε ένας που γράφει σαν PM
καλό είναι να το κρατάς για τον εαυτό σου και μόνο
το οτι διάβασες
και να μην ανακοινώνεις το τι έκανα ή αν απάντησα εγώ
στον φίλο

Εφχομε καλα μιαλα
και καλά ψάρεμα σε ολους

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

εμενα προσωπικα μου στελνουν διαφοροι φιλοι pm απο εδω μεσα, τους οποιους δεν ξερω προσωπικα, αλλα παιρνουν το θαρρος να με ρωτησουν κατι σε σχεση με καποιο μου ποστ σε καποιο θεμα κλπ. Δεν αισθανθηκα ποτε οτι απειλουμαι, και επισης το γεγονος οτι καποιος μεσα απο χιλιαδες χρηστες σου απευθυνει το λογο και σε ρωταει τη γνωμη σου, αυτο ειναι πραγμα που σε τιμα, και το λιγοτερο που αξιζει ειναι μια απαντηση, ανεξαρτητα ποια θα ειναι αυτη.

Δεν το παιζω ηθικολογος, απλα δεν χρειαζεται να ειμαστε τοσο καχυποπτοι, ουτε μας παρακολουθει ο μεαγλος αδερφος.:403: Επισης δεν νομιζω να μπορει ενας moderator να δει ενα pm που εστειλες πχ εσυ σε μενα. Αυτο δεν το ξερω αλλα ας διευκρινιστει για να μην εχεις ενδοιασμους.:605:

Φιλικα, Tyler

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Και κάτι άλλο ....πέρα απο την ορθογραφία...
οταν εσύ γνωρίζεις σαν διαχειριστής το τι γράφει ο κάθε ένας που γράφει σαν PM
καλό είναι να το κρατάς για τον εαυτό σου και μόνο
το οτι διάβασες
και να μην ανακοινώνεις το τι έκανα ή αν απάντησα εγώ
στον φίλο
Από πουθενά δεν προκύπτει ότι κάποιος διάβασε ένα προσωπικό μήνυμα... χώρια που κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει σε κανένα φόρουμ που σέβεται έστω και στο ελάχιστο τον εαυτό του. Ό,τι αναφέρθηκε από τη Fedra έχει σχέση με όσα γνωστοποιήθηκαν εδώ (ύπαρξη ερώτησης που δεν απαντήθηκε, ποιο ήταν το μέλος, κλπ.)

Εφόσον δόθηκαν οι σχετικές διευκρινίσεις από τον αποστολέα και τον παραλήπτη του pm, δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να συνεχίζεται το θέμα...

Reaction score
2

Από πουθενά δεν προκύπτει ότι κάποιος διάβασε ένα προσωπικό μήνυμα... χώρια που κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει σε κανένα φόρουμ που σέβεται έστω και στο ελάχιστο τον εαυτό του. Ό,τι αναφέρθηκε από τη Fedra έχει σχέση με όσα γνωστοποιήθηκαν εδώ (ύπαρξη ερώτησης που δεν απαντήθηκε, ποιο ήταν το μέλος, κλπ.)

Εφόσον δόθηκαν οι σχετικές διευκρινίσεις από τον αποστολέα και τον παραλήπτη του pm, δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να συνεχίζεται το θέμα...
ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ!!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ
ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΕΣ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Reaction score
250
Απάντηση: Re: Απάντηση: παραξενο μυνημα

ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ!!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ
ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΕΣ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Αγαπητέ θεωρώ ότι τα ανωτέρω είναι στην καλύτερη περίπτωση άκομψα και άχρηστα ! Δεν απευθύνεσαι στο τυχαίο μέλος του φόρουμ. Απευθύνεσαι σε μια αξιοπρεπέστατη Κυρία η οποία καταναλώνει όλο σχεδόν τον ελεύθερο χρόνο της υπηρετώντας αφιλοκερδώς τον χώρο που μας φιλοξενεί.

Η εύρυθμη λειτουργία του avsite οφείλει πάρα πολλά στην Κα Παρασκευοπούλου . Είναι λοιπόν ακραία άστοχο και αγενές να της δείχνουμε την ευγνωμοσύνη μας χαρακτηρίζοντάς την "μαϊντανό".

Η Κα Παρασκευοπούλου είναι super moderator και έχει κάθε δικαίωμα να επεμβαίνει όπου χρειάζεται για την εύρυθμη λειτουργία του site. Και , ειρήσθω εν παρόδω. δεν έχει θίξει ποτέ κανένα, είναι ιδιαίτερα ευγενής και κρατά τις εύθραυστες ισορροπίες με ιδιαίτερα προσεκτικό τρόπο.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός ! Πολλές ευχές και από μένα σε όλους.......

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON